Bus van Miramas naar Montpellier

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
do
19 mei
vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Miramas naar Montpellier

distanceAfstand90 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar

Met bussen van Miramas naar Montpellier leg je reis 90 km af met onze reispartners zoals BlaBlaCar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Miramas en arriveren in Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Reistips: bus van Miramas naar Montpellier

Pak eenvoudig de bus naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Miramas naar Montpellier te reizen.
FAQs
De afstand van tussen Miramas en Montpellier per bus is bij benadering 90 km.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Miramas naar Montpellier is het heel fijn om te weten dat Miramas het meest populaire bus station is voor reizigers die van Miramas vertrekken en dat Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Montpellier.

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Miramas en reizen ongeveer 1.1 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) en moeten ongeveer 7.4 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Montpellier.

Als je een bus neemt van Miramas naar Montpellier, biedt BlaBlaCar de beste manier om snel naar Montpellier te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Miramas naar Montpellier en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Montpellier, reizen ook vaak naar Parijs, Barcelona of Marseille. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Montpellier en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Miramas naar Montpellier om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Miramas naar Montpellier bus, zowel voor als tijdens de reis.
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Miramas naar Montpellier wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montpellier

Meer reisopties per bus van Miramas naar Montpellier

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal