Goedkope busreizen van Nice naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Cheapest

34

Average

39

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Nice naar Montpellier bedraagt ongeveer € 39 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 34.

goedkoopste
21:15Nice5u05 02:20Montpellier
0 changes
341Enkele reis
2e goedkoopste
09:40Nice5u30 15:10Montpellier
0 changes
451Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Nice naar Montpellier

Bussen weergeven voor morgen, wo 18 mei
09:40Nice5u30 15:10Montpellier
0 changes
21:15Nice5u05 02:20Montpellier
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
47SNCF | TER
30BlaBlaCar Bus
do
19 mei
Vind prijzen
9BlaBlaCar Bus
vr
20 mei
52SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
za
21 mei
Vind prijzen
9BlaBlaCar Bus
zo
22 mei
52SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
ma
23 mei
Vind prijzen
15BlaBlaCar Bus
di
24 mei
47SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
wo
25 mei
52SNCF | TER
30Flixbus
do
26 mei
55SNCF | TER
9Alsa
vr
27 mei
Vind prijzen
19BlaBlaCar Bus
za
28 mei
55SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
zo
29 mei
55SNCF | TER
25BlaBlaCar Bus
ma
30 mei
48SNCF | TER
15BlaBlaCar Bus
di
31 mei
47SNCF | TER
9Flixbus
wo
1 jun.
27SNCF | TER
12Flixbus
do
2 jun.
47SNCF | TER
9Flixbus
vr
3 jun.
51SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
za
4 jun.
47SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
zo
5 jun.
27SNCF | TER
9BlaBlaCar Bus
ma
6 jun.
51SNCF | TER
15BlaBlaCar Bus

Bus tijden from Nice naar Montpellier

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

5 u 5 m

Gemiddelde

5 u 17 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

273 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Nice naar Montpellier rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 5 u 17 m over de afstand van 273 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 5 u 5 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 5 u 30 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
21:15Nice5u05 02:20Montpellier
0 changes
341Enkele reis
09:40Nice5u30 15:10Montpellier
0 changes
451Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Nice naar Montpellier

distanceAfstand272 km
durationGemiddelde busduur4 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 14
frequencyBus frequentie6 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 6 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenOuibus, Eurolines Switzerland, Alsa, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar

Met bussen van Nice naar Montpellier leg je reis 272 km af wat gemiddeld 4 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Ouibus, Eurolines Switzerland, Alsa, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar. Normaalgesproken zijn er er zijn 6 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 14 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 9. Reizigers vertrekken het vaakst van Nice Ville en arriveren in Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines).

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Nice naar Montpellier

Je kunt reizen met een bus tussen Nice en Montpellier met Alsa en FlixBus voor slechts € 9. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus
Alsa

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Nice naar Montpellier bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 8 h 45 min
  • FlixBus frequentie: 3 per dag

Reistips: bus van Nice naar Montpellier

Pak eenvoudig de bus naar Montpellier. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Nice naar Montpellier te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Nice naar Montpellier?

Voordelige bustickets van Nice naar Montpellier zijn al verkrijgbaar vanaf € 9, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de bus van Nice naar Montpellier gemiddeld?

De bus prijs tussen Nice en Montpellier is gemiddeld € 14  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand van Nice naar Montpellier als je reist per bus?

De bus afstand van Nice naar Montpellier is circa 272 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Nice naar Montpellier per bus?

De reisduur per bus van Nice naar Montpellier kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 4 h 25 min.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte busterminals voor een trip naar Montpellier naar Nice?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Nice naar Montpellier is het heel fijn om te weten dat Nice Ville het meest populaire bus station is voor reizigers die van Nice vertrekken en dat Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Montpellier.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Nice gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Montpellier gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Nice Ville en moeten ongeveer 1.5 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Montpellier arriveren het meest op Montpellier, Rue de la Madeleine (Sabines) en moeten circa 7.4 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Nice naar Montpellier per bus?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Nice naar Montpellier kun je een bus nemen van Ouibus, Eurolines Switzerland, Alsa, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Nice naar Montpellier om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoe vind ik een directe bus verbinding van Nice naar Montpellier?

Ja, er zijn 6 directe bussen van Nice naar Montpellier per dag met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus  op Omio. Het is de moeite waard erop te letten wanneer je jouw bustickets gaat aanschaffen omdat directe diensten doorgaans meer gemak bieden en je helpen tijd te besparen als je naar je bestemming reist.

Hoeveel bussen per dag zijn er van Nice naar Montpellier?

Gemiddeld, er zijn 6 bussen keer per dag van Nice naar Montpellier. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer kan ik een eerste bus van Nice naar Montpellier nemen? Wanneer kan ik een laatste bus van de dag nemen?

Je kunt een eerste bus van Nice naar Montpellier nemen om 06: 15   of neem een laatste bus van Nice naar Montpellier vertrekkend om 20: 15. Kijk voor het recentste Nice Montpellier bus dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.

Hoe ver van tevoren moet ik kopen om bustickets van Nice naar Montpellier te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ben je van plan om van Nice naar Montpellier te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Montpellier, die je ook zou kunnen bezoeken.

Voor veel van onze klanten die per bus van Nice naar Montpellier reizen, is Montpellier niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Montpellier die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Barcelona of Marseille. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik reizen per bus van Nice naar Montpellier met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Nice naar Montpellier per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Nice naar Montpellier boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Nice naar Montpellier als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Het is goed mogelijk om van Nice naar Montpellier te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Nice naar Montpellier te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Montpellier
Gare routière de Montpellier Les Sabines
Voorzieningen
Montpellier
Voorzieningen
Montpellier
Voorzieningen
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Voorzieningen
Montpellier, France
Voorzieningen
Montpellier, Gare Routière, Place du Bicentenaire
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Nice naar Montpellier

Bekijk gerelateerde reisinformatie: