Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Málaga naar Nerja
Pak eenvoudig de bus naar Nerja. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Málaga naar Nerja te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig bus ticket van Málaga naar Nerja?
Bus tickets van Málaga naar Nerja zijn al verkrijgbaar vanaf € 4 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Málaga naar Nerja?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Málaga naar Nerja, kun je rekenen op een bedrag van € 4 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand naar Nerja van Málaga per bus?
Als je per bus reist van Málaga naar Nerja, is de afstand ongeveer 47 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Málaga naar Nerja ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Málaga to Nerja per bus?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Málaga naar Nerja per bus is 1 h, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Málaga naar Nerja.
Vanaf welk in Málaga zou ik moeten reizen? Naar welk in Nerja zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Málaga is Malaga María Zambrano. In Nerja is het meest populaire onder reizigers Nerja, Estación de Autobuses.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Málaga en Nerja?

Bij het plannen van je reis naar Nerja van Málaga, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Málaga is Malaga María Zambrano, dat 1 km ligt van het centrum. In Nerja is het populairste Nerja, Estación de Autobuses en dat ligt ongeveer 1 km van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Málaga naar Nerja per bus?
Als je de bus neemt van Málaga naar Nerja, biedt Alsa de beste manier om snel naar Nerja te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Málaga naar Nerja en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Málaga naar Nerja?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Málaga naar Nerja. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Málaga naar Nerja zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik ben mijn geplande reis van Málaga naar Nerja per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Nerja, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Nerja, reizen ook vaak naar Granada, Madrid of Sevilla. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Nerja en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik van Málaga naar Nerja reizen per bus in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Málaga naar Nerja te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Málaga naar Nerja vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Nerja
Malaga
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Málaga - Nerja

Bekijk gerelateerde reisinformatie: