De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 okt.

Cheapest

21

Average

21

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Parijs naar Rotterdam bedraagt ongeveer € 21 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 21.

goedkoopste
16:00Parijs6u10 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
211Enkele reis

Bustijden Parijs naar Rotterdam

Bussen weergeven voor morgen, za 16 okt.
16:00Parijs6u10 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
15 okt.
Vind prijzen
19Flixbus
za
16 okt.
122Thalys
19Flixbus
zo
17 okt.
Vind prijzen
19Flixbus
ma
18 okt.
122Thalys
26Flixbus
di
19 okt.
122Thalys
18Flixbus
wo
20 okt.
88Thalys
26Flixbus
do
21 okt.
Vind prijzen
19BlaBlaCar Bus
vr
22 okt.
Vind prijzen
28Flixbus
za
23 okt.
Vind prijzen
27Flixbus
zo
24 okt.
Vind prijzen
33Flixbus
ma
25 okt.
122Thalys
19BlaBlaCar Bus
di
26 okt.
88Thalys
16Flixbus
wo
27 okt.
88Thalys
19Flixbus
do
28 okt.
88Thalys
19BlaBlaCar Bus
vr
29 okt.
144Thalys
33Flixbus
za
30 okt.
144Thalys
24Flixbus
zo
31 okt.
122Thalys
24Flixbus
ma
1 nov.
88Thalys
24Flixbus
di
2 nov.
88Thalys
16Flixbus
wo
3 nov.
Vind prijzen
16BlaBlaCar Bus
do
4 nov.
79Thalys
16Flixbus

De snelste bussen Van Parijs Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 okt.

Snelste reis

6 u 10 m

Gemiddelde

6 u 10 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

373 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Rotterdam rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 6 u 10 m over de afstand van 373 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 6 u 10 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 6 u 10 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
16:00Parijs6u10 22:10Rotterdam, Conradstraat
0 changes
211Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bussen van Parijs naar Rotterdam

Passagiers die vanuit de Franse hoofdstad de grote havenstad Zuid-Holland willen bezoeken, kunnen dagelijks zowel directe als indirecte busreizen maken. De twee steden, bijna 300 mijl van elkaar verwijderd, zijn met elkaar verbonden door ten minste 3 directe vertrekken per dag. De route kan worden voltooid in slechts 6 uur en 15 minuten, met bijna 20 indirecte ritten die ook de route bedienen en slechts 7 uur en 35 minuten duren.

Welke busmaatschappijen reizen van Parijs naar Rotterdam?

Bussen worden aangeboden door de Franse aanbieders Ouibus en Eurolines. Flixbus biedt ook directe routes tussen Parijs en Rotterdam, maar alleen op bepaalde dagen. Passagiers kunnen elke dag van de week minstens 1 direct vertrek verwachten van zowel Ouibus als Eurolines.

Hoe lang rijdt de bus van Parijs naar Rotterdam?

De kortste reis tussen Parijs en Rotterdam duurt slechts 6 uur en 15 minuten. Het is de Eurolines service die 's nachts reist om files te voorkomen, waardoor reizigers al snel na 5:00 uur 's ochtends fris wakker worden als ze in Rotterdam aankomen. Indirecte routes duren aanzienlijk langer als er lange wachttijden zijn bij overstapstations. De langste is bijna 16 uur, waarvan 7 uur in Amsterdam. Sommige passagiers kunnen gebruik maken van de lange wachttijd om een andere Europese stad te verkennen.

Hoeveel bussen zijn er van Parijs naar Rotterdam?

Wanneer passagiers reizen, kunnen ze die dag minimaal 3 directe vertrekken verwachten. Er zijn ook 15 tot 20 indirecte routes beschikbaar, die meestal een overstap in Brussel of Amsterdam vereisen. Er zijn meestal 2 directe vertrekken 's morgens en 1 overnachtingsservice. Indirecte vertrekken zijn verspreid over de dag.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Parijs naar Rotterdam?

Vertrekstation: De meeste bussen vertrekken vanuit Parijs, Gare Routière Galliéni, dat zich in Bagnolet, in het oosten van Parijs, bevindt. Het busstation beslaat twee niveaus en is het knooppunt voor de meeste Europese busreizen in Parijs. Passagiers kunnen het station bereiken met de metrolijnen en uitstappen op het station Gallieni, evenals verschillende lokale buslijnen, inclusief een directe transfer van en naar de luchthaven.

Aankomststation: Passagiers komen aan in Rotterdam, Conradstraat, direct gelegen in het centrum van de stad. De bushalte bevindt zich net buiten Rotterdam Centraal waar passagiers gebruik kunnen maken van de uitgebreide trein- en tramverbindingen.

Reistips

Busreizen van Parijs naar Rotterdam
Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Rotterdam te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig bus ticket van Parijs naar Rotterdam?
De goedkoopste manier om van Rotterdam naar Parijs te komen is per bus en hoeft maar € 18 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Parijs naar Rotterdam bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Parijs naar Rotterdam?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 21 uit voor de bus van Parijs naar Rotterdam. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Rotterdam from Parijs.
Hoe ver is Rotterdam van Parijs als ik per bus wil reizen?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Parijs naar Rotterdam? De afstand tussen Parijs en Rotterdam per bus is ongeveer 373 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Parijs naar Rotterdam te vinden.
Hoe lang duurt het om te reizen van Parijs naar Rotterdam per bus?
De reisduur per bus van Parijs naar Rotterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 6 h 10 min.
Vanaf welk in Parijs zou ik moeten reizen? Naar welk in Rotterdam zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Parijs is Paris Gare de Lyon. In Rotterdam is het meest populaire onder reizigers Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Waar zijn de in Parijs in Rotterdam?

Je vindt Paris Gare de Lyon, het door Omio reizigers meest gebruikte in Parijs, op 2 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Rotterdam is Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Parijs van Rotterdam?
Voor de beste bus van Parijs naar Rotterdam, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, Eurolines France, Ouibus, Eurolines Switzerland of BlaBlaCar Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Parijs naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Zijn er goedkope bus verbindingen zonder overstap naar Rotterdam van Parijs?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Parijs naar Rotterdam, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Flixbus of BlaBlaCar Bus om snel naar Rotterdam te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Parijs naar Rotterdam.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Parijs naar Rotterdam?
Wil je per bus reizen van Parijs naar Rotterdam? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Rotterdam vanuit Parijs per bus, zijn er dan in de buurt van Rotterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Parijs naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Londen te gaan op Omio!
Kan ik van Parijs naar Rotterdam reizen per bus in plaats van met de auto?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Rotterdam van Parijs. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Parijs naar Rotterdam en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs
Rotterdam
Gare Paris Bercy
Voorzieningen
WC
Paris Gallieni Porte Bagnolet
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen 3

Alternatieven voor bussen Parijs - Rotterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: