Bus van Parijs naar Louvres

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Louvres

distanceAfstand24 km
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenFlixBus of Blablabus

Bij busreizen van Parijs naar Louvres leg je 24 km af, met onze reispartners zoals FlixBus of Blablabus. Er zijn directe bussen beschikbaar.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Parijs naar Louvres

Vind de beste reis van Parijs naar Louvres met FlixBus en BlaBlaCar Bus. Dienstregelingen bekijken, prijzen vergelijken en de meest betaalbare route boeken was nog nooit zo eenvoudig – dankzij de meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Parijs naar Louvres

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Louvres. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Louvres te reizen.
FAQs
Met de bus van van Parijs naar Louvres is ongeveer 24 km.
Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Parijs naar Louvres kun je de bus nemen van FlixBus of Blablabus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Parijs naar Louvres om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Louvres, reizen ook vaak naar Roissy-en-France, Disneyland Resort Paris (Chessy) of Bresles. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Louvres en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

Meer reisopties per bus van Parijs naar Louvres

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal