Bus van Lubin naar Antwerpen

wo 17 apr
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Lubin naar Antwerpen

distanceAfstand819 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenInfobus of Sindbad

Bij busreizen van Lubin naar Antwerpen leg je 819 km af, met onze reispartners zoals Infobus of Sindbad. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Lubin, Dworzec Autobusowy en arriveren in Antwerp.

Reistips: bus van Lubin naar Antwerpen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Lubin naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Voor de reis van Lubin naar Antwerpen kunt u een de bus nemen met Infobus of Sindbad. Zorg ervoor dat u alle mogelijke busmaatschappijen bekijkt die diensten van Lubin naar Antwerpen aanbieden op Omio om te vergelijken welke voorzieningen ze kunnen hebben.

Bij vertrek vanuit Lubin, hebt u verschillende het busstation opties om uw reis te beginnen, waaronder Lubin, Dworzec Autobusowy, Lubin, Marii Sklodowskiej-Curie / T. Kosciuszki en Lubin, Konstytucji 3 Maja (Stacja paliw Lotos). Bij aankomst in Antwerpen, kunt u uw reis beëindigen in busstations zoals Antwerp, Antwerp, Van Ertbornstraat (Rooseveltplaats) en Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Passagiers stappen het meest in de de bus bij Lubin, Dworzec Autobusowy, dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Antwerp, dat zich van het stadscentrum bevindt.

Meer reisopties per bus van Lubin naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal