Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
16 jun.
198Eurostar
do
17 jun.
164Eurostar
vr
18 jun.
164Eurostar
za
19 jun.
155Eurostar
zo
20 jun.
127Eurostar
ma
21 jun.
135Eurostar

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Londen naar Rotterdam

Gem. reistijd
20 uren 23 minuten
Gem. busticket: 61
Beginpunt bus:Londen
Eindpunt bus:Rotterdam
Afstand busreis:321 km
Busmaatschappijen:BlaBlaCar Bus

Bus van Londen naar Rotterdam: reisinformatie

De bus is een populaire manier om van Londen naar Rotterdam te reizen. Dit vooral dankzij de lage kosten. De busreizen tussen Londen en Rotterdam worden geregeld door National Express en Megabus. Deze busmaatschappijen brengt reizigers in acht tot tien uur tijd van Londen naar Europa's grootste havenstad. Hoewel de bus Londen Rotterdam onderweg een paar tussenstops heeft, kan men gewoon blijven zitten tot de eindbestemming is bereikt. Beide maatschappijen rijden twee keer per dag, zowel doordeweeks als in het weekend. Reizigers van Megabus kunnen kiezen of ze 's ochtends om 10.30 uur of 's avonds om 21.30 uur vertrekken. De bussen van National Express staan om 8.00 uur en 19.00 uur klaar voor vertrek.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Rotterdam vertrekt standaard vanaf het Victoria Coach Station. Met 22 haltes is dit is het grootste busstation van de Britse hoofdstad. Victoria Coach Station ligt midden in de Londense binnenstad. Het busstation is vijf minuten lopen van het gelijknamige metro- en treinstation en is tevens goed bereikbaar met de buslijnen 11 en 211. Victoria Coach Station is van alle gemakken voorzien zodat men rustig kan wachten op de internationale bus naar Rotterdam.

In Rotterdam aankomen met de bus

Rotterdam is een dynamische stad met een internationale uitstraling. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen, de Euromast en de Kubuswoningen staat bij velen op het programma. Daarnaast zijn de gezellige winkelstraten en het bruisende uitgaansleven een goede reden om Rotterdam te bezoeken. De bus Londen Rotterdam heeft als eindpunt het Centraal Station of het Willemsplein. Vanaf beide locaties kan men verder reizen met de tram of de metro. Het openbaar vervoersnet is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in bedrijf. In de nachtelijke uren kan men gebruik maken van de nachtbussen of de taxi's.

Busreizen van Londen naar Rotterdam
Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Londen naar Rotterdam als je reist per bus?
Als je per bus reist van Londen naar Rotterdam, is de afstand ongeveer 320 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Londen naar Rotterdam ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd van Londen naar Rotterdam per bus?
De reisduur per bus van Londen naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 23 h 10 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Rotterdam naar Londen?

Als je per bus van Londen naar Rotterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Londen vertrekken van London Victoria en dat de meeste mensen in Rotterdam uitstappen op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Waar zijn de in Londen in Rotterdam?

Je kunt een bus nemen vanaf Londen op London Victoria, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Rotterdam is het meest gebruikte door reizigers Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), dat 0 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Londen naar Rotterdam te komen?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Londen naar Rotterdam, kun je vertrouwen op Flixbus, Eurolines France, Ouibus, National Express of Bla Bla Bus om snel naar Rotterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Londen naar Rotterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Als ik aankom in Rotterdam vanuit Londen per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Rotterdam?
Veel van onze klanten die een reis naar Rotterdam per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Brussel of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Rotterdam naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Londen naar Rotterdam te komen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Londen naar Rotterdam wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Rotterdam
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City