Goedkope busreizen van Londen naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Cheapest

72

Average

72

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Londen naar Parijs bedraagt ongeveer € 72 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 72.

2e goedkoopste
23:30Londen10u50 11:20Parijs
1 changes
721Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Londen naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, wo 18 mei
23:30Londen10u50 11:20Parijs
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
158Eurostar
38Flixbus
54Vueling
do
19 mei
158Eurostar
38Flixbus
54Vueling
vr
20 mei
194Eurostar
35BlaBlaCar Bus
58Vueling
za
21 mei
144Eurostar
29Flixbus
41Vueling
zo
22 mei
157Eurostar
35BlaBlaCar Bus
62Vueling
ma
23 mei
144Eurostar
29Flixbus
41Vueling
di
24 mei
118Eurostar
29Flixbus
41Vueling
wo
25 mei
118Eurostar
37Flixbus
55easyJet
do
26 mei
194Eurostar
120BlaBlaCar Bus
Vind prijzen
vr
27 mei
Vind prijzen
140Flixbus
300Vueling
za
28 mei
273Eurostar
100Flixbus
260Vueling
zo
29 mei
303Eurostar
140Flixbus
300Vueling
ma
30 mei
224Eurostar
140Flixbus
160Vueling
di
31 mei
224Eurostar
100Flixbus
101Vueling
wo
1 jun.
224Eurostar
100Flixbus
101Vueling
do
2 jun.
244Eurostar
70BlaBlaCar Bus
79Vueling
vr
3 jun.
144Eurostar
47Flixbus
50Vueling
za
4 jun.
129Eurostar
41Flixbus
58Vueling
zo
5 jun.
118Eurostar
47Flixbus
46Vueling
ma
6 jun.
193Eurostar
50Union Ivkoni International
70British Airways

Bus tijden from Londen naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

10 u 50 m

Gemiddelde

10 u 50 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

344 km

Het is lastig om van Londen naar Parijs te reizen zonder minstens een overstap.

23:30Londen10u50 11:20Parijs
1 changes
721Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Parijs?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Bus reisplanner: bus van Londen naar Parijs

distanceAfstand343 km
durationGemiddelde busduur8 h 15 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 34
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenOuibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus of Flixbus

Met bussen van Londen naar Parijs leg je reis 343 km af wat gemiddeld 8 h 15 min duurt bij onze reispartners zoals Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 29 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 34. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus van Londen naar Parijs

Je kunt reizen met een bus van Londen naar Parijs met FlixBus voor slechts € 29. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Bus van Londen naar Parijs: reisinformatie

De bus Londen Parijs is dagelijks enkele tientallen malen onderweg. De rechtstreekse busverbinding tussen de Engelse en Franse hoofdstad wordt verzorgd door verschillende vervoersmaatschappijen. Megabus.com is over het algemeen de voordeligste aanbieder, met meerdere diensten per dag en een reistijd die gemiddeld ruim 8 uur bedraagt. De Eurolines-bussen van National Express en die van iDBUS rijden ook op meerdere momenten van de dag van Londen naar Parijs. De gemiddelde reisduur is 8,5 uur. De eerste bus Londen Parijs vertrekt al vroeg in de ochtend van station Londen Victoria Coach Station. De laatste bus verlaat tegen middernacht het Londense busstation.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Parijs vertrekt vanaf Londen Victoria Coach Station. Het is het grootste en belangrijkste busstation in Londen, gelegen aan de zuidwestkant van het stadscentrum. Het ligt op korte loopafstand van het treinstation Victoria, het vierde grootste van het land. Hier arriveren zowel vele binnenlandse als internationale treinen. Londen Victoria Coach Station heeft met de Victoria-metrolijn een uitstekende verbinding met de verschillende stadsdelen. Men reist met de metro in ongeveer 10 minuten van het stadshart naar de metrohalte bij het busstation. Er rijden vanuit de stad ook diverse stadsbussen en nachtbussen naar Londen Victoria Coach Station. Wie met het vliegtuig op Londen Heathrow Airport landt, kan de trein of metro nemen naar Londen Victoria Coach Station. Men is dan één uur onderweg.

In Parijs aankomen met de bus

Megabus heeft het busstation Porte Maillot als eindhalte, dat gelegen is bij het gelijknamige metrostation, naast het Palais des Congrès de Paris. Station Porte Maillot ligt bijna 7 kilometer van het stadscentrum. Het is met metrolijn 1 echter slechts enkele metrohaltes naar bezienswaardigheden als de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren, het Louvre en het d'Orsay Museum. De bussen van Eurolines arriveren op busstation Parijs Gallieni aan de Avenue du Général de Gaulle, in het oosten van Parijs. Het busstation ligt bij het metrostation Gallieni, vanwaar men met metrolijn 3 in ruim een kwartier naar de stad kan reizen. Verschillende buslijnen verbinden station Parijs Gallieni met de stadswijken. iDBUS arriveert op station Parijs Bercy in het stadscentrum. Nabij het station bevindt zich het metrostation Bercy. Met metrolijn 6 en 14 kan men richting het centrum reizen. Bij de busstations staan bovendien taxiꞌs die de reiziger naar elke gewenste plek in de stad brengen.

Reistips: bus van Londen naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Londen naar Parijs zijn?

De goedkoopste manier om van Parijs naar Londen te reizen is per bus en dat hoeft maar € 29 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Londen naar Parijs bij Omio te kopen.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Londen naar Parijs?

De bus prijs tussen Londen en Parijs is gemiddeld € 34  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Parijs van Londen per bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Londen naar Parijs per bus ongeveer 343 km  is.

Hoe lang doet de bus van Londen naar Parijs erover?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Londen naar Parijs per bus is 8 h 15 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Londen naar Parijs.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte busterminals voor een trip naar Parijs naar Londen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Londen naar Parijs is het heel fijn om te weten dat London Victoria het meest populaire bus station is voor reizigers die van Londen vertrekken en dat Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Parijs.

Waar is het busstation in Londen? Waar is het busstation in Parijs?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, London Victoria, vinden op ongeveer 2.9 km van het stadscentrum van Londen. Het meest populaire busstation om aan te komen in Parijs, heet Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), en is ongeveer 4.6 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Londen van Parijs?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Londen naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Londen kun je reizen met Ouibus, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Londen naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe vind ik een route per bus van Londen naar Parijs zonder overstap?

Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Londen naar Parijs op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat aanschaffen.

Wanneer kan ik een eerste bus van Londen naar Parijs nemen? Wanneer kan ik een laatste bus van de dag nemen?

Je kunt een eerste bus van Londen naar Parijs nemen om 07: 30   of neem een laatste bus van Londen naar Parijs vertrekkend om 23: 30. Kijk voor het recentste Londen Parijs bus schema op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Londen naar Parijs om de beste aanbiedingen te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets tussen Londen en Parijs gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 34 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Londen naar Parijs een paar maanden van tevoren te boeken.

Als ik aankom in Parijs vanuit Londen per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Parijs?

Veel van onze klanten die een reis naar Parijs per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Barcelona, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Parijs naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Londen naar Parijs per bus?

Als je wilt reizen van Londen naar Parijs per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Londen naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Londen naar Parijs als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Reizen van Londen naar Parijs zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Londen naar Parijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Parijs
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City