Bus van Parijs naar Rotterdam

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

30

Gemiddelde

40

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
23:25Paris, Quai de Bercy5u20 04:45Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
301Enkele reis
2e goedkoopste
12:25Paris, Quai de Bercy6u30 18:55Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
401Enkele reis
2e goedkoopste
22:15Paris, Quai de Bercy6u45 05:00Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
401Enkele reis
08:05Paris, Quai de Bercy6u52 14:57Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
501Enkele reis

Bustijden Parijs naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
08:05Paris, Quai de Bercy6u52 14:57Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
12:25Paris, Quai de Bercy6u30 18:55Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
22:15Paris, Quai de Bercy6u45 05:00Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
23:25Paris, Quai de Bercy5u20 04:45Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

5 u 20 m

Gemiddelde

6 u 21 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

373 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Rotterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
23:25Paris, Quai de Bercy5u20 04:45Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
301Enkele reis
2e snelste
12:25Paris, Quai de Bercy6u30 18:55Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
401Enkele reis
22:15Paris, Quai de Bercy6u45 05:00Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
401Enkele reis
08:05Paris, Quai de Bercy6u52 14:57Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
501Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Rotterdam

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 55 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 30
frequencyFrequentie6 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 6 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenAlsa, Infobus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France, Movelia, BlaBlaCar Bus of Ouibus

Bij busreizen van Parijs naar Rotterdam leg je 373 km af, wat bij onze reispartners zoals Alsa, Infobus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France, Movelia, BlaBlaCar Bus of Ouibus gemiddeld 5 u 55 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 6 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 30. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Busmaatschappijen: Alsa, BlaBlaCar Bus en FlixBus van Parijs naar Rotterdam

Vind de beste busreizen van Parijs naar Rotterdam met Omio-reispartners als Alsa, BlaBlaCar Bus en FlixBus, al vanaf € 15. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reis te vergelijken en voor je te boeken.

FlixBus
Alsa
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreizen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse reisorganisatie National Express biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes. Het bedrijf vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar en kent een indrukwekkend bestand van busreizen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal-pakket voor reizen met de bus – met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord – bieden Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium meer luxe tijdens het reizen. Naast het standaardticket biedt Alsa andere tickets voor reizen met de bus, zoals scherp geprijsde en flexibele tarieven, maar alleen op bepaalde routes.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Bussen van Parijs naar Rotterdam

Passagiers die vanuit de Franse hoofdstad de grote havenstad Zuid-Holland willen bezoeken, kunnen dagelijks zowel directe als indirecte busreizen maken. De twee steden, bijna 300 mijl van elkaar verwijderd, zijn met elkaar verbonden door ten minste 3 directe vertrekken per dag. De route kan worden voltooid in slechts 6 uur en 15 minuten, met bijna 20 indirecte ritten die ook de route bedienen en slechts 7 uur en 35 minuten duren.

Welke busmaatschappijen reizen van Parijs naar Rotterdam?

Bussen worden aangeboden door de Franse aanbieders Ouibus en Eurolines. Flixbus biedt ook directe routes tussen Parijs en Rotterdam, maar alleen op bepaalde dagen. Passagiers kunnen elke dag van de week minstens 1 direct vertrek verwachten van zowel Ouibus als Eurolines.

Hoe lang rijdt de bus van Parijs naar Rotterdam?

De kortste reis tussen Parijs en Rotterdam duurt slechts 6 uur en 15 minuten. Het is de Eurolines service die 's nachts reist om files te voorkomen, waardoor reizigers al snel na 5:00 uur 's ochtends fris wakker worden als ze in Rotterdam aankomen. Indirecte routes duren aanzienlijk langer als er lange wachttijden zijn bij overstapstations. De langste is bijna 16 uur, waarvan 7 uur in Amsterdam. Sommige passagiers kunnen gebruik maken van de lange wachttijd om een andere Europese stad te verkennen.

Hoeveel bussen zijn er van Parijs naar Rotterdam?

Wanneer passagiers reizen, kunnen ze die dag minimaal 3 directe vertrekken verwachten. Er zijn ook 15 tot 20 indirecte routes beschikbaar, die meestal een overstap in Brussel of Amsterdam vereisen. Er zijn meestal 2 directe vertrekken 's morgens en 1 overnachtingsservice. Indirecte vertrekken zijn verspreid over de dag.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Parijs naar Rotterdam?

Vertrekstation: De meeste bussen vertrekken vanuit Parijs, Gare Routière Galliéni, dat zich in Bagnolet, in het oosten van Parijs, bevindt. Het busstation beslaat twee niveaus en is het knooppunt voor de meeste Europese busreizen in Parijs. Passagiers kunnen het station bereiken met de metrolijnen en uitstappen op het station Gallieni, evenals verschillende lokale buslijnen, inclusief een directe transfer van en naar de luchthaven.

Aankomststation: Passagiers komen aan in Rotterdam, Conradstraat, direct gelegen in het centrum van de stad. De bushalte bevindt zich net buiten Rotterdam Centraal waar passagiers gebruik kunnen maken van de uitgebreide trein- en tramverbindingen.

Reistips: bus van Parijs naar Rotterdam

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Rotterdam hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Parijs naar Rotterdam.
Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Parijs naar Rotterdam met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 30.
De afstand van Parijs naar Rotterdam per bus bedraagt ongeveer 373 km.
De reisduur met de bus van Parijs naar Rotterdam kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 5 u 55 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Parijs naar Rotterdam reizen, vertrekken in Parijs vanaf Paris Gare de Lyon en stappen in Rotterdam uit op Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Paris Gare de Lyon en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.1 km naar het busstation in Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Parijs naar Rotterdam kun je de bus nemen van Alsa, Infobus, Eurolines Switzerland, Flixbus, Eurolines France, Movelia, BlaBlaCar Bus of Ouibus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Parijs naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er is op Omio een er zijn 6 directe busreizen van Parijs naar Rotterdam per dag van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 6 busreizen per dag van Parijs naar Rotterdam. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
De trein die als eerste gaat, is de de bus van Parijs naar Rotterdam, om 04: 45   De de bus die als laatste van Parijs naar Rotterdam, vertrekt om 21: 55. Kijk voor de actuele vertrektijden van de de bus van Parijs naar Rotterdam Omio en boek de beste tijd deze reis.
Tickets voor de bus van Parijs naar Rotterdam kosten gemiddeld € 30, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Parijs naar Rotterdam zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Parijs naar Rotterdam reizen, is Rotterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Rotterdam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Brussel of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Rotterdam

Meer reisopties per bus van Parijs naar Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal