Bus van Parijs naar Nice

De goedkoopste busreizen Van Parijs Naar Nice

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

36

Gemiddelde

48

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:15Paris, Quai de Bercy15u35 23:50Nice
1 overstap
361Enkele reis
2e goedkoopste
22:45Paris, Quai de Bercy14u25 13:10Nice
1 overstap
371Enkele reis
23:20Paris, Quai de Bercy15u10 14:30Nice
1 overstap
511Enkele reis
23:55Paris, Quai de Bercy16u15 16:10Nice
1 overstap
681Enkele reis

Bustijden Parijs naar Nice

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
08:15Paris, Quai de Bercy15u35 23:50Nice
1 overstap
22:45Paris, Quai de Bercy14u25 13:10Nice
1 overstap
23:20Paris, Quai de Bercy15u10 14:30Nice
1 overstap
23:55Paris, Quai de Bercy16u15 16:10Nice
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Parijs Naar Nice

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

14 u 25 m

Gemiddelde

15 u 21 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

686 km

Het is lastig om van Parijs naar Nice te reizen zonder minstens een overstap.

2e snelste
22:45Paris, Quai de Bercy14u25 13:10Nice
1 overstap
371Enkele reis
23:20Paris, Quai de Bercy15u10 14:30Nice
1 overstap
511Enkele reis
08:15Paris, Quai de Bercy15u35 23:50Nice
1 overstap
361Enkele reis
23:55Paris, Quai de Bercy16u15 16:10Nice
1 overstap
681Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Nice?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Nice

distanceAfstand685 km
durationGemiddelde reistijd met de bus13 u 15 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 36
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Alsa, SNCF | Autocar, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar

Bij busreizen van Parijs naar Nice leg je 685 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Alsa, SNCF | Autocar, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar gemiddeld 13 u 15 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 36 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 25. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Paris Gare de Lyon en arriveren in Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Busmaatschappijen: Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus van Parijs naar Nice

Voor slechts € 25 kun je met de bus van Parijs naar Nice reizen via de diensten van Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die voor deze route beschikbaar zijn.

FlixBus
Alsa
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Alsa is de belangrijkste Spaanse aanbieder van reizen met de bus en een dochteronderneming van het Britse National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa op bepaalde routes ook scherp geprijsde of flexibele tickets, ideaal voor wie geld wil besparen op busreizen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met normale busreizen te reizen, met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien eerder Alsa's luxe busreizen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Reistips: bus van Parijs naar Nice

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Nice. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Nice te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Nice zijn al verkrijgbaar vanaf € 25 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 36  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
Met de bus van van Parijs naar Nice is ongeveer 685 km.
De reisduur met de bus van Parijs naar Nice kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 13 u 15 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Parijs naar Nice reizen, vertrekken in Parijs vanaf Paris Gare de Lyon en stappen in Nice uit op Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Paris Gare de Lyon en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 3.1 km naar het busstation in Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Parijs naar Nice kun je de bus nemen van BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Alsa, SNCF | Autocar, Flixbus, Ouibus of BlaBlaCar. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Parijs naar Nice om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn directe busreizen van Parijs naar Nice, en jij kunt een directe de bus voor deze reis vinden bij Flixbus of BlaBlaCar  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
De bus die het vroegst vanaf Parijs naar Nice vertrekt, gaat om 06: 15. De bus die het laatat Parijs naar Nice vertrekt, gaat om 23: 10. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Parijs naar Nice en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Parijs naar Nice gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 36. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Parijs naar Nice zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Nice per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Milaan, Marseille of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Nice naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

Meer reisopties per bus van Parijs naar Nice

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal