Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Lviv en Amsterdam

distanceAfstand1360 km
durationGemiddelde busduur26 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 60
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenEurolines Madeltrans

Met bussen van Lviv naar Amsterdam leg je reis 1360 km af wat gemiddeld 26 h duurt bij onze reispartners zoals Eurolines Madeltrans. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 55 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 60. Reizigers vertrekken het vaakst van Lviv en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Reistips: Busreizen van Lviv naar Amsterdam

Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Lviv naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Lviv naar Amsterdam zijn?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Lviv naar Amsterdam is € 55. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Lviv naar Amsterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs van een busticket van Lviv naar Amsterdam?

Als je je bustickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Lviv naar Amsterdam voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 60.

Wat is de afstand van Lviv naar Amsterdam als je reist per bus?

De afstand van van Lviv naar Amsterdam per bus is bij benadering 1360 km.

Wat is de gemiddelde reistijd van Lviv naar Amsterdam per bus?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Lviv naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Lviv naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 26 h.

Vanaf welk busstation in Lviv zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Voordat je je trip van Lviv naar Amsterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Lviv, vertrekken van Lviv en op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) aankomen in Amsterdam.

Waar vind ik de Lviv busstation naar Amsterdam? Waar is de Amsterdam busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Lviv en reizen ongeveer 2.1 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) en moeten ongeveer 4 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Amsterdam.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Lviv naar Amsterdam aanbieden?

Als je een bus neemt van Lviv naar Amsterdam, biedt Eurolines Madeltrans de beste manier om snel naar Amsterdam te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Lviv naar Amsterdam en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoeveel bussen per dag zijn er tussen Lviv en Amsterdam?

Gemiddeld, er is 1 een bus keer per dag van Lviv naar Amsterdam. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Lviv naar Amsterdam om de beste aanbiedingen te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Lviv per bus, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Je bus trip van Lviv naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Lviv naar Amsterdam?

Als je per bus wilt reizen van Lviv naar Amsterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Lviv en Amsterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Lviv naar Amsterdam als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Lviv naar Amsterdam te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Lviv naar Amsterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Lviv
Amsterdam
L'Viv
Voorzieningen
Lvov
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Lviv - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: