Bustijden Parijs naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, wo 4 aug.
08:10Parijs6u50 15:00Rotterdam, Conradstraat
0 changes
09:20Parijs6u55 16:15Rotterdam, Conradstraat
0 changes
16:00Parijs6u10 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
22:15Parijs5u25 03:40Rotterdam, Conradstraat
0 changes

This is the last bus of the day

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

De snelste bussen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 4 aug.

Snelste reis

5 u 25 m

Gemiddelde

6 u 20 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

373 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Rotterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 6 u 20 m over de afstand van 373 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 5 u 25 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 6 u 55 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
22:15Parijs5u25 03:40Rotterdam, Conradstraat
0 changes
221Enkele reis
2e snelste
16:00Parijs6u10 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
291Enkele reis
08:10Parijs6u50 15:00Rotterdam, Conradstraat
0 changes
291Enkele reis
09:20Parijs6u55 16:15Rotterdam, Conradstraat
0 changes
291Enkele reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
3 aug.
Vind prijzen
21Flixbus
wo
4 aug.
122Thalys
22BlaBlaCar Bus
do
5 aug.
122Thalys
19BlaBlaCar Bus
vr
6 aug.
110Thalys
19Flixbus
za
7 aug.
110Thalys
19Flixbus
zo
8 aug.
110Thalys
19Flixbus
ma
9 aug.
110Thalys
25BlaBlaCar Bus
di
10 aug.
88Thalys
19BlaBlaCar Bus
wo
11 aug.
88Thalys
19BlaBlaCar Bus
do
12 aug.
88Thalys
18Flixbus
vr
13 aug.
110Thalys
16Flixbus
za
14 aug.
110Thalys
16Flixbus
zo
15 aug.
110Thalys
19Flixbus
ma
16 aug.
110Thalys
24Flixbus
di
17 aug.
88Thalys
19BlaBlaCar Bus
wo
18 aug.
88Thalys
19BlaBlaCar Bus
do
19 aug.
72Thalys
18Flixbus
vr
20 aug.
85Thalys
16Flixbus
za
21 aug.
55Thalys
16Flixbus
zo
22 aug.
110Thalys
16Flixbus
ma
23 aug.
79Thalys
19BlaBlaCar Bus

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 4 aug.

Cheapest

22

Average

27

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Parijs naar Rotterdam bedraagt ongeveer € 27 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 22.

goedkoopste
22:15Parijs5u25 03:40Rotterdam, Conradstraat
0 changes
221Enkele reis
2e goedkoopste
09:20Parijs6u55 16:15Rotterdam, Conradstraat
0 changes
291Enkele reis
2e goedkoopste
08:10Parijs6u50 15:00Rotterdam, Conradstraat
0 changes
291Enkele reis
2e goedkoopste
16:00Parijs6u10 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
291Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Bussen van Parijs naar Rotterdam

Passagiers die vanuit de Franse hoofdstad de grote havenstad Zuid-Holland willen bezoeken, kunnen dagelijks zowel directe als indirecte busreizen maken. De twee steden, bijna 300 mijl van elkaar verwijderd, zijn met elkaar verbonden door ten minste 3 directe vertrekken per dag. De route kan worden voltooid in slechts 6 uur en 15 minuten, met bijna 20 indirecte ritten die ook de route bedienen en slechts 7 uur en 35 minuten duren.

Welke busmaatschappijen reizen van Parijs naar Rotterdam?

Bussen worden aangeboden door de Franse aanbieders Ouibus en Eurolines. Flixbus biedt ook directe routes tussen Parijs en Rotterdam, maar alleen op bepaalde dagen. Passagiers kunnen elke dag van de week minstens 1 direct vertrek verwachten van zowel Ouibus als Eurolines.

Hoe lang rijdt de bus van Parijs naar Rotterdam?

De kortste reis tussen Parijs en Rotterdam duurt slechts 6 uur en 15 minuten. Het is de Eurolines service die 's nachts reist om files te voorkomen, waardoor reizigers al snel na 5:00 uur 's ochtends fris wakker worden als ze in Rotterdam aankomen. Indirecte routes duren aanzienlijk langer als er lange wachttijden zijn bij overstapstations. De langste is bijna 16 uur, waarvan 7 uur in Amsterdam. Sommige passagiers kunnen gebruik maken van de lange wachttijd om een andere Europese stad te verkennen.

Hoeveel bussen zijn er van Parijs naar Rotterdam?

Wanneer passagiers reizen, kunnen ze die dag minimaal 3 directe vertrekken verwachten. Er zijn ook 15 tot 20 indirecte routes beschikbaar, die meestal een overstap in Brussel of Amsterdam vereisen. Er zijn meestal 2 directe vertrekken 's morgens en 1 overnachtingsservice. Indirecte vertrekken zijn verspreid over de dag.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Parijs naar Rotterdam?

Vertrekstation: De meeste bussen vertrekken vanuit Parijs, Gare Routière Galliéni, dat zich in Bagnolet, in het oosten van Parijs, bevindt. Het busstation beslaat twee niveaus en is het knooppunt voor de meeste Europese busreizen in Parijs. Passagiers kunnen het station bereiken met de metrolijnen en uitstappen op het station Gallieni, evenals verschillende lokale buslijnen, inclusief een directe transfer van en naar de luchthaven.

Aankomststation: Passagiers komen aan in Rotterdam, Conradstraat, direct gelegen in het centrum van de stad. De bushalte bevindt zich net buiten Rotterdam Centraal waar passagiers gebruik kunnen maken van de uitgebreide trein- en tramverbindingen.

Reistips

Busreizen van Parijs naar Rotterdam
Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Parijs naar Rotterdam?
Bus tickets van Parijs naar Rotterdam hoeven niet meer dan € 19 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Parijs naar Rotterdam voor je volgende vakantie.
Wat is de gemiddelde prijs van een bus kaartje van Parijs naar Rotterdam?
Het boeken van bus tickets naar Rotterdam van Parijs kost gemiddeld € 21. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Parijs naar Rotterdam te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is het van Parijs naar Rotterdam per bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Parijs naar Rotterdam, is het handig om te weten dat Rotterdam ongeveer 373 km is van Parijs als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Parijs naar Rotterdam, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Parijs to Rotterdam per bus?
De reisduur per bus van Parijs naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 5 h 25 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Rotterdam naar Parijs?

Voordat je je trip van Parijs naar Rotterdam gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Parijs, vertrekken van Paris Gare de Lyon en op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) aankomen in Rotterdam.

Waar zijn de in Parijs in Rotterdam?

Als je van plan bent een bus vanuit Parijs te nemen, hou er dan rekening mee dat je 2 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Paris Gare de Lyon. Als je aankomt in Rotterdam per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Parijs naar Rotterdam aanbieden?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Parijs naar Rotterdam te brengen per bus. Op de route van On the route naar Rotterdam van Parijs kun je reizen met Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Parijs naar Rotterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Parijs naar Rotterdam?
Als je een goedkoop bus ticket wilt kopen om rechtstreeks van Parijs naar Rotterdam te reizen, zou je je bus tickets van Flixbus of BlaBlaCar Bus kunnen nemen voor deze route. Ook kun je op Omio checken voor ander beschikbaar vervoer tussen deze twee steden en kun je de mogelijkheden om in Rotterdam te komen naar jouw wensen combineren.
Kan Omio me helpen om last-minute bus tickets van Parijs naar Rotterdam te kopen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Parijs naar Rotterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ik wil per bus reizen van Parijs naar Rotterdam. Welke andere plaatsen in de buurt van Rotterdam zijn het waard om te bezoeken?
Je bus trip van Parijs naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Londen te gaan op Omio!
Hoe kom ik van Parijs naar Rotterdam als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Het is goed mogelijk om van Parijs naar Rotterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Parijs naar Rotterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Rotterdam
Gare Paris Bercy
Voorzieningen
WC
Paris Gallieni Porte Bagnolet
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen 3

Alternatieven voor bussen Parijs - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: