VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
10Alsa
do
30 sep.
10Alsa
vr
1 okt.
10Alsa
za
2 okt.
10Alsa
zo
3 okt.
10Alsa
ma
4 okt.
10Alsa
di
5 okt.
10Alsa
wo
6 okt.
10Alsa
do
7 okt.
10Alsa
vr
8 okt.
10Alsa
za
9 okt.
10Alsa
zo
10 okt.
10Alsa
ma
11 okt.
10Alsa
di
12 okt.
10Alsa
wo
13 okt.
10Alsa
do
14 okt.
10Alsa
vr
15 okt.
10Alsa
za
16 okt.
10Alsa
zo
17 okt.
10Alsa
ma
18 okt.
10Alsa
di
19 okt.
10Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Málaga naar Granada?

Ben je van plan om vanuit de Spaanse kustplaats Málaga naar Granada te gaan voor een bezoek aan het indrukwekkende Alhambra? Of wil je vanaf de kust het binnenland van Andalusië beter verkennen en daarvoor beginnen in de gezellige studentenstad Granada? Wat je reden ook is, de bus brengt snel en goedkoop van Málaga naar Granada. De betrouwbare Spaanse busmaatschappij ALSA verzorgt iedere dag meerdere rechtstreekse ritten tussen deze twee Andalusische steden. Zo kun je van de vroege morgen tot laat in de avond comfortabel en goedkoop reizen. Met de bus ben je tot twee keer sneller in Granada dan met de trein. Bustickets voor de reis van Málaga naar Granada zijn bovendien aanzienlijk voordeliger dan treinkaartjes voor hetzelfde traject.

Vanaf welk busstation vertrekt ALSA in Málaga?

De bussen van ALSA die naar Granada gaan vertrekken vanaf twee verschillende bushaltes in Málaga. De meeste ritten beginnen bij de centrale bushalte die naast het treinstation María Zambrano ligt. Deze halte bevindt zich aan de Paseo de los Tilos, die iets ten zuidwesten van het centrum van de stad ligt. Er vertrekken ook regelmatig bussen vanaf het vliegveld Málaga Costa del Sol Airport, wat handig is als je direct wilt doorreizen. De halte voor jouw bus naar Granada vind je hier bij de uitgang van Terminal 3.

Hoe vaak en hoe laat rijdt ALSA vanuit Málaga naar Granada?

Er gaan dagelijks tientallen bussen van ALSA van Málaga naar Granada. De eerste bus vertrekt al om 7.00 uur in de morgen en vanaf dat moment vertrekt er vrijwel ieder uur een bus naar Granada. Rond de lunch gaat er zelfs ieder half uur een bus naar deze stad. De laatste bus rijdt om 22.00 uur weg uit Málaga. Kies je voor een rit die ver voor of vlak na de spits vertrekt, dan ben je anderhalf uur onderweg. Neem je een bus die op drukke momenten uit Málaga weggaat, dan ben je een half uur tot een uur langer onderweg.

Op welk busstation komt ALSA aan in Granada?

Je busreis eindigt op het centrale busstation van Granada aan de Calle Minerva. Het centrum van de stad ligt op iets meer dan drie kilometer afstand van dit busstation. Om in het centrum te komen neem je bus SN1 die met grote regelmaat bij dit zelfde busstation vertrekt. Deze bussen brengen je in iets meer dan twintig minuten naar het zuidelijker gelegen stadshart. Wil je naar het treinstation van Granada, dan neem je bus SN1 of SN5 naar de halte op de Avenida Constution 21. Vanaf die halte is het nog 300 meter lopen naar het centraal treinstation aan de Avenida de los Andaluces.

Reistips

Busreizen van Málaga naar Granada
Pak eenvoudig de bus naar Granada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Málaga naar Granada te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Málaga naar Granada per bus?
Het goedkoopst mogelijke bus ticket van Málaga naar Granada is € 10. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Málaga naar Granada boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bus tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Málaga naar Granada?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 10 uit voor de bus van Málaga naar Granada. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Granada from Málaga.
Hoeveel kilometer is het van Málaga naar Granada met de bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Málaga naar Granada, is het handig om te weten dat Granada ongeveer 89 km is van Málaga als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Málaga naar Granada, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang doet de bus van Málaga naar Granada erover?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Málaga naar Granada. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Málaga naar Granada te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h 40 min.
Vanaf welk in Málaga zou ik moeten reizen? Naar welk in Granada zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Málaga naar Granada is het heel fijn om te weten dat Malaga María Zambrano het meest populaire bus station is voor reizigers die van Málaga vertrekken en dat Granada, Estación De Autobuses het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Granada.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Málaga en in Granada?

Je vindt Malaga María Zambrano, het door Omio reizigers meest gebruikte in Málaga, op 1 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Granada is Granada, Estación De Autobuses, dat 1 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Málaga van Granada?
Voor de beste bus van Málaga naar Granada, kun je terecht bij de volgende: Alsa, Alsa Supra, Infobus of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Málaga naar Granada om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Málaga naar Granada?
Wil je per bus reizen van Málaga naar Granada? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik ben mijn geplande reis van Málaga naar Granada per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Granada, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Granada per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Sevilla of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Granada naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik van Málaga naar Granada reizen per bus in plaats van met de auto?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Granada van Málaga. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Málaga naar Granada en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Málaga - Granada

Bekijk gerelateerde reisinformatie: