Goedkope busreizen van Marseille naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Cheapest

25

Average

25

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Marseille naar Montpellier bedraagt ongeveer € 25 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 25.

12:35Marseille, Rue Honnorat2u35 15:10Montpellier
0 changes
251Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Marseille naar Montpellier

Bussen weergeven voor morgen, wo 18 mei
12:35Marseille, Rue Honnorat2u35 15:10Montpellier
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
10SNCF | Intercités
5Flixbus
do
19 mei
10SNCF | Intercités
5Flixbus
vr
20 mei
10SNCF | Intercités
3BlaBlaCar Bus
za
21 mei
10SNCF | Intercités
4Flixbus
zo
22 mei
Vind prijzen
3BlaBlaCar Bus
ma
23 mei
11SNCF | Intercités
4BlaBlaCar Bus
di
24 mei
10SNCF | Intercités
6Flixbus
wo
25 mei
10SNCF | Intercités
9Flixbus
do
26 mei
29SNCF | TER
4BlaBlaCar Bus
vr
27 mei
Vind prijzen
3BlaBlaCar Bus
za
28 mei
Vind prijzen
4BlaBlaCar Bus
zo
29 mei
24SNCF | Intercités
5Flixbus
ma
30 mei
11SNCF | Intercités
4Flixbus
di
31 mei
10SNCF | Intercités
4Flixbus
wo
1 jun.
10SNCF | Intercités
4Flixbus
do
2 jun.
10SNCF | Intercités
3BlaBlaCar Bus
vr
3 jun.
11SNCF | Intercités
3BlaBlaCar Bus
za
4 jun.
10SNCF | Intercités
3BlaBlaCar Bus
zo
5 jun.
10SNCF | Intercités
3BlaBlaCar Bus
ma
6 jun.
Vind prijzen
4BlaBlaCar Bus

Bus tijden from Marseille naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

2 u 35 m

Gemiddelde

2 u 35 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

126 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Marseille naar Montpellier rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 2 u 35 m over de afstand van 126 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 2 u 35 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 2 u 35 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

12:35Marseille, Rue Honnorat2u35 15:10Montpellier
0 changes
251Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Marseille naar Montpellier

distanceAfstand126 km
durationGemiddelde busduur2 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 4
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa, Eurolines France, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Movelia, Infobus, BlaBlaCar Bus of SNCF | Autocar

Met bussen van Marseille naar Montpellier leg je reis 126 km af wat gemiddeld 2 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa, Eurolines France, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Movelia, Infobus, BlaBlaCar Bus of SNCF | Autocar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 3 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 4. Reizigers vertrekken het vaakst van Marseille-St-Charles en arriveren in Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Marseille naar Montpellier

Koop je officiële tickets voor de bus van Marseille naar Montpellier bij Alsa en FlixBus vanaf € 3 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest handig te vergelijken en te boeken.

FlixBus
Alsa

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Reistips: bus van Marseille naar Montpellier

Pak eenvoudig de bus naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Marseille naar Montpellier te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Marseille naar Montpellier per bus?

Bustickets van Marseille naar Montpellier zijn al verkrijgbaar vanaf € 3 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat kost de bus van Marseille naar Montpellier gemiddeld?

De Marseille naar Montpellier busticketsprijs is gemiddeld € 4  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand naar Montpellier van Marseille per bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Marseille en Montpellier per bus ongeveer 126 km  is.

Hoe lang duurt het om te reizen van Marseille naar Montpellier per bus?

The gemiddelde reistijd per bus van Marseille naar Montpellier is 2 h 20 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Marseille naar Montpellier.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Marseille en Montpellier zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per bus van Marseille naar Montpellier reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Marseille vertrekken van Marseille-St-Charles en dat de meeste mensen in Montpellier uitstappen op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Waar vind ik de Marseille busstation naar Montpellier? Waar is de Montpellier busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Marseille-St-Charles en reizen ongeveer 1.8 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) en moeten ongeveer 7.4 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Montpellier.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Marseille van Montpellier?

Als je een bus neemt van Marseille naar Montpellier, biedt Alsa, Eurolines France, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Movelia, Infobus, BlaBlaCar Bus of SNCF | Autocar de beste manier om snel naar Montpellier te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Marseille naar Montpellier en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Zijn er goedkope busverbindingen zonder overstap naar Montpellier van Marseille?

Als je naar een directe bus zoekt vanaf Marseille naar Montpellier, overweeg dan te reizen met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.

Wanneer kan ik een eerste bus van Marseille naar Montpellier nemen? Wanneer kan ik een laatste bus van de dag nemen?

Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Marseille naar Montpellier, een eerste bus vertrekt om 04: 35. Als je liever nacht bussen van Marseille naar Montpellier, een laatste bus van de dag vertrekt om 21: 50. Omio toont jou een recentste bus van Marseille naar Montpellier dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets tussen Marseille en Montpellier kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Als je een bustickets van Marseille naar Montpellier gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 4 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Marseille en Montpellier zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ben je van plan om van Marseille naar Montpellier te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier, die je ook zou kunnen bezoeken.

Veel reizigers die in Montpellier aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Barcelona of Toulouse. Als je erover denkt om Parijs, Barcelona of Toulouse te verkennen vanuit Montpellier, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Marseille naar Montpellier?

Je kunt je bustickets van Marseille naar Montpellier zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Marseille naar Montpellier bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Hoe kom ik van Marseille naar Montpellier als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Het is goed mogelijk om van Marseille naar Montpellier te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Marseille naar Montpellier te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Marseille
Montpellier
Marseille
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Marseille naar Montpellier

Bekijk gerelateerde reisinformatie: