Bus van Parijs naar Düsseldorf

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Düsseldorf

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

37

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
10:05Parijs8u50 18:55Düsseldorf
0 overstappen
351Enkele reis
2e goedkoopste
09:00Paris, Quai de Bercy9u55 18:55Düsseldorf
0 overstappen
351Enkele reis
09:30Paris, Quai de Bercy9u25 18:55Düsseldorf
1 overstap
371Enkele reis
23:15Parijs8u35 07:50Düsseldorf
0 overstappen
401Enkele reis
22:20Paris, Quai de Bercy9u30 07:50Düsseldorf
0 overstappen
401Enkele reis

Bustijden Parijs naar Düsseldorf

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
09:00Paris, Quai de Bercy9u55 18:55Düsseldorf
0 overstappen
09:30Paris, Quai de Bercy9u25 18:55Düsseldorf
1 overstap
10:05Parijs8u50 18:55Düsseldorf
0 overstappen
22:20Paris, Quai de Bercy9u30 07:50Düsseldorf
0 overstappen
23:15Parijs8u35 07:50Düsseldorf
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Düsseldorf

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

8 u 35 m

Gemiddelde

9 u 15 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

411 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Düsseldorf rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

2e snelste
23:15Parijs8u35 07:50Düsseldorf
0 overstappen
401Enkele reis
10:05Parijs8u50 18:55Düsseldorf
0 overstappen
351Enkele reis
09:30Paris, Quai de Bercy9u25 18:55Düsseldorf
1 overstap
371Enkele reis
22:20Paris, Quai de Bercy9u30 07:50Düsseldorf
0 overstappen
401Enkele reis
09:00Paris, Quai de Bercy9u55 18:55Düsseldorf
0 overstappen
351Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Düsseldorf

distanceAfstand411 km
durationGemiddelde reistijd met de bus8 u 20 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 39
frequencyFrequentie6 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Germany of Eurolines Switzerland

Bij busreizen van Parijs naar Düsseldorf leg je 411 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Germany of Eurolines Switzerland gemiddeld 8 u 20 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 6 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 23 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 39. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Parijs naar Düsseldorf

Voor slechts € 23 kun je met de bus van Parijs naar Düsseldorf reizen via de diensten van FlixBus en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze reisroute beschikbaar zijn.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Parijs naar Düsseldorf met de bus:

  • Gemiddelde duur: 8 u 55 min
  • Gemiddelde prijs: € 26
  • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Parijs naar Düsseldorf met de bus:

  • Gemiddelde duur: 9 u 35 min
  • Gemiddelde prijs: € 23
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

Reistips: bus van Parijs naar Düsseldorf

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Düsseldorf. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Düsseldorf te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Düsseldorf hoeven niet meer dan € 23 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Parijs naar Düsseldorf.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Parijs naar Düsseldorf met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 39.
Bij de route van Parijs naar Düsseldorf per bus leg je ongeveer 411 km  af.
De reisduur met de bus van Parijs naar Düsseldorf kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 8 u 20 min.

Voordat je je reis van Parijs naar Düsseldorf gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Parijs vanaf Paris Gare de Lyon vertrekken en in Düsseldorf aankomen op Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Paris Gare de Lyon en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.1 km naar het busstation in Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße af.

Als je de bus van Parijs naar Düsseldorf, neemt biedt Flixbus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Germany of Eurolines Switzerland de beste manier om snel naar Düsseldorf te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Parijs naar Düsseldorf aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er is op Omio een 1 directe reis met de bus van Parijs naar Düsseldorf per dag van Flixbus, BlaBlaCar of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 6 busreizen per dag van Parijs naar Düsseldorf. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
De bus die het vroegst vanaf Parijs naar Düsseldorf vertrekt, gaat om 05: 30. De bus die het laatat Parijs naar Düsseldorf vertrekt, gaat om 21: 55. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Parijs naar Düsseldorf en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Parijs naar Düsseldorf binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 39 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Parijs naar Düsseldorf een paar maanden van tevoren.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Düsseldorf, reizen ook vaak naar Berlijn, Amsterdam of Keulen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Düsseldorf en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Düsseldorf

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal