Bus van Parijs naar Antwerpen

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Goedkoopst

30

Gemiddelde

40

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

09:25Paris, Quai de Bercy5u15 14:40Antwerpen
0 overstappen
301Enkele reis
22:45Paris, Quai de Bercy5u00 03:45Antwerpen
0 overstappen
501Enkele reis

Bustijden Parijs naar Antwerpen

Bussen weergeven voor morgen, vrijdag 30 september
09:25Paris, Quai de Bercy5u15 14:40Antwerpen
0 overstappen
22:45Paris, Quai de Bercy5u00 03:45Antwerpen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
30 sep.
za
01 okt.
zo
02 okt.
ma
03 okt.
di
04 okt.
wo
05 okt.
do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

5 u

Gemiddelde

5 u 7 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

301 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Antwerpen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

22:45Paris, Quai de Bercy5u00 03:45Antwerpen
0 overstappen
501Enkele reis
09:25Paris, Quai de Bercy5u15 14:40Antwerpen
0 overstappen
301Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Antwerpen

distanceAfstand301 km
durationGemiddelde reistijd met de bus4 u 35 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 17
frequencyFrequentie10 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 9 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenOuibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar

Bij busreizen van Parijs naar Antwerpen leg je 301 km af, wat bij onze reispartners zoals Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar gemiddeld 4 u 35 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 10 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 14 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 17. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Parijs naar Antwerpen

Voor slechts € 14 kun je met de bus van Parijs naar Antwerpen reizen via de diensten van FlixBus en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Parijs naar Antwerpen met de bus:

  • Gemiddelde duur: 5 u 15 min
  • Gemiddelde prijs: € 15
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Parijs naar Antwerpen met de bus:

  • Gemiddelde duur: 5 u 30 min
  • Gemiddelde prijs: € 14
  • Frequentie van FlixBus: 8 per dag

Reistips: bus van Parijs naar Antwerpen

Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Antwerpen zijn al verkrijgbaar vanaf € 14 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 17  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Parijs naar Antwerpen per bus is ongeveer 301 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Parijs naar Antwerpen is 4 u 35 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Parijs naar Antwerpen koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Parijs naar Antwerpen reizen, vertrekken in Parijs vanaf Paris Gare de Lyon en stappen in Antwerpen uit op Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Paris Gare de Lyon en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.1 km naar het busstation in Antwerp, Crown Plaza Hotel af.

Als je de bus van Parijs naar Antwerpen, neemt biedt Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar de beste manier om snel naar Antwerpen te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Parijs naar Antwerpen aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn 9 directe busreizen per dag van Parijs naar Antwerpen. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus of BlaBlaCar. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 10 busreizen per dag van Parijs naar Antwerpen. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de bus van Parijs naar Antwerpen vertrekt om 06: 45   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 21: 55. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Parijs naar Antwerpen tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Parijs naar Antwerpen binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 17 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Parijs naar Antwerpen een paar maanden van tevoren.
Veel van onze klanten die een reis naar Antwerpen per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Antwerpen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Antwerpen

Meer reisopties per bus van Parijs naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal