Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Nerja naar Málaga

distanceAfstand47 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa

Met bussen van Nerja naar Málaga leg je reis 47 km af met onze reispartners zoals Alsa. Er zijn directe busdiensten beschikbaar.

Busmaatschappijen: Alsa Nerja – Málaga

Met Alsa krijg je tussen Nerja en Málaga voor geweldige prijzen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden, prijzen en tickets voor de bus voor je reis vinden.

Alsa

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Bussen van Nerja naar Malaga

Malaga bereiken vanuit Nerja is gemakkelijk, met veel bussen die elke dag langs de Andalusische kustlijn rijden. Elke dag van de week kunnen passagiers kiezen uit vier bussen per uur. Het vertrek begint al om 6.30 uur en er zouden meer dan 50 opties moeten zijn. De reistijden zijn ook niet lang, variërend van een uur tot een uur en 40 minuten.

Welke busmaatschappijen reizen van Nerja naar Malaga?

Alsa is de enige onderneming die bussen exploiteert van Nerja naar Malaga. Spanje's grootste busmaatschappij rijdt dagelijks directe verbindingen naar het hoofdbusstation van Malaga, de haven van de stad en de internationale luchthaven.

Hoe lang rijdt de bus van Nerja naar Malaga?

Met de bus van Nerja naar Malaga zal het meestal vrij snel gaan. Reizen moeten tussen een uur en een uur 40 minuten duren om haltes in de omgeving van Malaga te bereiken. Er zijn op geen enkel moment wijzigingen nodig.

Hoeveel bussen zijn er van Nerja naar Malaga?

Meer dan 50 bussen vertrekken dagelijks vanuit Nerja naar Malaga, met 4-5 bussen die elk uur vertrekken tijdens de spitsuren. De bussen vertrekken al om 6.30 uur en rijden tot laat, en de dienstregeling loopt het hele jaar door.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Nerja naar Malaga?

Vertrek busstation: Bussen naar Malaga vanuit Nerja vertrekken vanaf Nerja's Estacion de Autobus. Het belangrijkste busstation in de stad ligt een paar honderd meter landinwaarts van het strand en de historische haven, en taxi's van kusthotels zijn de beste manier om er te komen. De overstaptijden zijn afhankelijk van waar de reizigers vandaan komen, maar moeten tussen de 10-20 minuten liggen. Wie vanuit Motril of Almunecar naar het oosten komt, kan via het busstation ook de bus naar Malaga nemen.

Aankomst busstation: Bussen uit Nerja kunnen op drie plaatsen in Malaga aankomen. De meeste diensten eindigen bij de Estacion de Autobus, die naast het station van Maria Zambrano in het centrum van de stad ligt. Van daaruit kunnen passagiers overstappen op het lightrailsysteem van de stad bij El Perchel om andere delen van de stad te bereiken. Sommige bussen komen ook aan in Puerto Malaga (de haven van de stad). Deze halte is handig voor bootverbindingen, maar ook voor degenen die op weg zijn naar Oost-Malaga. Tot slot, sommige bussen rijden naar de luchthaven van Malaga, en deze bussen zal geschikt zijn voor zowel reizigers die verbinding maken met vluchten, en die bestemd zijn voor Costa del Sol resorts in het westen.

Reistips: Busreizen van Nerja naar Málaga

Pak eenvoudig de bus naar Málaga. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Nerja naar Málaga te reizen.
FAQs

Hoe ver is Málaga van Nerja als ik per bus wil reizen?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Nerja naar Málaga per bus ongeveer 47 km  is.

Met wie kan ik reizen van Nerja naar Málaga per bus?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Nerja naar Málaga, kun je vertrouwen op Alsa om snel naar Málaga te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Nerja naar Málaga te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Als ik aankom in Málaga vanuit Nerja per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Málaga?

Je bus trip van Nerja naar Málaga hoeft niet te eindigen in Málaga. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Málaga die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Sevilla of Barcelona. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Sevilla of Barcelona te gaan op Omio!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Nerja naar Málaga per bus?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Nerja naar Málaga zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Nerja naar Málaga te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Nerja naar Málaga reizen? Kan ik per busreisen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Nerja naar Málaga te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Nerja naar Málaga vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Nerja
Málaga
Nerja
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Nerja - Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie: