Bus van Parijs naar Breda

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Breda

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

27

Gemiddelde

39

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
13:00Paris, Quai de Bercy8u05 21:05Breda
1 overstap
271Enkele reis
2e goedkoopste
13:00Paris, Quai de Bercy6u55 19:55Breda, Stationsweg, Centraal Station
0 overstappen
301Enkele reis
23:40Paris, Quai de Bercy5u25 05:05Breda, Stationsweg, Centraal Station
0 overstappen
601Enkele reis

Bustijden Parijs naar Breda

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
13:00Paris, Quai de Bercy6u55 19:55Breda, Stationsweg, Centraal Station
0 overstappen
13:00Paris, Quai de Bercy8u05 21:05Breda
1 overstap
23:40Paris, Quai de Bercy5u25 05:05Breda, Stationsweg, Centraal Station
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Breda

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

5 u 25 m

Gemiddelde

6 u 48 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

350 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Breda rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
23:40Paris, Quai de Bercy5u25 05:05Breda, Stationsweg, Centraal Station
0 overstappen
601Enkele reis
2e snelste
13:00Paris, Quai de Bercy6u55 19:55Breda, Stationsweg, Centraal Station
0 overstappen
301Enkele reis
13:00Paris, Quai de Bercy8u05 21:05Breda
1 overstap
271Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Breda

distanceAfstand349 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 25 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 31
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Eurolines France

Bij busreizen van Parijs naar Breda leg je 349 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus of Eurolines France gemiddeld 5 u 25 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 31. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Breda, Centraal Station.

Busmaatschappijen: FlixBus van Parijs naar Breda

Voor slechts € 15 kun je met de bus van Parijs naar Breda reizen via de diensten van FlixBus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Parijs naar Breda?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Parijs naar Breda aan?
  • Als je van plan bent met bussen van Parijs naar Breda te reizen, kun je het beste kiezen voor Eurolines of Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Zowel Flixbus als Eurolines hebben elke dag rechtstreekse busreizen gepland, maar ze bieden ook bussen aan die onderweg een tussenstop maken.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Zowel bij Eurolines als Flixbus kun  je op zijn vroegst na 5 uur en 45 minuten reizen al in Breda aankomen.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Eurolines en Flixbus maken het mogelijk om je goedkope bustickets vanaf een aantal maanden tot vlak voor je vertrekdatum te reserveren.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Je kunt vertrouwen op de snelheid en service van Omio als je online je goedkope bustickets van Flixbus of Eurolines wilt bestellen.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Parijs naar Breda?

Eurolines heeft per dag vijf tot zes bussen van Parijs naar Breda. Je kunt kiezen voor een bus met een overstap of je neemt een rechtstreekse busreis met een reisduur van 5 uur en 45 minuten tot 7 uur. Kies je voor een bus met overstap, dan moet je rekening houden met 9 uur tot 13 uur reistijd.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Parijs naar Breda?

Elke dag laat Flixbus één tot vier bussen richting Breda rijden. Een rechtstreekse busrit met Flixbus brengt je na 5 uur en 45 minuten tot 6 uur en 30 minuten van Parijs naar Breda. Kies je voor een busrit met overstap, dan ben je al na 6 uur en 55 minuten reizen op je plaats van bestemming.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Parijs?

Reis je met Eurolines, dan is Gare Routière Galliéni je opstaphalte. Dit zeer grote busstation vind je in het oosten van Parijs. Je kunt er komen via stadsbussen of de metro. Vanaf het centrum van Parijs stap je op metrolijn 3, die Galliéni als eindpunt heeft.Flixbus vertrekt van het busstation Gare de Bercy. Wil je met de metro naar je vertrekpunt, kies dan voor metrolijnen 6 of 14 en stap uit bij metrostation Bercy. De busterminal ligt dan op loopafstand.

Op welk busstation komen bussen aan in Breda?

De meeste bussen van Flixbus en alle busdiensten van Eurolines stoppen op de Stationsstraat, waar ook de stadsbussen en streekbussen vertrekken. Vanaf je halte ligt het centraal station van Breda op loopafstand.In het weekend stoppen er ook bussen van Flixbus bij het busplatform van station Breda-Prinsenbeek. Je kunt het beste de trein richting Breda nemen en daarvandaan verder reizen.

Reistips: bus van Parijs naar Breda

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Breda. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Breda te reizen.
FAQs
De goedkoopste bustickets van Parijs naar Breda zijn € 15. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Parijs naar Breda boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 31  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt reserveren.
Bij de route van Parijs naar Breda per bus leg je ongeveer 349 km  af.
De reisduur met de bus van Parijs naar Breda kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 5 u 25 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Parijs naar Breda reizen, vertrekken in Parijs vanaf Paris Gare de Lyon en stappen in Breda uit op Breda, Centraal Station.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Paris Gare de Lyon, wat op ongeveer 3.1 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Breda, Centraal Station, dat op 2 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Parijs naar Breda te brengen. Op de route naar Breda vanuit Parijs kun je reizen met Flixbus of Eurolines France. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Parijs naar Breda, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe busreizen vanaf Parijs naar Breda op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe bussen leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat reserveren.
De bus die het vroegst vanaf Parijs naar Breda vertrekt, gaat om 11: 00. De bus die het laatat Parijs naar Breda vertrekt, gaat om 21: 45. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Parijs naar Breda en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Parijs naar Breda kosten gemiddeld € 31, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Parijs naar Breda zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die per bus in Breda aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Antwerpen, Brussel of Amsterdam. Als je erover denkt om Antwerpen, Brussel of Amsterdam te verkennen vanuit Breda, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Breda

Meer reisopties per bus van Parijs naar Breda

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal