Goedkope busreizen van Moskou naar Helsinki

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

42

Average

42

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Moskou naar Helsinki bedraagt ongeveer € 42 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 42.

Ecolines
15:30Moskou19u30 11:00Helsinki
0 changes
421Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Moskou naar Helsinki

Bussen weergeven voor morgen, ma 23 mei
Ecolines
15:30Moskou19u30 11:00Helsinki
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
98VR
42Ecolines
93Air Baltic
di
24 mei
98VR
42Ecolines
93Air Baltic
wo
25 mei
98VR
42Ecolines
93Air Baltic
do
26 mei
98VR
42Ecolines
93Air Baltic
vr
27 mei
98VR
42Ecolines
93Air Baltic
za
28 mei
Vind prijzen
42Ecolines
93Air Baltic
zo
29 mei
98VR
42Ecolines
88Air Baltic

Bus tijden from Moskou naar Helsinki

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

19 u 30 m

Gemiddelde

19 u 30 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

893 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Moskou naar Helsinki rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 19 u 30 m over de afstand van 893 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 19 u 30 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 19 u 30 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

Ecolines
15:30Moskou19u30 11:00Helsinki
0 changes
421Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Moskou naar Helsinki

distanceAfstand892 km
durationGemiddelde busduur19 h 10 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 53
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEcolines of Infobus

Met bussen van Moskou naar Helsinki leg je reis 892 km af wat gemiddeld 19 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Ecolines of Infobus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 42 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 53.

Reistips: bus van Moskou naar Helsinki

Pak eenvoudig de bus naar Helsinki. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Moskou naar Helsinki te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Moskou naar Helsinki?

De goedkoopste manier om van Helsinki naar Moskou te reizen is per bus en dat hoeft maar € 42 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Moskou naar Helsinki bij Omio te kopen.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Moskou naar Helsinki?

Als je je bustickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Moskou naar Helsinki voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 53.

Hoeveel kilometer is het van Moskou naar Helsinki met de bus?

De afstand van tussen Moskou en Helsinki per bus is bij benadering 892 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Moskou naar Helsinki?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Moskou naar Helsinki. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Moskou naar Helsinki te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 19 h 10 min.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Moskou naar Helsinki aanbieden?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Moskou naar Helsinki, kun je vertrouwen op Ecolines of Infobus om snel naar Helsinki te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Moskou naar Helsinki te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Wanneer vertrekt een eerste bus van Moskou naar Helsinki? Wanneer vertrekt een laatste bus van Moskou naar Helsinki?

Een eerste bus voor deze reis vertrekt van Moskou om 15: 30. Een laatste bus vertrekt van Moskou om 15: 30. Check Omio voor de recentste bus dienstregeling van Moskou naar Helsinki en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.

Hoe vroeg moet ik bustickets kopen voor Moskou naar Helsinki om de beste aanbiedingen te krijgen?

Je kunt zien dat een bus tussen Moskou en Helsinki gemiddeld € 53 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Moskou naar Helsinki over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik ben mijn geplande reis van Moskou naar Helsinki per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Helsinki, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per bus van Moskou naar Helsinki reizen, is Helsinki niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Helsinki die een bezoek waard zijn, zijn Sint-Petersburg, Stockholm of Parijs. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Moskou naar Helsinki per bus?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Moskou naar Helsinki zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Moskou naar Helsinki te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kom ik van Moskou naar Helsinki als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Helsinki vanaf Moskou. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Moskou naar Helsinki en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Moskou
Helsinki
Moscow
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Moskou naar Helsinki

Bekijk gerelateerde reisinformatie: