Bus van Parijs naar Rotterdam Centraal

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Rotterdam Centraal

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

15

Gemiddelde

24

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
22:15Paris, Quai de Bercy6u45 05:00Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
151Enkele reis
12:25Paris, Quai de Bercy6u30 18:55Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
201Enkele reis
08:05Paris, Quai de Bercy6u52 14:57Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
201Enkele reis
23:25Paris, Quai de Bercy5u20 04:45Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
401Enkele reis

Bustijden Parijs naar Rotterdam Centraal

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
08:05Paris, Quai de Bercy6u52 14:57Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
12:25Paris, Quai de Bercy6u30 18:55Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
22:15Paris, Quai de Bercy6u45 05:00Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
23:25Paris, Quai de Bercy5u20 04:45Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Rotterdam Centraal

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

5 u 20 m

Gemiddelde

6 u 21 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

373 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Rotterdam Centraal rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
23:25Paris, Quai de Bercy5u20 04:45Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
401Enkele reis
2e snelste
12:25Paris, Quai de Bercy6u30 18:55Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
201Enkele reis
22:15Paris, Quai de Bercy6u45 05:00Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
151Enkele reis
08:05Paris, Quai de Bercy6u52 14:57Rotterdam, Conradstraat
0 overstappen
201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Rotterdam Centraal

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde reistijd met de bus5 u 20 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 21
frequencyFrequentie6 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 6 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Eurolines Switzerland, Ouibus, Movelia, BlaBlaCar Bus of Flixbus

Bij busreizen van Parijs naar Rotterdam Centraal leg je 373 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurolines France, Eurolines Switzerland, Ouibus, Movelia, BlaBlaCar Bus of Flixbus gemiddeld 5 u 20 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 6 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 21.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Parijs naar Rotterdam Centraal

Je kunt bij FlixBus en BlaBlaCar Bus met de bus van Parijs naar Rotterdam Centraal reizen voor slechts € 15. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je route en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Parijs naar Rotterdam Centraal met de bus:

  • Gemiddelde duur: 6 u 14 min
  • Gemiddelde prijs: € 15
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 2 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Parijs naar Rotterdam Centraal met de bus:

  • Gemiddelde duur: 7 u 18 min
  • Gemiddelde prijs: € 15
  • Frequentie van FlixBus: 3 per dag

Reistips: bus van Parijs naar Rotterdam Centraal

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Rotterdam Centraal. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Rotterdam Centraal te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Rotterdam Centraal zijn al verkrijgbaar vanaf € 15 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt boeken, kun je erop rekenen dat de bus van Parijs naar Rotterdam Centraal gemiddeld € 21  kost.
Bij de route van Parijs naar Rotterdam Centraal per bus leg je ongeveer 373 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Parijs naar Rotterdam Centraal is 5 u 20 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Parijs naar Rotterdam Centraal koopt.
Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Parijs naar Rotterdam Centraal kun je de bus nemen van Eurolines France, Eurolines Switzerland, Ouibus, Movelia, BlaBlaCar Bus of Flixbus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Parijs naar Rotterdam Centraal om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn 6 directe busreizen per dag van Parijs naar Rotterdam Centraal. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Parijs naar Rotterdam Centraal is 6. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste Parijs naar Rotterdam Centraal de bus vertrekt om 04: 45   en een laatste de bus van Parijs naar Rotterdam Centraal vertrekt om 21: 55. Check de laatst bijgewerkte Parijs naar Rotterdam Centraal de bus vertrektijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
De prijs van een bustickets enkele reis van Parijs naar Rotterdam Centraal kost gemiddeld € 21 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Parijs naar Rotterdam Centraal een paar maanden van te voren boeken.
Veel reizigers die per bus in Rotterdam Centraal aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Brussel of Londen. Als je erover denkt om Amsterdam, Brussel of Londen te verkennen vanuit Rotterdam Centraal, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.

Meer reisopties per bus van Parijs naar Rotterdam Centraal

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal