Bus van Parijs naar Eindhoven

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

29

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
06:45Paris, Quai de Bercy6u55 13:40Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
171Enkele reis
2e goedkoopste
15:30Paris, Quai de Bercy6u55 22:25Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
221Enkele reis
22:05Paris, Quai de Bercy5u45 03:50Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
471Enkele reis

Bustijden Parijs naar Eindhoven

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
06:45Paris, Quai de Bercy6u55 13:40Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
15:30Paris, Quai de Bercy6u55 22:25Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
22:05Paris, Quai de Bercy5u45 03:50Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

5 u 45 m

Gemiddelde

6 u 31 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

364 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Eindhoven rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:05Paris, Quai de Bercy5u45 03:50Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
471Enkele reis
2e snelste
06:45Paris, Quai de Bercy6u55 13:40Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
171Enkele reis
2e snelste
15:30Paris, Quai de Bercy6u55 22:25Eindhoven, Stationsweg
0 overstappen
221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Eindhoven

distanceAfstand363 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 45 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 23
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France of Flixbus

Bij busreizen van Parijs naar Eindhoven leg je 363 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France of Flixbus gemiddeld 5 u 45 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 23 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 15. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Eindhoven, Centraal.

Busmaatschappijen: FlixBus van Parijs naar Eindhoven

Koop je officiële tickets voor de bus van Parijs naar Eindhoven bij FlixBus vanaf € 15 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Parijs naar Eindhoven?

 
  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Parijs naar Eindhoven aan?
  • Comfortabele bussen van Parijs naar Eindhoven kun je bij Flixbus en Eurolines reserveren.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Beide busmaatschappijen bieden zowel rechtstreekse busreizen als busdiensten met onderweg een overstap aan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Je kunt al in 5 uur en 55 minuten van Parijs naar Eindhoven reizen.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Zowel bij Flixbus als Eurolines is het mogelijk om bustickets maanden van tevoren tot vlak voor je vertrekt te boeken.
  • Zijn er bustickets van Eurolines, IC Bus en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Kies voor goedkope bustickets via Omio als je zekerheid en snelheid op prijs stelt.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Parijs naar Eindhoven?

Eurolines verzorgt per dag ongeveer vijf bussen van Parijs naar Eindhoven. Je hebt de keuze uit busreizen met overstap of je neemt een bus die rechtstreeks naar Eindhoven rijdt. Voor een rechtstreekse busreis reken je op 6 uur tot 6 uur en 30 minuten reistijd. Je snelste busreis met overstap duurt 10 uur en 45 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Parijs naar Eindhoven?

Flixbus rijdt gemiddeld drie keer per dag van Parijs naar Eindhoven. Een rechtstreekse reis duurt 5 uur en 55 minuten tot 6 uur en 55 minuten. De snelste busreis met overstap heeft een reisduur van 8 uur.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Parijs?

Bussen van Eurolines vertrekken vanaf Gare Routière Galliéni. Dit is het grote internationale busstation van Parijs, ten oosten van het stadscentrum. Je kunt vanuit het centrum van Parijs naar Galliéni komen met stadsbussen, of je neemt metrolijn 3, met Galliéni als eindstation.

Flixbus vertrekt vanaf Quai de Bercy, waar ook een groot busstation ligt. Quai de Bercy is gemakkelijk te bereiken met de trein Line B, of je neemt vanuit het centrum metrolijn 6 of 14. Het metrostation van Bercy ligt op loopafstand van je vertrekplaats.

Op welk busstation komen bussen aan in Eindhoven?

Bussen van Flixbus zetten je af aan de Stationsweg in Eindhoven. Deze bevindt zich aan de zuidzijde, vlakbij de hoofdingang van het treinstation Eindhoven Centraal. Wil je verder met stadsbussen, loop dan door het station richting busplatform.

Eurolines heeft de stationszijde aan de John F. Kennedylaan als eindpunt, waar zich ook het grote busstation bevindt. Als je verder wilt met een stadsbus, hoef je slechts enkele meters te lopen.

Reistips: bus van Parijs naar Eindhoven

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Parijs naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 15, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt boeken, kun je erop rekenen dat de bus van Parijs naar Eindhoven gemiddeld € 23  kost.
De afstand van Parijs naar Eindhoven per bus bedraagt ongeveer 363 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Parijs naar Eindhoven als je met de bus reist bedraagt 5 u 45 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Voordat je je reis van Parijs naar Eindhoven gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Parijs vanaf Paris Gare de Lyon vertrekken en in Eindhoven aankomen op Eindhoven, Centraal.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Paris Gare de Lyon en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.1 km naar het busstation in Eindhoven, Centraal af.

Als je de bus van Parijs naar Eindhoven, neemt biedt Eurolines France of Flixbus de beste manier om snel naar Eindhoven te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Parijs naar Eindhoven aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, je kunt zoeken naar directe busreizen vanaf Parijs naar Eindhoven op Omio met Flixbus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe bussen leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat boeken.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Parijs om 04: 45. Een laatste de bus vertrekt van Parijs om 21: 55. Check Omio voor de recentste de bus vertrektijden van Parijs naar Eindhoven en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Parijs naar Eindhoven kosten gemiddeld € 23, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Parijs naar Eindhoven zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Parijs naar Eindhoven reizen, is Eindhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Eindhoven die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Eindhoven

Meer reisopties per bus van Parijs naar Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal