Bus van Manzanares naar Valencia

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Manzanares naar Valencia

distanceAfstand262 km
changesDirecte busNee
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar

Met bussen van Manzanares naar Valencia leg je reis 262 km af met onze reispartners zoals BlaBlaCar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Manzanares en arriveren in Valencia, Estación de Autobuses.

Reistips: bus van Manzanares naar Valencia

Pak eenvoudig de bus naar Valencia. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Manzanares naar Valencia te reizen.
FAQs
De afstand van tussen Manzanares en Valencia per bus is bij benadering 262 km.

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Manzanares is Manzanares. In Valencia is het meest populaire busstation onder reizigers Valencia, Estación de Autobuses.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Manzanares en reizen ongeveer 1.3 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Valencia, Estación de Autobuses en moeten ongeveer 2.8 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Valencia.

Voor de beste bus van Manzanares naar Valencia, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: BlaBlaCar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Manzanares naar Valencia om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Veel van onze klanten die een reis naar Valencia per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Barcelona of Alicante. Check Omio voor de beste verbindingen van Valencia naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Manzanares naar Valencia zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Manzanares naar Valencia te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Manzanares naar Valencia te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Manzanares naar Valencia vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Valencia

Meer reisopties per bus van Manzanares naar Valencia

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal