Bus van Pisa naar Siena

De goedkoopste busreizen Van Pisa Naar Siena

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
08:15Pisa, Autostazione Via Pietrasantina2u10 10:25Siena, Stazione Ferroviaria
0 overstappen
111Enkele reis
22:30Pisa Centrale2u50 01:20Siena
1 overstap
121Enkele reis

Bustijden Pisa naar Siena

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
08:15Pisa, Autostazione Via Pietrasantina2u10 10:25Siena, Stazione Ferroviaria
0 overstappen
22:30Pisa Centrale2u50 01:20Siena
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Pisa Naar Siena

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

2 u 10 m

Gemiddelde

2 u 30 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

87 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Pisa naar Siena rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:15Pisa, Autostazione Via Pietrasantina2u10 10:25Siena, Stazione Ferroviaria
0 overstappen
111Enkele reis
22:30Pisa Centrale2u50 01:20Siena
1 overstap
121Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Pisa naar Siena

distanceAfstand87 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus2 u 15 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 6
frequencyFrequentie4 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 4 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenRegionale, Marozzi, Regionale Veloce, BlaBlaCar, Flixbus of Itabus

Bij busreizen van Pisa naar Siena leg je reis 87 km af, wat bij onze reispartners zoals Regionale, Marozzi, Regionale Veloce, BlaBlaCar, Flixbus of Itabus gemiddeld 2 u 15 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 4 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 6 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 5. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Pisa Centrale en arriveren in Siena, Stazione Ferroviaria.

Busmaatschappijen: Marozzi en FlixBus van Pisa naar Siena

Bij Marozzi en FlixBus koop je vanaf € 5 tickets voor bussen tussen Pisa en Siena. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus
Marozzi

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus Pisa naar Siena bus informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 u 20 min
  • Gemiddelde prijs: € 5
  • FlixBus frequentie: 3 per dag

Marozzi is een van de belangrijkste busmaatschappijen van Italië en biedt standaardtickets voor je volgende bus van Pisa naar Siena.

Tickets voor een Marozzi van Pisa naar Siena zijn online verkrijgbaar op Omio. We helpen je om je perfecte met een Marozzi tussen Pisa en Siena op één plek te vergelijken en te boeken. Als je specifiek op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus, kunt je alle actuele dienstregelingen en bustickets van Marozzi vinden op Omio. Voor de met de bus kun je ook relevante reisinformatie van Marozzi bekijken, zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord, afhankelijk van het tarief van de klasse. Zoek je ideale vertrek- en aankomsttijden voor deze bus, vergelijk dan de snelste bus van Pisa naar Siena evenals de goedkoopste ticketprijzen die beschikbaar zijn, en koop het beste ticket dat aan je behoeften voldoet bij Marozzi. Als je tickets koopt in de Omio-app, kun je snel zien of het ticket voor bus bij Marozzi beschikbaar is als mobiel ticket, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen. Je bent dan klaar om aan je vlotte en ontspannende reis naar Siena te beginnen met Marozzi!

Reistips: bus van Pisa naar Siena

Pak eenvoudig de bus naar Siena. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Pisa naar Siena te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Pisa naar Siena zijn al verkrijgbaar vanaf € 5, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De busticketprijs voor een reis van Pisa naar Siena is gemiddeld € 6  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
Met de bus van van Pisa naar Siena is ongeveer 87 km.
De reis met de bus van Pisa naar Siena duurt gemiddeld 2 u 15 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Pisa naar Siena.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Pisa naar Siena reizen, vertrekken in Pisa vanaf Pisa Centrale en stappen in Siena uit op Siena, Stazione Ferroviaria.

De meeste mensen pakken de bus vanaf Pisa Centrale, wat op ongeveer 805 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Siena, Stazione Ferroviaria, dat op 1.6 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Pisa naar Siena te brengen. Op de route naar Siena vanuit Pisa kun je reizen met Regionale, Marozzi, Regionale Veloce, BlaBlaCar, Flixbus of Itabus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Pisa naar Siena, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 4 directe busreizen per dag van Pisa naar Siena. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus of BlaBlaCar. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 4 busreizen per dag van Pisa naar Siena. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de bus van Pisa naar Siena vertrekt om 13: 50   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 21: 19. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Pisa naar Siena vertrektijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Pisa naar Siena gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 6. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Pisa naar Siena zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je bus trip van Pisa naar Siena hoeft helemaal niet te eindigen in Siena. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Siena die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Florence, Rome of Milaan. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Florence, Rome of Milaan te gaan op Omio!
Als je per bus wilt reizen van Pisa naar Siena met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de bus tussen Pisa en Siena, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Pisa naar Siena zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Pisa naar Siena.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Siena

Meer reisopties per bus van Pisa naar Siena

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal