Bus van Parijs naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

36

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

10:05Parijs8u50 18:55Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
351Enkele reis
06:40Parijs8u17 14:57Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
381Enkele reis

Bustijden Parijs naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
06:40Parijs8u17 14:57Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
10:05Parijs8u50 18:55Rotterdam, Conradstraat
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste bussen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

8 u 17 m

Gemiddelde

8 u 33 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

373 km

Het is lastig om van Parijs naar Rotterdam te reizen zonder minstens een overstap.

06:40Parijs8u17 14:57Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
381Enkele reis
10:05Parijs8u50 18:55Rotterdam, Conradstraat
1 overstap
351Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Parijs naar Rotterdam

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde busduur7 h 10 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 26
frequencyBus frequentie7 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 2 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa, Infobus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France, Movelia, BlaBlaCar Bus of Ouibus

Met bussen van Parijs naar Rotterdam leg je reis 373 km af wat gemiddeld 7 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa, Infobus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France, Movelia, BlaBlaCar Bus of Ouibus. Normaalgesproken zijn er er zijn 7 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 26 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Paris Gare de Lyon en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: FlixBus, BlaBlaCar Bus en Alsa van Parijs naar Rotterdam

FlixBus, BlaBlaCar Bus en Alsa geeft je vanaf € 19 tickets voor bussen tussen Parijs en Rotterdam. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Alsa

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

BlaBlaCar Bus bussen van Parijs tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 6 h 11 min
  • BlaBlaCar Bus frequentie: 1 per dag

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus bussen van Parijs tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 7 h 20 min
  • Gemiddelde prijs: € 19
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Bussen van Parijs naar Rotterdam

Passagiers die vanuit de Franse hoofdstad de grote havenstad Zuid-Holland willen bezoeken, kunnen dagelijks zowel directe als indirecte busreizen maken. De twee steden, bijna 300 mijl van elkaar verwijderd, zijn met elkaar verbonden door ten minste 3 directe vertrekken per dag. De route kan worden voltooid in slechts 6 uur en 15 minuten, met bijna 20 indirecte ritten die ook de route bedienen en slechts 7 uur en 35 minuten duren.

Welke busmaatschappijen reizen van Parijs naar Rotterdam?

Bussen worden aangeboden door de Franse aanbieders Ouibus en Eurolines. Flixbus biedt ook directe routes tussen Parijs en Rotterdam, maar alleen op bepaalde dagen. Passagiers kunnen elke dag van de week minstens 1 direct vertrek verwachten van zowel Ouibus als Eurolines.

Hoe lang rijdt de bus van Parijs naar Rotterdam?

De kortste reis tussen Parijs en Rotterdam duurt slechts 6 uur en 15 minuten. Het is de Eurolines service die 's nachts reist om files te voorkomen, waardoor reizigers al snel na 5:00 uur 's ochtends fris wakker worden als ze in Rotterdam aankomen. Indirecte routes duren aanzienlijk langer als er lange wachttijden zijn bij overstapstations. De langste is bijna 16 uur, waarvan 7 uur in Amsterdam. Sommige passagiers kunnen gebruik maken van de lange wachttijd om een andere Europese stad te verkennen.

Hoeveel bussen zijn er van Parijs naar Rotterdam?

Wanneer passagiers reizen, kunnen ze die dag minimaal 3 directe vertrekken verwachten. Er zijn ook 15 tot 20 indirecte routes beschikbaar, die meestal een overstap in Brussel of Amsterdam vereisen. Er zijn meestal 2 directe vertrekken 's morgens en 1 overnachtingsservice. Indirecte vertrekken zijn verspreid over de dag.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Parijs naar Rotterdam?

Vertrekstation: De meeste bussen vertrekken vanuit Parijs, Gare Routière Galliéni, dat zich in Bagnolet, in het oosten van Parijs, bevindt. Het busstation beslaat twee niveaus en is het knooppunt voor de meeste Europese busreizen in Parijs. Passagiers kunnen het station bereiken met de metrolijnen en uitstappen op het station Gallieni, evenals verschillende lokale buslijnen, inclusief een directe transfer van en naar de luchthaven.

Aankomststation: Passagiers komen aan in Rotterdam, Conradstraat, direct gelegen in het centrum van de stad. De bushalte bevindt zich net buiten Rotterdam Centraal waar passagiers gebruik kunnen maken van de uitgebreide trein- en tramverbindingen.

Reistips: bus van Parijs naar Rotterdam

Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke bustickets van Parijs naar Rotterdam is € 19. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Parijs naar Rotterdam boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
De bus prijs tussen Parijs en Rotterdam is gemiddeld € 26  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De bus afstand van Parijs naar Rotterdam is circa 373 km.
The gemiddelde reistijd per bus van Parijs naar Rotterdam is 7 h 10 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Parijs naar Rotterdam.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Parijs naar Rotterdam is het heel fijn om te weten dat Paris Gare de Lyon het meest populaire bus station is voor reizigers die van Parijs vertrekken en dat Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Rotterdam.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Paris Gare de Lyon en moeten ongeveer 3.1 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Rotterdam arriveren het meest op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en moeten circa 1.7 km reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Parijs naar Rotterdam, kun je vertrouwen op Alsa, Infobus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France, Movelia, BlaBlaCar Bus of Ouibus om snel naar Rotterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Parijs naar Rotterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, er zijn 2 directe bussen per dag van Parijs naar Rotterdam. Als je op zoek bent naar een directe bus van Parijs naar Rotterdam, overweeg dan te reizen met Flixbus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je bustickets boekt.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Parijs naar Rotterdam is 7 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je kunt een eerste bus van Parijs naar Rotterdam nemen om 05: 00   of neem een laatste bus van Parijs naar Rotterdam vertrekkend om 21: 55. Kijk voor het recentste Parijs Rotterdam bus tijden op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets tussen Parijs en Rotterdam gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 26 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Parijs naar Rotterdam een paar maanden van tevoren te boeken.
Je bus trip van Parijs naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Londen te gaan op Omio!
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Parijs naar Rotterdam om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Parijs naar Rotterdam bus, zowel voor als tijdens de reis.
Reizen van Parijs naar Rotterdam zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Parijs naar Rotterdam.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Rotterdam

Meer reisopties per bus van Parijs naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal