Bus van Parijs naar Antwerpen

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

23

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:25Paris, Quai de Bercy5u15 14:40Antwerpen
0 overstappen
171Enkele reis
22:45Paris, Quai de Bercy5u00 03:45Antwerpen
0 overstappen
301Enkele reis

Bustijden Parijs naar Antwerpen

Bussen weergeven voor morgen, zondag 26 juni
09:25Paris, Quai de Bercy5u15 14:40Antwerpen
0 overstappen
22:45Paris, Quai de Bercy5u00 03:45Antwerpen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
26 jun.
ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.

De snelste bussen Van Parijs Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Snelste reis

5 u

Gemiddelde

5 u 7 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

301 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Antwerpen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

22:45Paris, Quai de Bercy5u00 03:45Antwerpen
0 overstappen
301Enkele reis
09:25Paris, Quai de Bercy5u15 14:40Antwerpen
0 overstappen
171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Parijs naar Antwerpen

distanceAfstand301 km
durationGemiddelde busduur4 h 25 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 17
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenOuibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar

Met bussen van Parijs naar Antwerpen leg je reis 301 km af wat gemiddeld 4 h 25 min duurt bij onze reispartners zoals Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 17. Reizigers vertrekken het vaakst van Paris Gare de Lyon en arriveren in Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Busmaatschappijen: FlixBus van Parijs naar Antwerpen

FlixBus geeft je vanaf € 15 tickets voor bussen tussen Parijs en Antwerpen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Parijs naar Antwerpen

Pak eenvoudig de bus naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Antwerpen hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Parijs naar Antwerpen voor je volgende vakantie.
De bus prijs van Parijs naar Antwerpen is gemiddeld € 17  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Parijs naar Antwerpen per bus is ongeveer 301 km.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Parijs naar Antwerpen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Parijs naar Antwerpen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 4 h 25 min.

Als je per bus van Parijs naar Antwerpen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Parijs vertrekken van Paris Gare de Lyon en dat de meeste mensen in Antwerpen uitstappen op Antwerp, Crown Plaza Hotel.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Paris Gare de Lyon, wat ongeveer 3.1 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Antwerp, Crown Plaza Hotel, dat 5.5 km ligt van het stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Parijs naar Antwerpen kun je een bus nemen van Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus of BlaBlaCar. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Parijs naar Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Parijs naar Antwerpen op Omio met Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat aanschaffen.
Je kunt een eerste bus van Parijs naar Antwerpen nemen om 04: 45   of neem een laatste bus van Parijs naar Antwerpen vertrekkend om 22: 40. Kijk voor het recentste Parijs Antwerpen bus tijden op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.
Voor veel van onze klanten die per bus van Parijs naar Antwerpen reizen, is Antwerpen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Antwerpen die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt je bustickets van Parijs naar Antwerpen zoeken en boeken bus in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw bustickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Parijs naar Antwerpen bus, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Parijs naar Antwerpen te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Parijs naar Antwerpen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Antwerpen

Meer reisopties per bus van Parijs naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal