Bus van München naar Freising

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van München naar Freising

distanceAfstand32 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenlufthansaexpress of BlaBlaCar

Met bussen van München naar Freising leg je reis 32 km af met onze reispartners zoals lufthansaexpress of BlaBlaCar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar.

Reistips: bus van München naar Freising

Pak eenvoudig de bus naar Freising. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van München naar Freising te reizen.
FAQs
De afstand van München naar Freising per bus is ongeveer 32 km.
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van München naar Freising kun je een bus nemen van lufthansaexpress of BlaBlaCar. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van München naar Freising om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf München naar Freising op Omio met BlaBlaCar, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.
Voor veel van onze klanten die per bus van München naar Freising reizen, is Freising niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Freising die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Neurenberg of Passau. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per bus wilt reizen van München naar Freising met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen München en Freising, zowel vooraf als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van München naar Freising te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van München naar Freising vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

München

Meer reisopties per bus van München naar Freising

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal