VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
28Renfe AVE
di
15 jun.
25Renfe AVE
wo
16 jun.
25Renfe AVE
do
17 jun.
25Renfe AVE
vr
18 jun.
28Renfe AVE
za
19 jun.
25Renfe AVE
zo
20 jun.
25Renfe AVE
ma
21 jun.
25Renfe AVE
di
22 jun.
25Renfe AVE
wo
23 jun.
25Renfe AVE
do
24 jun.
25Renfe AVE
vr
25 jun.
25Renfe AVE
za
26 jun.
25Renfe AVE
zo
27 jun.
25Renfe AVE
ma
28 jun.
25Renfe AVE
di
29 jun.
25Renfe AVE
wo
30 jun.
25Renfe AVE
do
1 jul.
25Renfe AVE
vr
2 jul.
25Renfe AVE
za
3 jul.
25Renfe AVE
zo
4 jul.
25Renfe AVE

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Málaga naar Córdoba

Gem. reistijd
3 uren 3 minuten
Gem. busticket: 12
Beginpunt bus:Málaga
Eindpunt bus:Córdoba
Afstand busreis:133 km
Busmaatschappijen:Alsa

Reistips

Busreizen van Málaga naar Córdoba
Pak eenvoudig de bus naar Córdoba. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Málaga naar Córdoba te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig bus ticket van Málaga naar Córdoba?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Málaga naar Córdoba is € 12. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Málaga naar Córdoba boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Málaga naar Córdoba?
Bus kaartjes van Málaga naar Córdoba kosten gemiddeld € 12. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is Córdoba van Málaga als ik per bus wil reizen?
Als je reist van Málaga naar Córdoba per bus, reken dan op een reisafstand tussen Málaga en Córdoba van ongeveer 132 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Málaga naar Córdoba?
De reisduur per bus van Málaga naar Córdoba kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 30 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Málaga en in Córdoba?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Málaga naar Córdoba is het heel fijn om te weten dat Malaga María Zambrano het meest populaire bus station is voor reizigers die van Málaga vertrekken en dat Córdoba, Estación de Autobuses het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Córdoba.

Waar stap ik op op de bus van Málaga naar Córdoba?

Je vindt Malaga María Zambrano, het door Omio reizigers meest gebruikte in Málaga, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Córdoba is Córdoba, Estación de Autobuses, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Málaga van Córdoba?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Málaga naar Córdoba te brengen per bus. Op de route van On the route naar Córdoba van Málaga kun je reizen met Alsa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Málaga naar Córdoba, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Málaga naar Córdoba?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per bus ter kopen van Málaga naar Córdoba dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Als ik aankom in Córdoba vanuit Málaga per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Córdoba?
Je bus trip van Málaga naar Córdoba hoeft niet te eindigen in Córdoba. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Córdoba die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Sevilla, Madrid of Barcelona. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Sevilla, Madrid of Barcelona te gaan op Omio!
Kan ik van Málaga naar Córdoba reizen per bus in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Málaga naar Córdoba te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Málaga naar Córdoba vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Córdoba
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Málaga - Córdoba

Bekijk gerelateerde reisinformatie: