VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
12Alsa
wo
16 jun.
12Alsa
do
17 jun.
12Alsa
vr
18 jun.
12Alsa
za
19 jun.
12Alsa
zo
20 jun.
12Alsa
ma
21 jun.
12Alsa
di
22 jun.
12Alsa
wo
23 jun.
12Alsa
do
24 jun.
12Alsa
vr
25 jun.
12Alsa
za
26 jun.
12Alsa
zo
27 jun.
12Alsa
ma
28 jun.
12Alsa
di
29 jun.
12Alsa
wo
30 jun.
12Alsa
do
1 jul.
12Alsa
vr
2 jul.
12Alsa
za
3 jul.
12Alsa
zo
4 jul.
12Alsa
ma
5 jul.
12Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Málaga naar Granada

Gem. reistijd
2 uren 1 minuut
Gem. busticket: 12
Beginpunt bus:Málaga
Eindpunt bus:Granada
Afstand busreis:89 km
Busmaatschappijen:Alsa

Welke bussen rijden er van Málaga naar Granada?

Ben je van plan om vanuit de Spaanse kustplaats Málaga naar Granada te gaan voor een bezoek aan het indrukwekkende Alhambra? Of wil je vanaf de kust het binnenland van Andalusië beter verkennen en daarvoor beginnen in de gezellige studentenstad Granada? Wat je reden ook is, de bus brengt snel en goedkoop van Málaga naar Granada. De betrouwbare Spaanse busmaatschappij ALSA verzorgt iedere dag meerdere rechtstreekse ritten tussen deze twee Andalusische steden. Zo kun je van de vroege morgen tot laat in de avond comfortabel en goedkoop reizen. Met de bus ben je tot twee keer sneller in Granada dan met de trein. Bustickets voor de reis van Málaga naar Granada zijn bovendien aanzienlijk voordeliger dan treinkaartjes voor hetzelfde traject.

Vanaf welk busstation vertrekt ALSA in Málaga?

De bussen van ALSA die naar Granada gaan vertrekken vanaf twee verschillende bushaltes in Málaga. De meeste ritten beginnen bij de centrale bushalte die naast het treinstation María Zambrano ligt. Deze halte bevindt zich aan de Paseo de los Tilos, die iets ten zuidwesten van het centrum van de stad ligt. Er vertrekken ook regelmatig bussen vanaf het vliegveld Málaga Costa del Sol Airport, wat handig is als je direct wilt doorreizen. De halte voor jouw bus naar Granada vind je hier bij de uitgang van Terminal 3.

Hoe vaak en hoe laat rijdt ALSA vanuit Málaga naar Granada?

Er gaan dagelijks tientallen bussen van ALSA van Málaga naar Granada. De eerste bus vertrekt al om 7.00 uur in de morgen en vanaf dat moment vertrekt er vrijwel ieder uur een bus naar Granada. Rond de lunch gaat er zelfs ieder half uur een bus naar deze stad. De laatste bus rijdt om 22.00 uur weg uit Málaga. Kies je voor een rit die ver voor of vlak na de spits vertrekt, dan ben je anderhalf uur onderweg. Neem je een bus die op drukke momenten uit Málaga weggaat, dan ben je een half uur tot een uur langer onderweg.

Op welk busstation komt ALSA aan in Granada?

Je busreis eindigt op het centrale busstation van Granada aan de Calle Minerva. Het centrum van de stad ligt op iets meer dan drie kilometer afstand van dit busstation. Om in het centrum te komen neem je bus SN1 die met grote regelmaat bij dit zelfde busstation vertrekt. Deze bussen brengen je in iets meer dan twintig minuten naar het zuidelijker gelegen stadshart. Wil je naar het treinstation van Granada, dan neem je bus SN1 of SN5 naar de halte op de Avenida Constution 21. Vanaf die halte is het nog 300 meter lopen naar het centraal treinstation aan de Avenida de los Andaluces.

Busreizen van Málaga naar Granada
Pak eenvoudig de bus naar Granada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Málaga naar Granada te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Málaga naar Granada?
De goedkoopste manier om van Granada naar Málaga te komen is per bus en hoeft maar € 12 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Málaga naar Granada bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Málaga naar Granada?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Málaga naar Granada, kun je rekenen op een bedrag van € 12 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand naar Granada van Málaga per bus?
Als je per bus reist van Málaga naar Granada, is de afstand ongeveer 89 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Málaga naar Granada ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Málaga to Granada per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Málaga naar Granada is 2 h. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Málaga naar Granada.
Als ik per bus wil reizen, welke in Málaga en Granada zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Málaga naar Granada gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Málaga, vertrekken van Malaga María Zambrano en op Granada, Estación De Autobuses aankomen in Granada.

Hoe ver van het centrum in Málaga en Granada zijn de belangrijkste?

Je kunt een bus nemen vanaf Málaga op Malaga María Zambrano, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Granada is het meest gebruikte door reizigers Granada, Estación De Autobuses, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Málaga naar Granada?
Als je de bus neemt van Málaga naar Granada, biedt Alsa, Alsa Supra of Infobus de beste manier om snel naar Granada te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Málaga naar Granada en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Málaga naar Granada?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Málaga naar Granada, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik aankom in Granada vanuit Málaga per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Granada?
Veel van onze klanten die een reis naar Granada per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Sevilla of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Granada naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Málaga naar Granada?
Reizen van Málaga naar Granada zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Málaga naar Granada.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Málaga - Granada

Bekijk gerelateerde reisinformatie: