VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
29Renfe
za
23 okt.
29Renfe
zo
24 okt.
21Renfe AVE
ma
25 okt.
29Renfe
di
26 okt.
29Renfe
wo
27 okt.
21Renfe AVE
do
28 okt.
29Renfe
vr
29 okt.
29Renfe
za
30 okt.
25Renfe AVE
zo
31 okt.
29Renfe
ma
1 nov.
21Renfe AVE
di
2 nov.
21Renfe AVE
wo
3 nov.
21Renfe AVE
do
4 nov.
29Renfe
vr
5 nov.
21Renfe AVE
za
6 nov.
21Renfe AVE
zo
7 nov.
21Renfe AVE
ma
8 nov.
21Renfe AVE
di
9 nov.
21Renfe AVE
wo
10 nov.
21Renfe AVE

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Málaga naar Córdoba
Pak eenvoudig de bus naar Córdoba. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Málaga naar Córdoba te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig bus ticket van Málaga naar Córdoba?
Bus tickets van Málaga naar Córdoba hoeven niet meer dan € 12 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Málaga naar Córdoba voor je volgende vakantie.
Wat kost de bus van Málaga naar Córdoba gemiddeld?
Bus kaartjes van Málaga naar Córdoba kosten gemiddeld € 12. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoeveel kilometer is het van Málaga naar Córdoba met de bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Córdoba van Málaga van ongeveer 132 km. Als je overweegt een bus ticket van Málaga naar Córdoba te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Hoe lang doet de bus van Málaga naar Córdoba erover?
De reis per bus van Málaga naar Córdoba duurt gemiddeld 2 h 30 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Málaga naar Córdoba.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Córdoba naar Málaga?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Málaga naar Córdoba, vertrekken meestal van Malaga María Zambrano in Málaga en komen aan op Córdoba, Estación de Autobuses in Córdoba. Het is altijd handig om deze in Málaga en Córdoba te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar zijn de in Málaga in Córdoba?

Als je van plan bent een bus vanuit Málaga te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Malaga María Zambrano. Als je aankomt in Córdoba per bus, ga er dan vanuit dat je 2 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Córdoba, Estación de Autobuses, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Málaga naar Córdoba te komen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Málaga naar Córdoba kun je een bus nemen van Alsa. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Málaga en Córdoba om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Málaga naar Córdoba te kopen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Málaga naar Córdoba, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Córdoba vanuit Málaga per bus, zijn er dan in de buurt van Córdoba nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Córdoba per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Sevilla, Madrid of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Córdoba naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Málaga naar Córdoba?
Het is goed mogelijk om van Málaga naar Córdoba te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Málaga naar Córdoba te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Córdoba
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Málaga - Córdoba

Bekijk gerelateerde reisinformatie: