Bus van Poggibonsi naar Siena

De goedkoopste busreizen Van Poggibonsi Naar Siena

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

4

Gemiddelde

4

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
15:50Poggibonsi San Gimignano0u40 16:30Siena
0 overstappen
41Enkele reis
goedkoopste
00:49Poggibonsi San Gimignano0u31 01:20Siena
0 overstappen
41Enkele reis
goedkoopste
16:55Poggibonsi San Gimignano0u40 17:35Siena
0 overstappen
41Enkele reis

Bustijden Poggibonsi naar Siena

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
00:49Poggibonsi San Gimignano0u31 01:20Siena
0 overstappen
15:50Poggibonsi San Gimignano0u40 16:30Siena
0 overstappen
16:55Poggibonsi San Gimignano0u40 17:35Siena
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste bussen Van Poggibonsi Naar Siena

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

31 m

Gemiddelde

37 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

23 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Poggibonsi naar Siena rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
00:49Poggibonsi San Gimignano0u31 01:20Siena
0 overstappen
41Enkele reis
2e snelste
15:50Poggibonsi San Gimignano0u40 16:30Siena
0 overstappen
41Enkele reis
2e snelste
16:55Poggibonsi San Gimignano0u40 17:35Siena
0 overstappen
41Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Poggibonsi naar Siena

distanceAfstand22 km
durationGemiddelde busduur31 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 4
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenRegionale of BlaBlaCar

Met bussen van Poggibonsi naar Siena leg je reis 22 km af wat gemiddeld 31 min duurt bij onze reispartners zoals Regionale of BlaBlaCar. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 4 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 4. Reizigers vertrekken het vaakst van Poggibonsi San Gimignano en arriveren in Siena, Stazione Ferroviaria.

Reistips: bus van Poggibonsi naar Siena

Pak eenvoudig de bus naar Siena. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Poggibonsi naar Siena te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Siena naar Poggibonsi te reizen is per bus en dat hoeft maar € 4 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Poggibonsi naar Siena bij Omio te kopen.
Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Poggibonsi naar Siena voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 4.
Je moet erop rekenen ongeveer 22 km  af te leggen tussen Poggibonsi en Siena per bus.
The gemiddelde reistijd per bus van Poggibonsi naar Siena is 31 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Poggibonsi naar Siena.

Als je per bus van Poggibonsi naar Siena reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Poggibonsi vertrekken van Poggibonsi San Gimignano en dat de meeste mensen in Siena uitstappen op Siena, Stazione Ferroviaria.

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Poggibonsi San Gimignano, vinden op ongeveer 1.8 km van het stadscentrum van Poggibonsi. Het meest populaire busstation om aan te komen in Siena, heet Siena, Stazione Ferroviaria, en is ongeveer 1.6 km gelegen van zijn stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Poggibonsi naar Siena te brengen per bus. Op de route naar Siena vanuit Poggibonsi kun je reizen met Regionale of BlaBlaCar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Poggibonsi naar Siena, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Als je naar een directe bus zoekt vanaf Poggibonsi naar Siena, overweeg dan te reizen met BlaBlaCar of Regionale. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.
Een vroegste bus vertrekkend vanaf Poggibonsi naar Siena vertrekt om 09: 12. Een laatste bus vertrekkend vanaf Poggibonsi naar Siena vertrekt om 22: 49. Je vindt de recentste Poggibonsi naar Siena bus dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Poggibonsi naar Siena gaat aanschaffen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 4 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Poggibonsi naar Siena een paar maanden van tevoren te boeken.
Je bus trip van Poggibonsi naar Siena hoeft niet te eindigen in Siena. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Siena die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Florence, Rome of Pisa. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Florence, Rome of Pisa te gaan op Omio!
Als je per bus wilt reizen van Poggibonsi naar Siena met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Poggibonsi en Siena, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Poggibonsi naar Siena te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Poggibonsi naar Siena te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Poggibonsi
Siena

Meer reisopties per bus van Poggibonsi naar Siena

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal