Bus van Luxemburg naar Metz

De goedkoopste busreizen Van Luxemburg Naar Metz

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

7

Gemiddelde

9

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
20:55Luxemburg1u05 22:00Metz, Gare routière
0 overstappen
71Enkele reis
12:40Luxemburg1u05 13:45Metz, Gare routière
0 overstappen
121Enkele reis

Bustijden Luxemburg naar Metz

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
12:40Luxemburg1u05 13:45Metz, Gare routière
0 overstappen
20:55Luxemburg1u05 22:00Metz, Gare routière
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Luxemburg Naar Metz

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 5 m

Gemiddelde

1 u 5 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

55 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luxemburg naar Metz rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

20:55Luxemburg1u05 22:00Metz, Gare routière
0 overstappen
71Enkele reis
12:40Luxemburg1u05 13:45Metz, Gare routière
0 overstappen
121Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Luxemburg naar Metz

distanceAfstand54 km
durationGemiddelde busduur1 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 7
frequencyBus frequentie15 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 5 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, SNCF | Autocar, Eurolines France, BlaBlaCar, Ouibus, SNCB, Flixbus of Alsa

Met bussen van Luxemburg naar Metz leg je reis 54 km af wat gemiddeld 1 h duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, SNCF | Autocar, Eurolines France, BlaBlaCar, Ouibus, SNCB, Flixbus of Alsa. Normaalgesproken zijn er er zijn 15 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 7 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 5. Reizigers vertrekken het vaakst van Luxembourg en arriveren in Metz, Gare routière.

Busmaatschappijen: SNCB, Alsa en BlaBlaCar Bus van Luxemburg naar Metz

Voor slechts € 5 kun je reizen met een bus tussen Luxemburg en Metz met SNCB, Alsa en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Alsa
SNCB
BlaBlaCar Bus

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bustickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw bus van Luxemburg naar Metz.

Op zoek naar een bus tussen Luxemburg en Metz? SNCB is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de tussen Luxemburg en Metz. Als officiële reispartner van SNCB laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de bussen van SNCB zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste bussen van Luxemburg naar Metz vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de bus die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen tussen Luxemburg en Metz, kun je snel zien of het ticket van SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je bus voor de Luxemburg - Metz nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met SNCB!

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

BlaBlaCar Bus bussen van Luxemburg tot Metz, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 5 min
  • Gemiddelde prijs: € 5
  • BlaBlaCar Bus frequentie: 2 per dag

Reistips: bus van Luxemburg naar Metz

Pak eenvoudig de bus naar Metz. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luxemburg naar Metz te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Metz naar Luxemburg te reizen is per bus en dat hoeft maar € 5 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Luxemburg naar Metz bij Omio te kopen.
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 7  te betalen voor een bus ticket van Luxemburg naar Metz.
De afstand van tussen Luxemburg en Metz per bus is bij benadering 54 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Luxemburg naar Metz. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Luxemburg naar Metz te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Luxemburg naar Metz is het heel fijn om te weten dat Luxembourg het meest populaire bus station is voor reizigers die van Luxemburg vertrekken en dat Metz, Gare routière het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Metz.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Luxembourg, wat ongeveer 2.2 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Metz, Gare routière, dat 1.3 km ligt van het stadscentrum.

Als je een bus neemt van Luxemburg naar Metz, biedt BlaBlaCar Bus, SNCF | Autocar, Eurolines France, BlaBlaCar, Ouibus, SNCB, Flixbus of Alsa de beste manier om snel naar Metz te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Luxemburg naar Metz en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 5 directe bussen per dag tussen Luxemburg en Metz. Als je op zoek bent naar een directe bus van Luxemburg naar Metz, overweeg dan te reizen met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je bustickets boekt.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Luxemburg naar Metz is 15 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste Luxemburg naar Metz bus vertrekt om 07: 30   en een laatste bus van Luxemburg naar Metz vertrekt om 21: 15. Check de laatst bijgewerkte Luxemburg naar Metz bus schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je een bustickets van Luxemburg naar Metz gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 7 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Luxemburg naar Metz zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die in Metz aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Straatsburg of Nancy. Als je erover denkt om Parijs, Straatsburg of Nancy te verkennen vanuit Metz, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Luxemburg naar Metz zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Luxemburg naar Metz te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Reizen van Luxemburg naar Metz zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Luxemburg naar Metz.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Metz

Meer reisopties per bus van Luxemburg naar Metz

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal