VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
152Eurostar
Vind prijzen
320BA Cityflyer
do
30 sep.
125Eurostar
Vind prijzen
196BA Cityflyer
vr
1 okt.
100Eurostar
35Flixbus
145BA Cityflyer
za
2 okt.
135Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
zo
3 okt.
135Eurostar
37Flixbus
Vind prijzen
ma
4 okt.
137Eurostar
48Flixbus
226BA Cityflyer
di
5 okt.
100Eurostar
Vind prijzen
195BA Cityflyer
wo
6 okt.
100Eurostar
Vind prijzen
190BA Cityflyer
do
7 okt.
Vind prijzen
49BlaBlaCar Bus
107BA Cityflyer
vr
8 okt.
143Eurostar
46BlaBlaCar Bus
107BA Cityflyer
za
9 okt.
71Eurostar
48Flixbus
Vind prijzen
zo
10 okt.
104Eurostar
45Flixbus
Vind prijzen
ma
11 okt.
117Eurostar
35Flixbus
134BA Cityflyer
di
12 okt.
84Eurostar
Vind prijzen
111BA Cityflyer
wo
13 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
111BA Cityflyer
do
14 okt.
98Eurostar
Vind prijzen
77BA Cityflyer
vr
15 okt.
123Eurostar
Vind prijzen
111BA Cityflyer
za
16 okt.
152Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
zo
17 okt.
119Eurostar
45Flixbus
128BA Cityflyer
ma
18 okt.
117Eurostar
35Flixbus
97BA Cityflyer
di
19 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
97BA Cityflyer

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus van Londen naar Rotterdam: reisinformatie

De bus is een populaire manier om van Londen naar Rotterdam te reizen. Dit vooral dankzij de lage kosten. De busreizen tussen Londen en Rotterdam worden geregeld door National Express en Megabus. Deze busmaatschappijen brengt reizigers in acht tot tien uur tijd van Londen naar Europa's grootste havenstad. Hoewel de bus Londen Rotterdam onderweg een paar tussenstops heeft, kan men gewoon blijven zitten tot de eindbestemming is bereikt. Beide maatschappijen rijden twee keer per dag, zowel doordeweeks als in het weekend. Reizigers van Megabus kunnen kiezen of ze 's ochtends om 10.30 uur of 's avonds om 21.30 uur vertrekken. De bussen van National Express staan om 8.00 uur en 19.00 uur klaar voor vertrek.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Rotterdam vertrekt standaard vanaf het Victoria Coach Station. Met 22 haltes is dit is het grootste busstation van de Britse hoofdstad. Victoria Coach Station ligt midden in de Londense binnenstad. Het busstation is vijf minuten lopen van het gelijknamige metro- en treinstation en is tevens goed bereikbaar met de buslijnen 11 en 211. Victoria Coach Station is van alle gemakken voorzien zodat men rustig kan wachten op de internationale bus naar Rotterdam.

In Rotterdam aankomen met de bus

Rotterdam is een dynamische stad met een internationale uitstraling. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen, de Euromast en de Kubuswoningen staat bij velen op het programma. Daarnaast zijn de gezellige winkelstraten en het bruisende uitgaansleven een goede reden om Rotterdam te bezoeken. De bus Londen Rotterdam heeft als eindpunt het Centraal Station of het Willemsplein. Vanaf beide locaties kan men verder reizen met de tram of de metro. Het openbaar vervoersnet is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in bedrijf. In de nachtelijke uren kan men gebruik maken van de nachtbussen of de taxi's.

Reistips

Busreizen van Londen naar Rotterdam
Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Londen naar Rotterdam per bus?
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Londen te komen is per bus en hoeft maar € 35 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Londen naar Rotterdam bij Omio te kopen.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Londen naar Rotterdam?
Reizen per bus van Londen naar Rotterdam kost gemiddeld € 39. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoe ver is Rotterdam van Londen als ik per bus wil reizen?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Rotterdam van Londen van ongeveer 320 km. Als je overweegt een bus ticket van Londen naar Rotterdam te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Londen naar Rotterdam per bus?
De reisduur per bus van Londen naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 10 h 35 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Londen naar Rotterdam?

Als je per bus van Londen naar Rotterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Londen vertrekken van London Victoria en dat de meeste mensen in Rotterdam uitstappen op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Londen en in Rotterdam?

Bij het plannen van je reis naar Rotterdam van Londen, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Londen is London Victoria, dat 1 km ligt van het centrum. In Rotterdam is het populairste Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Londen naar Rotterdam te komen?
Als je de bus neemt van Londen naar Rotterdam, biedt Flixbus, Eurolines France, Ouibus of National Express de beste manier om snel naar Rotterdam te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Londen naar Rotterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Londen naar Rotterdam te reizen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Londen naar Rotterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik ben mijn geplande reis van Londen naar Rotterdam per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per bus van Londen naar Rotterdam reizen, is Rotterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Rotterdam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Londen naar Rotterdam te komen?
Reizen van Londen naar Rotterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Londen naar Rotterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Rotterdam
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City