Bus van Parijs naar Palaiseau

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Parijs naar Palaiseau

distanceAfstand16 km
priceGemiddelde busticketprijs€ 3
changesDirecte verbindingenNee

Bij busreizen van Parijs naar Palaiseau leg je 16 km af, met onze reispartners zoals. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 3 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 3.

Reistips: bus van Parijs naar Palaiseau

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Palaiseau. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Parijs naar Palaiseau te reizen.
FAQs
Bustickets van Parijs naar Palaiseau zijn al verkrijgbaar vanaf € 3 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 3  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Parijs naar Palaiseau per bus bedraagt ongeveer 16 km.
Over het algemeen raden we aan tickets voor busreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je bustickets van Parijs naar Palaiseau binnen de komende 7 dagen gaat reserveren, betaal je gemiddeld € 3 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je bustickets van Parijs naar Palaiseau een paar maanden van tevoren.
Je bus trip van Parijs naar Palaiseau hoeft helemaal niet te eindigen in Palaiseau. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Palaiseau die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Rijsel, Lyon of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Rijsel, Lyon of Brussel te gaan op Omio!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Parijs

Meer reisopties per bus van Parijs naar Palaiseau

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal