Goedkope busreizen van Montpellier naar Millau

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Cheapest

5

Average

8

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Montpellier naar Millau bedraagt ongeveer € 8 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 5.

13:40Montpellier0u50 14:30Millau
0 changes
51Enkele reis
11:10Montpellier1u30 12:40Millau
0 changes
81Enkele reis
18:00Montpellier1u20 19:20Millau
0 changes
81Enkele reis
17:00Montpellier1u30 18:30Millau
0 changes
81Enkele reis
07:30Montpellier1u20 08:50Millau
0 changes
91Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Montpellier naar Millau

Bussen weergeven voor morgen, wo 18 mei
07:30Montpellier1u20 08:50Millau
0 changes
11:10Montpellier1u30 12:40Millau
0 changes
13:40Montpellier0u50 14:30Millau
0 changes
17:00Montpellier1u30 18:30Millau
0 changes
18:00Montpellier1u20 19:20Millau
0 changes

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
20 mei
10Flixbus
za
21 mei
10Flixbus
zo
22 mei
10Flixbus

Bus tijden from Montpellier naar Millau

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

50 m

Gemiddelde

1 u 18 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

84 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Montpellier naar Millau rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 1 u 18 m over de afstand van 84 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 50 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 1 u 30 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

13:40Montpellier0u50 14:30Millau
0 changes
51Enkele reis
18:00Montpellier1u20 19:20Millau
0 changes
81Enkele reis
07:30Montpellier1u20 08:50Millau
0 changes
91Enkele reis
11:10Montpellier1u30 12:40Millau
0 changes
81Enkele reis
17:00Montpellier1u30 18:30Millau
0 changes
81Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Montpellier naar Millau

distanceAfstand83 km
durationGemiddelde busduur1 h 30 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 10
frequencyBus frequentie5 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 5 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar, Flixbus of SNCF | Autocar

Met bussen van Montpellier naar Millau leg je reis 83 km af wat gemiddeld 1 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar, Flixbus of SNCF | Autocar. Normaalgesproken zijn er er zijn 5 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 10 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 10. Reizigers vertrekken het vaakst van Montpellier Saint-Roch en arriveren in Millau, Place Francis Laborde (Gare Routiere).

Busmaatschappijen: FlixBus van Montpellier naar Millau

FlixBus geeft je vanaf € 10 tickets voor bussen tussen Montpellier en Millau. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Montpellier naar Millau

Pak eenvoudig de bus naar Millau. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Montpellier naar Millau te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Montpellier naar Millau?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Montpellier naar Millau is € 10. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Montpellier naar Millau boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Montpellier naar Millau?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 10  te betalen voor een bus ticket van Montpellier naar Millau.

Hoe ver is Millau van Montpellier als ik per bus wil reizen?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Montpellier en Millau per bus ongeveer 83 km  is.

Hoe lang doet de bus van Montpellier naar Millau erover?

De reis per bus van Montpellier naar Millau duurt gemiddeld 1 h 30 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Montpellier naar Millau.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Montpellier en Millau zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Montpellier naar Millau, vertrekken meestal van Montpellier Saint-Roch in Montpellier en komen aan op Millau, Place Francis Laborde (Gare Routiere) in Millau. Het is altijd handig om deze busterminals in Montpellier en Millau te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Montpellier gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Millau gesitueerd?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Montpellier Saint-Roch en reizen ongeveer 5.4 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Millau, Place Francis Laborde (Gare Routiere) en moeten ongeveer 1.8 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Millau.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Montpellier naar Millau te komen?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Montpellier naar Millau kun je een bus nemen van BlaBlaCar, Flixbus of SNCF | Autocar. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Montpellier naar Millau om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Is er een rechtstreekse bus van Montpellier naar Millau?

Ja, er zijn 5 directe bussen per dag tussen Montpellier en Millau. Als je op zoek bent naar een directe bus van Montpellier naar Millau, overweeg dan te reizen met BlaBlaCar. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je bustickets boekt.

Hoeveel bussen zijn er tussen Montpellier en Millau per dag?

Gemiddeld, er zijn 5 bussen keer per dag van Montpellier naar Millau. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer gaat een eerste bus van Montpellier naar Millau? Wanneer gaat een laatste bus van Montpellier naar Millau?

Een eerste bus van Montpellier naar Millau vertrekt om 18: 10   en een laatste bus voor deze vertrekt om 19: 10. Omio toont jou een recentste bus van Montpellier naar Millau tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Hoe vroeg moet ik bustickets kopen voor Montpellier naar Millau om de beste aanbiedingen te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van Montpellier naar Millau per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Millau, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Millau aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Toulouse of Béziers. Als je erover denkt om Parijs, Toulouse of Béziers te verkennen vanuit Millau, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Montpellier naar Millau?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Montpellier naar Millau zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Montpellier naar Millau te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Montpellier naar Millau?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Millau vanaf Montpellier. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Montpellier naar Millau en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montpellier
Gare routière de Montpellier Les Sabines
Voorzieningen
Montpellier
Voorzieningen
Montpellier
Voorzieningen
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Voorzieningen
Montpellier, France
Voorzieningen
Montpellier, Gare Routière, Place du Bicentenaire
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Montpellier naar Millau

Bekijk gerelateerde reisinformatie: