Bus van Parijs naar Blois

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Blois

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

7

Gemiddelde

7

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Flixbus
10:20Parijs2u35 12:55Blois
0 overstappen
71Enkele reis

Bustijden Parijs naar Blois

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
Flixbus
10:20Parijs2u35 12:55Blois
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Blois

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

2 u 35 m

Gemiddelde

2 u 35 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

161 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Blois rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Flixbus
10:20Parijs2u35 12:55Blois
0 overstappen
71Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Blois

distanceAfstand160 km
durationGemiddelde reistijd met de bus2 u 35 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 8
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar, SNCF | Autocar, Flixbus, BlaBlaCar Bus, SNCF | TER of Ouibus

Bij busreizen van Parijs naar Blois leg je 160 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar, SNCF | Autocar, Flixbus, BlaBlaCar Bus, SNCF | TER of Ouibus gemiddeld 2 u 35 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 8 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 5.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Parijs naar Blois

Koop je officiële tickets voor de bus van Parijs naar Blois bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 5 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Parijs naar Blois met de bus:

  • Gemiddelde duur: 3 u
  • Gemiddelde prijs: € 5
  • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Reistips: bus van Parijs naar Blois

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Blois. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Blois te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Blois hoeven niet meer dan € 5 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Parijs naar Blois.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 8  te betalen voor een ticket voor de bus.
Bij de route van Parijs naar Blois per bus leg je ongeveer 160 km  af.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Parijs naar Blois als je met de bus reist bedraagt 2 u 35 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.
Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Parijs naar Blois kun je de bus nemen van BlaBlaCar, SNCF | Autocar, Flixbus, BlaBlaCar Bus, SNCF | TER of Ouibus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Parijs naar Blois om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Parijs naar Blois is 1. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Parijs naar Blois? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 06: 35. Als je liever nacht busreizen van Parijs naar Blois hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 10: 20. Omio toont jou een recentste de bus van Parijs naar Blois, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
De prijs van een bustickets enkele reis van Parijs naar Blois kost gemiddeld € 8 als je de komende week gaat boeken. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Parijs naar Blois een paar maanden van te voren boeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Blois per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Tours, Orléans of Nantes. Check Omio voor de beste verbindingen van Blois naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Meer reisopties per bus van Parijs naar Blois

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal