VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
14Renfe
6Samar
wo
26 jan.
14Renfe
6Alsa
do
27 jan.
14Renfe
6Alsa
vr
28 jan.
14Renfe
6Alsa
za
29 jan.
14Renfe
6Samar
zo
30 jan.
14Renfe
6Alsa
ma
31 jan.
14Renfe
6Alsa
di
1 feb.
14Renfe
6Alsa
wo
2 feb.
14Renfe
6Alsa
do
3 feb.
14Renfe
6Alsa
vr
4 feb.
14Renfe
6Alsa
za
5 feb.
14Renfe
6Samar
zo
6 feb.
14Renfe
6Alsa
ma
7 feb.
14Renfe
6Alsa
di
8 feb.
14Renfe
6Alsa
wo
9 feb.
14Renfe
6Alsa
do
10 feb.
14Renfe
6Alsa
vr
11 feb.
14Renfe
6Alsa
za
12 feb.
14Renfe
6Alsa
zo
13 feb.
14Renfe
6Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Madrid en Toledo

distanceAfstand67 km
durationGemiddelde busduur1 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 6
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa, Samar, BlaBlaCar, jimenez of Eurolines Switzerland

Met bussen van Madrid naar Toledo leg je reis 67 km af wat gemiddeld 1 h duurt bij onze reispartners zoals Alsa, Samar, BlaBlaCar, jimenez of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 6 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 6. Reizigers vertrekken het vaakst van Madrid-Puerta de Atocha en arriveren in Toledo, Estación de Autobuses.

Busmaatschappijen: Madrid naar Toledo met Alsa

Reis met de bus tussen Madrid en Toledo vanaf € 6 met Omio’s Alsa partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar te vergelijken en te boeken.

Alsa

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bus tickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

Bus van Madrid naar Toledo: reisinformatie

Toledo ligt ten zuiden van de Spaanse hoofdstad Madrid, op slechts 89 kilometer afstand. Het is eenvoudig om de bus Madrid Toledo te nemen om de stad te bezoeken die ook wel ꞌKlein Romeꞌ wordt genoemd. De busmaatschappij ALSA laat gemiddeld elk halfuur een bus rijden tussen beide Spaanse steden, in de ochtend- en namiddagspits zelfs nog iets vaker. De bus Madrid Toledo rijdt bijna 70 maal per dag en is op zijn snelst bijna één uur onderweg. De eerste bus vertrekt om zes uur ꞌs ochtends, de laatste bus verlaat op het middernachtelijke uur station in Madrid. Het is een rechtstreekse verbinding.

De bus nemen vanuit Madrid

De bus Madrid Toledo heeft station Intercambiador de Avenida de América aan de Plaza Elíptica als vertrekpunt. Dit busstation ligt aan de noordoostkant van het centrum. Vanuit de stad kan men gemakkelijk en snel naar het station komen via de metrolijnen 4, 6, 7 en 9. Hier bevindt zich metrohalte Avenida de América. In de meeste gevallen is men binnen 10 à 15 minuten vanuit de stadswijken bij het station Intercambiador de Avenida de América. Er is uitgebreid busvervoer vanuit de stad Madrid naar het busstation. ꞌs Nachts kan men bovendien een nachtbus (N2 of N5) of een taxi pakken naar het busstation.

In Toledo aankomen met de bus

De bus Madrid Toledo stopt bij het busstation van Toledo ofwel het Estación de Autobus de Toledo aan de Avenida de Castilla-La Mancha. Het ligt aan de oostkant van het centrum. Het centrum van Toledo is al wandelend vanaf het busstation in ongeveer 20 minuten te bereiken. Men kan ook buslijn 5 of 12 nemen, die elk kwartier koers zetten richting Plaza de Zocodover in het stadscentrum. Vanaf hier kunt u eenvoudig alle bezienswaardigheden in het centrum bewonderen, zoals de kathedraal van Toledo, het Romeinse fort Alcázar of het huis van El Greco. Deze Spaanse stad staat door de vele historische monumenten op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Reistips: Busreizen van Madrid naar Toledo

Pak eenvoudig de bus naar Toledo. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Madrid naar Toledo te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Madrid naar Toledo per bus?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Madrid naar Toledo is € 6. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Madrid naar Toledo boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de bus van Madrid naar Toledo gemiddeld?

De Madrid naar Toledo busticketsprijs is gemiddeld € 6  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Hoeveel kilometer is het van Madrid naar Toledo met de bus?

De afstand van tussen Madrid en Toledo per bus is bij benadering 67 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Madrid naar Toledo per bus?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Madrid naar Toledo per bus is 1 h, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Madrid naar Toledo.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Madrid en Toledo zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Madrid naar Toledo gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Madrid, vertrekken van Madrid-Puerta de Atocha en op Toledo, Estación de Autobuses aankomen in Toledo.

Waar is het busstation in Madrid om naar Toledo te gaan? Waar is het busstation in Toledo gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Madrid-Puerta de Atocha, vinden op ongeveer 1.8 km van het stadscentrum van Madrid. Het meest populaire busstation om aan te komen in Toledo, heet Toledo, Estación de Autobuses, en is ongeveer 890 m gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Madrid naar Toledo?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Madrid naar Toledo, kun je vertrouwen op Alsa, Samar, BlaBlaCar, jimenez of Eurolines Switzerland om snel naar Toledo te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Madrid naar Toledo te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Als ik wil reizen van Madrid naar Toledo, hoe vind ik dan een directe bus?

Ja, er zijn directe bussen tussen Madrid en Toledo, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Alsa  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat aanschaffen voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.

Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Madrid Toledo bustickets te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Toledo vanuit Madrid per bus, zijn er dan in de buurt van Toledo nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per bus van Madrid naar Toledo reizen, is Toledo niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Toledo die een bezoek waard zijn, zijn Valencia, Barcelona of Sevilla. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Madrid naar Toledo?

Als je wilt reizen van Madrid naar Toledo per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Madrid naar Toledo boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Madrid naar Toledo reizen? Kan ik per busreisen?

Reizen van Madrid naar Toledo zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Madrid naar Toledo.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Madrid
Madrid America
Voorzieningen
Madrid Est. Sur
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het busstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen 6<br>Buslijnen 8, 102, 113, 148, 152, 156, N11<br>Voorstedelijke treinen C1, C5, C7, C10

Alternatieven voor bussen Madrid - Toledo

Bekijk gerelateerde reisinformatie: