Bus van München naar München

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van München naar München

distanceAfstand28 km
frequencyBus frequentie25 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 25 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenInfobus, GoOpti of lufthansaexpress

Met bussen van München naar München leg je reis 28 km af met onze reispartners zoals Infobus, GoOpti of lufthansaexpress. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten.

Reistips: bus van München naar München

Pak eenvoudig de bus naar München. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van München naar München te reizen.
FAQs
De afstand van München naar München per bus is ongeveer 28 km.
De reis per bus van München naar München duurt gemiddeld 42 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van München naar München.
Als je een bus neemt van München naar München, biedt Infobus, GoOpti of lufthansaexpress de beste manier om snel naar München te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van München naar München en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 25 directe bussen per dag van München naar München, en je kunt een directe bus vinden voor deze reis met BlaBlaCar  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor bustickets je gaat kopen omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.
Gemiddeld, er zijn 25 bussen keer per dag van München naar München. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Veel reizigers die in München aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Berlijn, Praag of Parijs. Als je erover denkt om Berlijn, Praag of Parijs te verkennen vanuit München, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van München naar München om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je München naar München bus, zowel voor als tijdens de reis.
Reizen van München naar München zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van München naar München.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

München

Meer reisopties per bus van München naar München

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal