Bus van Olomouc naar Brno

De goedkoopste busreizen Van Olomouc Naar Brno

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

5

Gemiddelde

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

06:00Olomouc1u05 07:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
15:00Olomouc1u05 16:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
20:00Olomouc1u05 21:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
12:00Olomouc1u05 13:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
14:00Olomouc1u05 15:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis

Bustijden Olomouc naar Brno

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
02:15Olomouc1u05 03:20Brno, Benešova
0 overstappen
06:00Olomouc1u05 07:05Brno, Benešova
0 overstappen
08:00Olomouc1u05 09:05Brno, Benešova
0 overstappen
09:00Olomouc1u05 10:05Brno, Benešova
0 overstappen
11:00Olomouc1u05 12:05Brno, Benešova
0 overstappen
12:00Olomouc1u05 13:05Brno, Benešova
0 overstappen
14:00Olomouc1u05 15:05Brno, Benešova
0 overstappen
15:00Olomouc1u05 16:05Brno, Benešova
0 overstappen
17:00Olomouc1u05 18:05Brno, Benešova
0 overstappen
20:00Olomouc1u05 21:05Brno, Benešova
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste bussen Van Olomouc Naar Brno

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 5 m

Gemiddelde

1 u 5 m

Bussen per dag

10

Afstand busreis

64 km

Van de 10 treinen die elke dag vertrekken vanaf Olomouc naar Brno rijden 10 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

2e snelste
06:00Olomouc1u05 07:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
2e snelste
15:00Olomouc1u05 16:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
2e snelste
20:00Olomouc1u05 21:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis
2e snelste
08:00Olomouc1u05 09:05Brno, Benešova
0 overstappen
61Enkele reis
2e snelste
12:00Olomouc1u05 13:05Brno, Benešova
0 overstappen
51Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Olomouc naar Brno

distanceAfstand64 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus1 u 5 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 3
frequencyFrequentie23 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 23 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenRegioJet, Flixbus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland of Leo Express

Bij busreizen van Olomouc naar Brno leg je reis 64 km af, wat bij onze reispartners zoals RegioJet, Flixbus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland of Leo Express gemiddeld 1 u 5 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 23 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 3 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 2. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Olomouc, hl. N. (BUS) en arriveren in Brno, Hlavní Nádraží.

Busmaatschappijen: Student Agency, FlixBus en Leo Express van Olomouc naar Brno

Bij Omio koop je vanaf € 2 tickets voor de bus van Olomouc naar Brno bij Student Agency, FlixBus en Leo Express. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties, vergelijk de prijzen en boek de beste optie.

Student Agency
FlixBus
Leo Express

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Olomouc en Brno: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke van Olomouc naar Brno met Student Agency! Als officiële reispartner van Student Agency kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de bus bij Student Agency. Ook de beste routes van Olomouc naar Brno kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Student Agency van Olomouc naar Brno dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Student Agency kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het busstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je bus van Olomouc naar Brno enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de tussen Olomouc en Brno met gemak en comfort op een bus van Student Agency.

Student Agency bussen van Olomouc tot Brno, informatie:

  • Gemiddelde duur: 55 min
  • Student Agency frequentie: 9 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus bussen van Olomouc tot Brno, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 u 6 min
  • Gemiddelde prijs: € 2
  • FlixBus frequentie: 13 per dag

Leo Express is een Tsjechische trein- en busmaatschappij die de volgende bus tickettypes aanbiedt voor je bus tussen Olomouc en Brno: economy, economy plus, business en premium.

Tickets voor een Leo Express van Olomouc naar Brno zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Leo Express van Olomouc naar Brno op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus, kunt je alle actuele dienstregelingen en bustickets van Leo Express vinden op Omio. Voor de met de bus kun je ook relevante reisinformatie van Leo Express bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze bus, vergelijk dan de snelste bus van Olomouc naar Brno evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Leo Express. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor bus bij Leo Express beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Brno te beginnen met Leo Express!

Reistips: bus van Olomouc naar Brno

Pak eenvoudig de bus naar Brno. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Olomouc naar Brno te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Olomouc naar Brno zijn al verkrijgbaar vanaf € 2, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 3  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Bij de route van Olomouc naar Brno per bus leg je ongeveer 64 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Olomouc naar Brno is 1 u 5 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Olomouc naar Brno koopt.

Voordat je je reis van Olomouc naar Brno gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Olomouc vanaf Olomouc, hl. N. (BUS) vertrekken en in Brno aankomen op Brno, Hlavní Nádraží.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Olomouc, hl. N. (BUS), wat op ongeveer 2.7 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Brno, Hlavní Nádraží, dat op 596 m van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Olomouc naar Brno te brengen. Op de route naar Brno vanuit Olomouc kun je reizen met RegioJet, Flixbus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland of Leo Express. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Olomouc naar Brno, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er is op Omio een er zijn 23 directe busreizen van Olomouc naar Brno per dag van Flixbus of STUDENT AGENCY k. S. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Olomouc naar Brno is 23. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Olomouc om 05: 25. Een laatste de bus vertrekt van Olomouc om 20: 55. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Olomouc naar Brno en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een bustickets enkele reis van Olomouc naar Brno kost gemiddeld € 3 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Olomouc naar Brno een paar maanden van te voren boeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Brno per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Praag, Wenen of Bratislava. Check Omio voor de beste verbindingen van Brno naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Olomouc naar Brno zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de bus van Olomouc naar Brno te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Olomouc naar Brno te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Olomouc naar Brno te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Olomouc
Brno

Meer reisopties per bus van Olomouc naar Brno

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal