Bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Trouville-sur-Mer

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

8

Gemiddelde

9

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

14:00Parijs2u50 16:50Trouville-sur-Mer
0 overstappen
81Enkele reis
08:30Parijs2u10 10:40Trouville-sur-Mer
0 overstappen
91Enkele reis
16:30Parijs1u20 17:50Trouville-sur-Mer
0 overstappen
91Enkele reis
21:30Parijs2u00 23:30Trouville-sur-Mer
0 overstappen
91Enkele reis
07:30Parijs1u30 09:00Trouville-sur-Mer
0 overstappen
121Enkele reis

Bustijden Parijs naar Trouville-sur-Mer

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
07:30Parijs1u30 09:00Trouville-sur-Mer
0 overstappen
08:30Parijs2u10 10:40Trouville-sur-Mer
0 overstappen
14:00Parijs2u50 16:50Trouville-sur-Mer
0 overstappen
16:30Parijs1u20 17:50Trouville-sur-Mer
0 overstappen
21:30Parijs2u00 23:30Trouville-sur-Mer
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste bussen Van Parijs Naar Trouville-sur-Mer

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 20 m

Gemiddelde

1 u 58 m

Bussen per dag

5

Afstand busreis

175 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Parijs naar Trouville-sur-Mer rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

16:30Parijs1u20 17:50Trouville-sur-Mer
0 overstappen
91Enkele reis
07:30Parijs1u30 09:00Trouville-sur-Mer
0 overstappen
121Enkele reis
21:30Parijs2u00 23:30Trouville-sur-Mer
0 overstappen
91Enkele reis
08:30Parijs2u10 10:40Trouville-sur-Mer
0 overstappen
91Enkele reis
14:00Parijs2u50 16:50Trouville-sur-Mer
0 overstappen
81Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer

distanceAfstand174 km
durationGemiddelde busduur2 h 15 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 12
frequencyBus frequentie4 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 2 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar

Met bussen van Parijs naar Trouville-sur-Mer leg je reis 174 km af wat gemiddeld 2 h 15 min duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar. Normaalgesproken zijn er er zijn 4 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 7 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 12.

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Parijs naar Trouville-sur-Mer

Je kunt reizen met een bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer met BlaBlaCar Bus en FlixBus voor slechts € 7. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus bussen van Parijs tot Trouville-sur-Mer, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 40 min
  • Gemiddelde prijs: € 7
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Reistips: bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer

Pak eenvoudig de bus naar Trouville-sur-Mer. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Trouville-sur-Mer te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Trouville-sur-Mer hoeven niet meer dan € 7 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Parijs naar Trouville-sur-Mer voor je volgende vakantie.
De Parijs naar Trouville-sur-Mer busticketsprijs is gemiddeld € 12  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
De afstand van Parijs naar Trouville-sur-Mer per bus is ongeveer 174 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Parijs naar Trouville-sur-Mer per bus is 2 h 15 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Parijs naar Trouville-sur-Mer te brengen per bus. Op de route naar Trouville-sur-Mer vanuit Parijs kun je reizen met BlaBlaCar Bus, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Parijs naar Trouville-sur-Mer, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 2 directe bussen per dag van Parijs naar Trouville-sur-Mer, en je kunt een directe bus vinden voor deze reis met BlaBlaCar  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor bustickets je gaat kopen omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.
Gemiddeld, er zijn 4 bussen keer per dag van Parijs naar Trouville-sur-Mer. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Als je liever vroeg in de ochtend bussen pakt van Parijs naar Trouville-sur-Mer, een eerste bus vertrekt om 04: 40. Als je liever nacht bussen van Parijs naar Trouville-sur-Mer, een laatste bus van de dag vertrekt om 19: 25. Omio toont jou een recentste bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je kunt zien dat een bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer gemiddeld € 12 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Trouville-sur-Mer, reizen ook vaak naar Rouen, Le Havre of Caen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Trouville-sur-Mer en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Parijs naar Trouville-sur-Mer om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Parijs naar Trouville-sur-Mer bus, zowel voor als tijdens de reis.
Reizen van Parijs naar Trouville-sur-Mer zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Parijs naar Trouville-sur-Mer.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

Meer reisopties per bus van Parijs naar Trouville-sur-Mer

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal