Bus van Londen naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Londen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 dec.

Goedkoopst

39

Gemiddelde

44

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
19:00Londen9u10 05:10Parijs
0 overstappen
391Enkele reis
goedkoopste
19:00Londen10u05 06:05Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
391Enkele reis
2e goedkoopste
08:30Londen9u45 19:15Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
411Enkele reis
2e goedkoopste
23:30Londen9u00 09:30Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
411Enkele reis
2e goedkoopste
08:30Londen8u40 18:10Parijs
0 overstappen
411Enkele reis

Bustijden Londen naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 8 december
08:30Londen9u45 19:15Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
08:30Londen8u40 18:10Parijs
0 overstappen
19:00Londen9u10 05:10Parijs
0 overstappen
19:00Londen10u05 06:05Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
23:00Londen9u05 09:05Parijs
0 overstappen
23:00Londen10u00 10:00Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
23:30Londen9u00 09:30Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
23:30Londen11u40 12:10Parijs
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
08 dec.
vr
09 dec.
za
10 dec.
zo
11 dec.
ma
12 dec.
di
13 dec.
wo
14 dec.

De snelste bussen Van Londen Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 dec.

Snelste reis

8 u 40 m

Gemiddelde

9 u 40 m

Bussen per dag

8

Afstand busreis

344 km

Van de 8 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Parijs rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:30Londen8u40 18:10Parijs
0 overstappen
411Enkele reis
2e snelste
23:30Londen9u00 09:30Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
411Enkele reis
23:00Londen9u05 09:05Parijs
0 overstappen
411Enkele reis
19:00Londen9u10 05:10Parijs
0 overstappen
391Enkele reis
08:30Londen9u45 19:15Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
411Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Parijs?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden bus: bus van Londen naar Parijs

distanceAfstand343 km
durationGemiddelde reistijd met de bus8 u 35 min
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenOuibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus of Flixbus

Bij busreizen van Londen naar Parijs leg je 343 km af, wat bij onze reispartners zoals Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus of Flixbus gemiddeld 8 u 35 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit London Victoria en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Londen naar Parijs

Met Omio reis je bij BlaBlaCar Bus en FlixBus met busreizen van Londen naar Parijs. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je indien beschikbaar ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Bus van Londen naar Parijs: reisinformatie

De bus Londen Parijs is dagelijks enkele tientallen malen onderweg. De rechtstreekse busverbinding tussen de Engelse en Franse hoofdstad wordt verzorgd door verschillende vervoersmaatschappijen. Megabus.com is over het algemeen de voordeligste aanbieder, met meerdere diensten per dag en een reistijd die gemiddeld ruim 8 uur bedraagt. De Eurolines-bussen van National Express en die van iDBUS rijden ook op meerdere momenten van de dag van Londen naar Parijs. De gemiddelde reisduur is 8,5 uur. De eerste bus Londen Parijs vertrekt al vroeg in de ochtend van station Londen Victoria Coach Station. De laatste bus verlaat tegen middernacht het Londense busstation.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Parijs vertrekt vanaf Londen Victoria Coach Station. Het is het grootste en belangrijkste busstation in Londen, gelegen aan de zuidwestkant van het stadscentrum. Het ligt op korte loopafstand van het treinstation Victoria, het vierde grootste van het land. Hier arriveren zowel vele binnenlandse als internationale treinen. Londen Victoria Coach Station heeft met de Victoria-metrolijn een uitstekende verbinding met de verschillende stadsdelen. Men reist met de metro in ongeveer 10 minuten van het stadshart naar de metrohalte bij het busstation. Er rijden vanuit de stad ook diverse stadsbussen en nachtbussen naar Londen Victoria Coach Station. Wie met het vliegtuig op Londen Heathrow Airport landt, kan de trein of metro nemen naar Londen Victoria Coach Station. Men is dan één uur onderweg.

In Parijs aankomen met de bus

Megabus heeft het busstation Porte Maillot als eindhalte, dat gelegen is bij het gelijknamige metrostation, naast het Palais des Congrès de Paris. Station Porte Maillot ligt bijna 7 kilometer van het stadscentrum. Het is met metrolijn 1 echter slechts enkele metrohaltes naar bezienswaardigheden als de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren, het Louvre en het d'Orsay Museum. De bussen van Eurolines arriveren op busstation Parijs Gallieni aan de Avenue du Général de Gaulle, in het oosten van Parijs. Het busstation ligt bij het metrostation Gallieni, vanwaar men met metrolijn 3 in ruim een kwartier naar de stad kan reizen. Verschillende buslijnen verbinden station Parijs Gallieni met de stadswijken. iDBUS arriveert op station Parijs Bercy in het stadscentrum. Nabij het station bevindt zich het metrostation Bercy. Met metrolijn 6 en 14 kan men richting het centrum reizen. Bij de busstations staan bovendien taxiꞌs die de reiziger naar elke gewenste plek in de stad brengen.

Reistips: bus van Londen naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Parijs te reizen.
FAQs
Bij de route van Londen naar Parijs per bus leg je ongeveer 343 km  af.
De reis met de bus van Londen naar Parijs duurt gemiddeld 8 u 35 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Londen naar Parijs.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Londen naar Parijs reizen, vertrekken in Londen vanaf London Victoria en stappen in Parijs uit op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

De meeste mensen pakken de bus vanaf London Victoria, wat op ongeveer 2.9 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat op 4.1 km van het stadscentrum ligt.

Als je de bus van Londen naar Parijs, neemt biedt Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus of Flixbus de beste manier om snel naar Parijs te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Londen naar Parijs aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, je kunt een directe de bus van Londen naar Parijs met Flixbus, BlaBlaCar Bus of Union Ivkoni International  vinden op Omio. Probeer hier tijdens het boeken al op te letten. Een directe verbinding levert doorgaans meer gemak op en bespaart je meer tijd dan wanneer je moet overstappen.
Gemiddeld 1 reis met de bus per dag van Londen naar Parijs. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste Londen naar Parijs de bus vertrekt om 22: 30   en een laatste de bus van Londen naar Parijs vertrekt om 22: 30. Check de laatst bijgewerkte Londen naar Parijs de bus vertrektijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Parijs, reizen ook vaak naar Barcelona, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal