Bus van Luton naar Oxford

De goedkoopste busreizen Van Luton Naar Oxford

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

22

Gemiddelde

34

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

National Express
17:00Luton3u10 20:10Oxford
0 overstappen
221Enkele reis
National Express
10:25Luton3u15 13:40Oxford
0 overstappen
461Enkele reis

Bustijden Luton naar Oxford

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
National Express
10:25Luton3u15 13:40Oxford
0 overstappen
National Express
17:00Luton3u10 20:10Oxford
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.

De snelste bussen Van Luton Naar Oxford

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

3 u 10 m

Gemiddelde

3 u 12 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

59 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luton naar Oxford rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

National Express
17:00Luton3u10 20:10Oxford
0 overstappen
221Enkele reis
National Express
10:25Luton3u15 13:40Oxford
0 overstappen
461Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Luton naar Oxford

distanceAfstand59 km
durationGemiddelde reistijd met de bus1 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 24
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenNational Express of Infobus

Bij busreizen van Luton naar Oxford leg je 59 km af, wat bij onze reispartners zoals National Express of Infobus gemiddeld 1 u 40 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 24 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Luton, Station Interchange en arriveren in Oxford, St Aldate's.

Busmaatschappijen: National Express van Luton naar Oxford

Reis vanaf € 19 met de bus van Luton naar Oxford met Omio-partners als National Express! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste route. Kijk, vergelijk, boek!

National Express

National Express is een toonaangevende Britse aanbieder van reizen met de bus op lange afstand. Het bedrijf biedt meer dan 550 busreizen per dag en vliegt op meer dan 900 bestemmingen in Groot-Brittannië. National Express exploiteert ook 24 uur per dag bussen naar alle grote Britse luchthavens, zoals Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton en Bristol. Alle National Express- busreizen hebben airconditioning en gratis wifi en entertainment aan boord. De meeste busreizen zijn voorzien van veiligheidsgordels en stopcontacten bij elke stoel, zodat je tijdens een lange reis je telefoon of laptop kunt opladen. Voor je reis met de bus van Luton naar Oxford kun je kiezen uit drie tickettarieven: beperkt tarief, standaardtarief en volledig flexibel tarief.

Bussen van Luton naar Oxford

Schilderachtige, historische Oxford is een must-visit bestemming in het Verenigd Koninkrijk, en een die goed verbonden is met de rest van het land met de bus. Op zijn snelst duurt de reis van Luton minder dan twee uur, wat ideaal is voor degenen die naar de luchthaven van Luton vliegen voor een snelle vakantie, of voor degenen die al in Luton zelf zijn gestationeerd. Directe bussen vertrekken een paar keer per dag met regelmatige tussenpozen.

Welke busmaatschappijen reizen van Luton naar Oxford?

Alle bussen langs deze route worden geleverd door National Express, de grootste aanbieder van langeafstandsbussen in het Verenigd Koninkrijk. Nationale Express bussen vertrekken zowel vanaf de luchthaven van Luton als vanaf het centrum van Luton. Ze bedienen twee bestemmingen in Oxford: Oxford Gloucester Green Bus Station en de beroemde Oxford High Street.

Hoe lang rijdt de bus van Luton naar Oxford?

De snelste bus van Luton naar Oxford duurt slechts 1 uur en 55 minuten als u rechtstreeks van Luton Airport naar Oxford Gloucester Green reist. Misschien wel verrassend, dit is een nachtbus die rond 23:20 uur vertrekt. De langzaamste reis duurt 4 uur en 15 minuten, terwijl de gemiddelde reis ongeveer 3 uur duurt.

Hoeveel bussen zijn er van Luton naar Oxford?

Reizigers kunnen verwachten om ongeveer 8 directe bussen per dag te vinden naar Oxford van Luton. Deze vertrekken allemaal vanaf de luchthaven van Luton en bereiken het Gloucester Green Bus Station in Oxford. Er zijn ook ongeveer 27 indirecte bussen op een typische dag. De meeste van deze zullen vertrekken vanaf Luton Station Interchange in het centrum van Luton. De meeste indirecte treinen bereiken Oxford Gloucester Green, maar ongeveer 7 per dag zullen Oxford High Street bereiken.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Luton naar Oxford?

Vertrek busstations: Bussen vertrekken vanaf Luton Airport en Luton Station Interchange. Luton Airport Bus Station is gelegen in het terminalgebouw van London Luton Airport. Veel lokale en regionale busroutes komen hier aan. Luton Station Interchange ligt net buiten het station van Luton, in het hart van Luton.

Aankomst busstations: Bussen komen aan bij Oxford Gloucester Green en Oxford High Street. Gloucester Green is het belangrijkste busstation van Oxford, direct gelegen in het centrum van de stad. Vanaf hier vertrekken langeafstandsbussen naar Londen en vele andere bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Oxford High Street is geen busstation maar een bushalte langs de beroemdste straat van Oxford.

Reistips: bus van Luton naar Oxford

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Oxford. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luton naar Oxford te reizen.
FAQs
Bustickets van Luton naar Oxford zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt boeken, kun je erop rekenen dat de bus van Luton naar Oxford gemiddeld € 24  kost.
Met de bus van van Luton naar Oxford is ongeveer 59 km.
De reis met de bus van Luton naar Oxford duurt gemiddeld 1 u 40 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Luton naar Oxford.

Voordat je je reis van Luton naar Oxford gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Luton vanaf Luton, Station Interchange vertrekken en in Oxford aankomen op Oxford, St Aldate's.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Luton, Station Interchange en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 839 m naar het busstation in Oxford, St Aldate's af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Luton naar Oxford kun je de bus nemen van National Express of Infobus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Luton naar Oxford om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Luton naar Oxford binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 24 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Luton naar Oxford een paar maanden van tevoren.
Je bus trip van Luton naar Oxford hoeft helemaal niet te eindigen in Oxford. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Oxford die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Londen, Bristol of Birmingham. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Londen, Bristol of Birmingham te gaan op Omio!

Meer reisopties per bus van Luton naar Oxford

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeBussenBustickets naar OxfordBus van Luton naar Oxford

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal