VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
10Renfe
6Alsa
za
23 okt.
10Renfe
6Alsa
zo
24 okt.
10Renfe
6Alsa
ma
25 okt.
10Renfe
6Alsa
di
26 okt.
10Renfe
6Alsa
wo
27 okt.
10Renfe
6Alsa
do
28 okt.
10Renfe
Vind prijzen
vr
29 okt.
10Renfe
6Alsa
za
30 okt.
10Renfe
6Alsa
zo
31 okt.
10Renfe
6Alsa
ma
1 nov.
10Renfe
6Alsa
di
2 nov.
10Renfe
6Alsa
wo
3 nov.
10Renfe
6Alsa
do
4 nov.
10Renfe
6Alsa
vr
5 nov.
10Renfe
6Alsa
za
6 nov.
10Renfe
6Alsa
zo
7 nov.
10Renfe
6Alsa
ma
8 nov.
10Renfe
6Alsa
di
9 nov.
10Renfe
6Alsa
wo
10 nov.
10Renfe
6Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Reistips

Busreizen van Murcia naar Alicante
Pak eenvoudig de bus naar Alicante. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Murcia naar Alicante te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Murcia naar Alicante zijn?
De goedkoopste manier om van Alicante naar Murcia te komen is per bus en hoeft maar € 6 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Murcia naar Alicante bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Murcia naar Alicante?
Reizen per bus van Murcia naar Alicante kost gemiddeld € 6. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoe ver is het van Murcia naar Alicante per bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Murcia naar Alicante? De afstand tussen Murcia en Alicante per bus is ongeveer 69 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Murcia naar Alicante te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Murcia to Alicante per bus?
De reis per bus van Murcia naar Alicante duurt gemiddeld 1 h 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Murcia naar Alicante.
Als ik per bus wil reizen, welke in Murcia en Alicante zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Murcia is Murcia Del Carmen. In Alicante is het meest populaire onder reizigers Alicante, Estación de Autobuses de Alicante.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Murcia en in Alicante?

Als je van plan bent een bus vanuit Murcia te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Murcia Del Carmen. Als je aankomt in Alicante per bus, ga er dan vanuit dat je 1 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Alicante, Estación de Autobuses de Alicante, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Murcia naar Alicante te komen?
Voor de beste bus van Murcia naar Alicante, kun je terecht bij de volgende: Alsa of Alsa Supra. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Murcia naar Alicante om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Murcia naar Alicante?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per bus ter kopen van Murcia naar Alicante dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per bus reizen van Murcia naar Alicante. Welke andere plaatsen in de buurt van Alicante zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Alicante aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Barcelona of Valencia. Als je erover denkt om Madrid, Barcelona of Valencia te verkennen vanuit Alicante, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik van Murcia naar Alicante reizen per bus in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Murcia naar Alicante te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Murcia naar Alicante te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Murcia
Murcia, Spain
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Murcia - Alicante

Bekijk gerelateerde reisinformatie: