Bus van Londen naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Londen Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

48

Gemiddelde

61

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:30Londen12u25 22:55Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
481Enkele reis
2e goedkoopste
08:00Londen11u45 20:45Rotterdam
1 overstap
521Enkele reis
08:00Londen11u00 20:00Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
601Enkele reis
12:00Londen11u10 00:10Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
641Enkele reis
18:30Londen9u50 05:20Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
801Enkele reis

Bustijden Londen naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
08:00Londen11u00 20:00Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
08:00Londen11u45 20:45Rotterdam
1 overstap
09:30Londen12u25 22:55Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
12:00Londen11u10 00:10Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
18:30Londen9u50 05:20Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste bussen Van Londen Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

9 u 50 m

Gemiddelde

11 u 14 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

321 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Londen naar Rotterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
18:30Londen9u50 05:20Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
801Enkele reis
2e snelste
08:00Londen11u00 20:00Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
601Enkele reis
12:00Londen11u10 00:10Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
641Enkele reis
08:00Londen11u45 20:45Rotterdam
1 overstap
521Enkele reis
09:30Londen12u25 22:55Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
481Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Londen naar Rotterdam

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde busduur9 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 48
frequencyBus frequentie2 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 2 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Ouibus, Flixbus of BlaBlaCar Bus

Met bussen van Londen naar Rotterdam leg je reis 320 km af wat gemiddeld 9 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Ouibus, Flixbus of BlaBlaCar Bus. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 48 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 44. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Londen naar Rotterdam

Je kunt reizen met een bus van Londen naar Rotterdam met FlixBus en BlaBlaCar Bus voor slechts € 44. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

BlaBlaCar Bus bussen van Londen tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 10 h 55 min
  • Gemiddelde prijs: € 50
  • BlaBlaCar Bus frequentie: 2 per dag

Bus van Londen naar Rotterdam: reisinformatie

De bus is een populaire manier om van Londen naar Rotterdam te reizen. Dit vooral dankzij de lage kosten. De busreizen tussen Londen en Rotterdam worden geregeld door National Express en Megabus. Deze busmaatschappijen brengt reizigers in acht tot tien uur tijd van Londen naar Europa's grootste havenstad. Hoewel de bus Londen Rotterdam onderweg een paar tussenstops heeft, kan men gewoon blijven zitten tot de eindbestemming is bereikt. Beide maatschappijen rijden twee keer per dag, zowel doordeweeks als in het weekend. Reizigers van Megabus kunnen kiezen of ze 's ochtends om 10.30 uur of 's avonds om 21.30 uur vertrekken. De bussen van National Express staan om 8.00 uur en 19.00 uur klaar voor vertrek.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Rotterdam vertrekt standaard vanaf het Victoria Coach Station. Met 22 haltes is dit is het grootste busstation van de Britse hoofdstad. Victoria Coach Station ligt midden in de Londense binnenstad. Het busstation is vijf minuten lopen van het gelijknamige metro- en treinstation en is tevens goed bereikbaar met de buslijnen 11 en 211. Victoria Coach Station is van alle gemakken voorzien zodat men rustig kan wachten op de internationale bus naar Rotterdam.

In Rotterdam aankomen met de bus

Rotterdam is een dynamische stad met een internationale uitstraling. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen, de Euromast en de Kubuswoningen staat bij velen op het programma. Daarnaast zijn de gezellige winkelstraten en het bruisende uitgaansleven een goede reden om Rotterdam te bezoeken. De bus Londen Rotterdam heeft als eindpunt het Centraal Station of het Willemsplein. Vanaf beide locaties kan men verder reizen met de tram of de metro. Het openbaar vervoersnet is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in bedrijf. In de nachtelijke uren kan men gebruik maken van de nachtbussen of de taxi's.

Reistips: bus van Londen naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Bustickets van Londen naar Rotterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 44 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Londen naar Rotterdam gemiddeld € 48  kost.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Londen en Rotterdam per bus ongeveer 320 km  is.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Londen naar Rotterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Londen naar Rotterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 9 h 40 min.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Londen naar Rotterdam is het heel fijn om te weten dat London Victoria het meest populaire bus station is voor reizigers die van Londen vertrekken en dat Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Rotterdam.

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet London Victoria, en ligt 2.9 km van het stadscentrum Londen.

Het meest populaire aankomst busstation, Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), ligt 1.7 km van het stadscentrum van Rotterdam.

Voor de beste bus van Londen naar Rotterdam, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Eurolines France, Ouibus, Flixbus of BlaBlaCar Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Londen naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, er zijn 2 directe bussen per dag van Londen naar Rotterdam. Je kunt kijken of je kunt reizen met Flixbus  zonder te moeten overstappen. Een directe bus verbinding nemen, bespaart je meestal tijd om op je bestemming te komen, dus is het de moeite waard daar aandacht aan te besteden wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Gemiddeld, er zijn 2 bussen keer per dag van Londen naar Rotterdam. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste bus voor deze reis vertrekt van Londen om 05: 30. Een laatste bus vertrekt van Londen om 22: 30. Check Omio voor de recentste bus dienstregeling van Londen naar Rotterdam en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Rotterdam, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Rotterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per bus wilt reizen van Londen naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Londen en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Londen naar Rotterdam wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Rotterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal