Bus van Montpellier naar Marseille

De goedkoopste busreizen Van Montpellier Naar Marseille

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

4

Gemiddelde

36

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
17:05Montpellier2u25 19:30Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
41Enkele reis
2e goedkoopste
17:45Montpellier2u20 20:05Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
41Enkele reis
05:00Montpellier2u00 07:00Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
171Enkele reis
06:15Montpellier36u15 18:30Marseille, Gare St. Charles
1 overstap
1181Enkele reis

Bustijden Montpellier naar Marseille

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
05:00Montpellier2u00 07:00Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
06:15Montpellier36u15 18:30Marseille, Gare St. Charles
1 overstap
17:05Montpellier2u25 19:30Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
17:45Montpellier2u20 20:05Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Montpellier Naar Marseille

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

2 u

Gemiddelde

10 u 45 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

126 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Montpellier naar Marseille rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
05:00Montpellier2u00 07:00Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
171Enkele reis
17:45Montpellier2u20 20:05Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
41Enkele reis
17:05Montpellier2u25 19:30Marseille, Rue Honnorat
0 overstappen
41Enkele reis
06:15Montpellier36u15 18:30Marseille, Gare St. Charles
1 overstap
1181Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Montpellier naar Marseille

distanceAfstand126 km
durationGemiddelde reistijd met de bus2 u 5 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 5
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenInfobus, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Movelia, BlaBlaCar, Eurolines France, Ouibus, Flixbus of SNCF | Autocar

Bij busreizen van Montpellier naar Marseille leg je 126 km af, wat bij onze reispartners zoals Infobus, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Movelia, BlaBlaCar, Eurolines France, Ouibus, Flixbus of SNCF | Autocar gemiddeld 2 u 5 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 4 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 5. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Montpellier Saint-Roch en arriveren in Marseille, Gare Saint-Charles.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Montpellier naar Marseille

Voor slechts € 4 kun je met de bus van Montpellier naar Marseille reizen via de diensten van FlixBus en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Reistips: bus van Montpellier naar Marseille

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Marseille. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Montpellier naar Marseille te reizen.
FAQs
Bustickets van Montpellier naar Marseille zijn al verkrijgbaar vanaf € 4 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De busticketprijs voor een reis van Montpellier naar Marseille is gemiddeld € 5  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
Met de bus van van Montpellier naar Marseille is ongeveer 126 km.
De reis met de bus van Montpellier naar Marseille duurt gemiddeld 2 u 5 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Montpellier naar Marseille.

Voordat je je reis van Montpellier naar Marseille gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Montpellier vanaf Montpellier Saint-Roch vertrekken en in Marseille aankomen op Marseille, Gare Saint-Charles.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Montpellier Saint-Roch, wat op ongeveer 5.4 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Marseille, Gare Saint-Charles, dat op 1.9 km van het stadscentrum ligt.

Als je de bus van Montpellier naar Marseille, neemt biedt Infobus, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Movelia, BlaBlaCar, Eurolines France, Ouibus, Flixbus of SNCF | Autocar de beste manier om snel naar Marseille te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Montpellier naar Marseille aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn directe busreizen van Montpellier naar Marseille, en jij kunt een directe de bus voor deze reis vinden bij Flixbus, Alsa, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Montpellier om 05: 30. Een laatste de bus vertrekt van Montpellier om 19: 15. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Montpellier naar Marseille en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Montpellier naar Marseille kosten gemiddeld € 5, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Montpellier naar Marseille zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Montpellier naar Marseille reizen, is Marseille niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Marseille die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Barcelona of Nice. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montpellier
Marseille

Meer reisopties per bus van Montpellier naar Marseille

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal