Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Londen naar Rotterdam

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde busduur10 h 50 min
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, Ouibus of National Express

Met bussen van Londen naar Rotterdam leg je reis 320 km af wat gemiddeld 10 h 50 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, Ouibus of National Express. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: National Express en FlixBus Londen – Rotterdam

Vind de beste route tussen Londen en Rotterdam met National Express en FlixBus. Dienstregelingen en prijzen vergelijken en de meest handig reis boeken was nog nooit zo eenvoudig met meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

FlixBus
National Express

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Bus van Londen naar Rotterdam: reisinformatie

De bus is een populaire manier om van Londen naar Rotterdam te reizen. Dit vooral dankzij de lage kosten. De busreizen tussen Londen en Rotterdam worden geregeld door National Express en Megabus. Deze busmaatschappijen brengt reizigers in acht tot tien uur tijd van Londen naar Europa's grootste havenstad. Hoewel de bus Londen Rotterdam onderweg een paar tussenstops heeft, kan men gewoon blijven zitten tot de eindbestemming is bereikt. Beide maatschappijen rijden twee keer per dag, zowel doordeweeks als in het weekend. Reizigers van Megabus kunnen kiezen of ze 's ochtends om 10.30 uur of 's avonds om 21.30 uur vertrekken. De bussen van National Express staan om 8.00 uur en 19.00 uur klaar voor vertrek.

De bus nemen vanuit Londen

De bus Londen Rotterdam vertrekt standaard vanaf het Victoria Coach Station. Met 22 haltes is dit is het grootste busstation van de Britse hoofdstad. Victoria Coach Station ligt midden in de Londense binnenstad. Het busstation is vijf minuten lopen van het gelijknamige metro- en treinstation en is tevens goed bereikbaar met de buslijnen 11 en 211. Victoria Coach Station is van alle gemakken voorzien zodat men rustig kan wachten op de internationale bus naar Rotterdam.

In Rotterdam aankomen met de bus

Rotterdam is een dynamische stad met een internationale uitstraling. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen, de Euromast en de Kubuswoningen staat bij velen op het programma. Daarnaast zijn de gezellige winkelstraten en het bruisende uitgaansleven een goede reden om Rotterdam te bezoeken. De bus Londen Rotterdam heeft als eindpunt het Centraal Station of het Willemsplein. Vanaf beide locaties kan men verder reizen met de tram of de metro. Het openbaar vervoersnet is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in bedrijf. In de nachtelijke uren kan men gebruik maken van de nachtbussen of de taxi's.

Reistips: Busreizen van Londen naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Rotterdam te reizen.
FAQs

Hoe ver is Rotterdam van Londen als ik per bus wil reizen?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Londen en Rotterdam per bus ongeveer 320 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Londen naar Rotterdam?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Londen naar Rotterdam per bus is 10 h 50 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Londen naar Rotterdam.

Vanaf welk busstation in Londen zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Rotterdam zou ik moeten reizen?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Londen is London Victoria. In Rotterdam is het meest populaire busstation onder reizigers Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Waar is het busstation in Londen? Waar is het busstation in Rotterdam?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, London Victoria, vinden op ongeveer 2 km van het stadscentrum van Londen. Het meest populaire busstation om aan te komen in Rotterdam, heet Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), en is ongeveer 874 m gelegen van zijn stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Londen naar Rotterdam per bus?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Londen naar Rotterdam kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France, Ouibus of National Express. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Londen naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Ik ben mijn geplande reis van Londen naar Rotterdam per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Rotterdam aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Brussel of Parijs te verkennen vanuit Rotterdam, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Londen naar Rotterdam?

Als je per bus wilt reizen van Londen naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Londen en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Londen naar Rotterdam te komen?

Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Londen naar Rotterdam wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Rotterdam
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City