Bus van Luxemburg naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Luxemburg Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

28

Gemiddelde

32

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Flixbus
00:10Luxemburg7u00 07:10Rotterdam
0 overstappen
281Enkele reis
Flixbus
11:50Luxemburg5u40 17:30Rotterdam
0 overstappen
301Enkele reis
Flixbus
00:20Luxemburg6u35 06:55Rotterdam
0 overstappen
301Enkele reis
Flixbus
15:50Luxemburg6u20 22:10Rotterdam
0 overstappen
391Enkele reis

Bustijden Luxemburg naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Flixbus
00:10Luxemburg7u00 07:10Rotterdam
0 overstappen
Flixbus
00:20Luxemburg6u35 06:55Rotterdam
0 overstappen
Flixbus
11:50Luxemburg5u40 17:30Rotterdam
0 overstappen
Flixbus
15:50Luxemburg6u20 22:10Rotterdam
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Luxemburg Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

5 u 40 m

Gemiddelde

6 u 23 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

282 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Luxemburg naar Rotterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Flixbus
11:50Luxemburg5u40 17:30Rotterdam
0 overstappen
301Enkele reis
Flixbus
15:50Luxemburg6u20 22:10Rotterdam
0 overstappen
391Enkele reis
Flixbus
00:20Luxemburg6u35 06:55Rotterdam
0 overstappen
301Enkele reis
Flixbus
00:10Luxemburg7u00 07:10Rotterdam
0 overstappen
281Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Luxemburg naar Rotterdam

distanceAfstand281 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus5 u 40 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 30
frequencyFrequentie4 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus, Blablabus of RegioJet

Bij busreizen van Luxemburg naar Rotterdam leg je reis 281 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus, Blablabus of RegioJet gemiddeld 5 u 40 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 4 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 20 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 30. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Luxembourg en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus, FlixBus en Student Agency van Luxemburg naar Rotterdam

Reis met bus tussen Luxemburg en Rotterdam vanaf € 20 met Omio’s BlaBlaCar Bus, FlixBus en Student Agency partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Student Agency
BlaBlaCar Bus
FlixBus

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Luxemburg en Rotterdam: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Tickets voor een Student Agency van Luxemburg naar Rotterdam zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Student Agency van Luxemburg naar Rotterdam op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus, kunt je alle actuele dienstregelingen en bustickets van Student Agency vinden op Omio. Voor de met de bus kun je ook relevante reisinformatie van Student Agency bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze bus, vergelijk dan de snelste bus van Luxemburg naar Rotterdam evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Student Agency. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor bus bij Student Agency beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Rotterdam te beginnen met Student Agency!

Student Agency van Luxemburg naar Rotterdam bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 u 50 min
  • Student Agency frequentie: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

BlaBlaCar Bus bussen van Luxemburg tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 9 u 57 min
  • BlaBlaCar Bus frequentie: 1 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus bussen van Luxemburg tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 5 u 33 min
  • Gemiddelde prijs: € 20
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Reistips: bus van Luxemburg naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Luxemburg naar Rotterdam te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Luxemburg te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 20, zeker als je ruim van tevoren boekt.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Luxemburg naar Rotterdam met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 30.
De afstand van Luxemburg naar Rotterdam per bus bedraagt ongeveer 281 km.
De reisduur met de bus van Luxemburg naar Rotterdam kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 5 u 40 min.

Voordat je je reis van Luxemburg naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Luxemburg vanaf Luxembourg vertrekken en in Rotterdam aankomen op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Luxembourg en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.2 km naar het busstation in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Luxemburg naar Rotterdam te brengen. Op de route naar Rotterdam vanuit Luxemburg kun je reizen met Eurolines France, Flixbus, Blablabus of RegioJet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Luxemburg naar Rotterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, 1 directe reis met de bus per dag van Luxemburg naar Rotterdam. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Luxemburg naar Rotterdam is 4. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
De bus die het vroegst vanaf Luxemburg naar Rotterdam vertrekt, gaat om 05: 10. De bus die het laatat Luxemburg naar Rotterdam vertrekt, gaat om 15: 50. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Luxemburg naar Rotterdam en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
De prijs van een bustickets enkele reis van Luxemburg naar Rotterdam kost gemiddeld € 30 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Luxemburg naar Rotterdam een paar maanden van te voren boeken.
Je bus trip van Luxemburg naar Rotterdam hoeft helemaal niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!
Als je per bus wilt reizen van Luxemburg naar Rotterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de bus tussen Luxemburg en Rotterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Rotterdam vanaf Luxemburg. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Luxemburg naar Rotterdam en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam

Meer reisopties per bus van Luxemburg naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal