Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Londen en Utrecht

distanceAfstand366 km
durationGemiddelde busduur11 h 25 min
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express

Met bussen van Londen naar Utrecht leg je reis 366 km af wat gemiddeld 11 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van London Victoria en arriveren in Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat).

Busmaatschappijen: National Express en FlixBus Londen – Utrecht

Vind de beste van Londen naar Utrecht met Omio's partners National Express en FlixBus voor een bus! Je vindt de beste deals, dienstregelingen en tickets wanneer je de voor jou meest populair vergelijkt en boekt.

FlixBus
National Express

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Londen naar Utrecht?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Londen naar Utrecht aan?
  • Bussen van Londen naar Utrecht kun je boeken bij de internationale busmaatschappijen Flixbus en Eurolines.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alleen Eurolines onderhoudt, naast busreizen met overstap, een rechtstreekse busdienst die je in 10 uur en 45 minuten van Londen naar Utrecht brengt.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De busreis met de kortste reistijd duurt 10 uur en 45 minuten, terwijl de kortste reistijd van een bus met overstap 11 uur bedraagt.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Eurolines en Flixbus is het mogelijk om bustickets te bestellen vanaf een aantal maanden voor je vertrekdatum tot vlak van tevoren.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Je kunt je goedkope bustickets van Londen naar Utrecht snel en zeker online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Londen naar Utrecht?

Eurolines laat per dag ongeveer vijf bussen van Londen naar Utrecht reizen. In het weekend kunnen er meer ritten gepland zijn. Je rechtstreekse reis heeft een reistijd van 10 uur en 45 minuten. De reisduur van een rit met tussenstop bedraagt minimaal 11 uur tot 24 uur. De kortstdurende reis met overstap heeft een tussenstop in Brussel.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Londen naar Utrecht?

Flixbus verzorgt per dag vier busreizen van Londen naar Utrecht, maar in het weekend zijn het er meer. Je kunt geen rechtstreekse busreis bij Flixbus boeken. Hou rekening met een minimale reisduur van 12 uur en 59 minuten tot 16 uur en 45 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Londen?

Bussen van Londen naar Utrecht vertrekken van het grote internationale busstation Victoria Coach Station. Deze busterminal bevindt zich in het centrum van Londen, in de City of Westminster. Je kunt hier snel komen met stadsbussen of met metrolijnen die Victoria Station als halte hebben. Vanaf het metrostation ligt je vertrekplaats op loopafstand.

Op welk busstation komen bussen aan in Utrecht?

Je bus uit Londen arriveert op Utrecht Centraal, op het grote busplatform aan de Jaarbeurszijde. Als je verder wilt met stads- of streekbussen en ook als je met de trein naar je eindbestemming wilt reizen, neem je de roltrap omhoog naar treinstation Utrecht Centraal. Je loopt dan richting het platform voor stad- en streekbussen of je neemt een van de vele treinverbindingen die alle dit grote station als knooppunt hebben.

Reistips: Busreizen van Londen naar Utrecht

Pak eenvoudig de bus naar Utrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Londen naar Utrecht te reizen.
FAQs

Hoe ver is Utrecht van Londen als ik per bus wil reizen?

De afstand van Londen naar Utrecht per bus is ongeveer 366 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Londen naar Utrecht per bus?

De reis per bus van Londen naar Utrecht duurt gemiddeld 11 h 25 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Londen naar Utrecht.

Vanaf welk busstation in Londen zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Utrecht zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Londen naar Utrecht, vertrekken meestal van London Victoria in Londen en komen aan op Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat) in Utrecht. Het is altijd handig om deze busterminals in Londen en Utrecht te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation in Londen om naar Utrecht te gaan? Waar is het busstation in Utrecht gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, London Victoria, vinden op ongeveer 2 km van het stadscentrum van Londen. Het meest populaire busstation om aan te komen in Utrecht, heet Utrecht, Thoriumweg (Meet & Eat), en is ongeveer 3.8 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Londen van Utrecht?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Londen naar Utrecht kun je een bus nemen van Eurolines France, Ouibus, Flixbus of National Express. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Londen naar Utrecht om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Ik wil per busreisen van Londen naar Utrecht. Welke andere plaatsen in de buurt van Utrecht zijn het waard om te bezoeken?

Je bus trip van Londen naar Utrecht hoeft niet te eindigen in Utrecht. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Utrecht die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Eindhoven. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Eindhoven te gaan op Omio!

Kan ik reizen per bus tussen Londen en Utrecht met de Omio-app?

Je kunt je bustickets van Londen naar Utrecht zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Londen naar Utrecht bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Londen naar Utrecht te komen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Londen naar Utrecht te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Londen naar Utrecht vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
Utrecht
London
Voorzieningen
London Liverpool Street Stn
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City