Bus van Madrid naar Brussel

De goedkoopste busreizen Van Madrid Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 08 dec.

Goedkoopst

79

Gemiddelde

79

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
22:25Madrid, Aeropuerto Barajas T422u20 20:45BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
791Enkele reis
goedkoopste
22:00Madrid22u45 20:45BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
791Enkele reis

Bustijden Madrid naar Brussel

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 8 december
22:00Madrid22u45 20:45BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
22:25Madrid, Aeropuerto Barajas T422u20 20:45BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
08 dec.
vr
09 dec.
za
10 dec.
zo
11 dec.
ma
12 dec.
di
13 dec.
wo
14 dec.

De snelste bussen Van Madrid Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 08 dec.

Snelste reis

22 u 20 m

Gemiddelde

22 u 32 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

1316 km

Het is lastig om van Madrid naar Brussel te reizen zonder minstens een overstap.

22:25Madrid, Aeropuerto Barajas T422u20 20:45BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
791Enkele reis
22:00Madrid22u45 20:45BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
791Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Brussel?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden bus: bus van Madrid naar Brussel

distanceAfstand1316 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenEurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, Infobus, Ovanesovi Group, Flixbus, Alsa of Eurolines France

Bij busreizen van Madrid naar Brussel leg je 1316 km af, met onze reispartners zoals Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, Infobus, Ovanesovi Group, Flixbus, Alsa of Eurolines France. Er zijn directe bussen beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Madrid-Puerta de Atocha en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: Alsa, BlaBlaCar Bus en FlixBus van Madrid naar Brussel

Vind de beste route van Madrid naar Brussel met Alsa, BlaBlaCar Bus en FlixBus. Dienstregelingen bekijken, prijzen vergelijken en de meest betaalbare reisroute boeken was nog nooit zo eenvoudig – dankzij de meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

FlixBus
Alsa
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreizen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse reisorganisatie National Express biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes. Het bedrijf vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar en kent een indrukwekkend bestand van busreizen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal-pakket voor reizen met de bus – met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord – bieden Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium meer luxe tijdens het reizen. Naast het standaardticket biedt Alsa andere tickets voor reizen met de bus, zoals scherp geprijsde en flexibele tarieven, maar alleen op bepaalde routes.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Reistips: bus van Madrid naar Brussel

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Madrid naar Brussel te reizen.
FAQs
Met de bus van van Madrid naar Brussel is ongeveer 1316 km.

Voordat je je reis van Madrid naar Brussel gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Madrid vanaf Madrid-Puerta de Atocha vertrekken en in Brussel aankomen op Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Madrid-Puerta de Atocha en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.2 km naar het busstation in Brussels, Brussels South (Gare du Midi) af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Madrid naar Brussel te brengen. Op de route naar Brussel vanuit Madrid kun je reizen met Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, Infobus, Ovanesovi Group, Flixbus, Alsa of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Madrid naar Brussel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
De bus die het vroegst vanaf Madrid naar Brussel vertrekt, gaat om 15: 40. De bus die het laatat Madrid naar Brussel vertrekt, gaat om 15: 40. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Madrid naar Brussel en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Veel van onze klanten die een reis naar Brussel per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als. Check Omio voor de beste verbindingen van Brussel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Madrid
Brussel

Meer reisopties per bus van Madrid naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal