VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
20 jan.
64Deutsche Bahn
50Flixbus
147Swiss
vr
21 jan.
76Deutsche Bahn with connection
45Flixbus
26ryanair sun
za
22 jan.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
11ryanair sun
zo
23 jan.
60Deutsche Bahn with connection
35Flixbus
11ryanair sun
ma
24 jan.
46Deutsche Bahn
35Flixbus
18ryanair sun
di
25 jan.
46Deutsche Bahn
Vind prijzen
115Lufthansa Cityline
wo
26 jan.
46Deutsche Bahn
Vind prijzen
106Brussels Airlines
do
27 jan.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
114Swiss
vr
28 jan.
60Deutsche Bahn
35Flixbus
29ryanair sun
za
29 jan.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
11ryanair sun
zo
30 jan.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
16ryanair sun
ma
31 jan.
46Deutsche Bahn
35Flixbus
9ryanair sun
di
1 feb.
46Deutsche Bahn
54Flixbus
22Ryanair
wo
2 feb.
46Deutsche Bahn
50Flixbus
22Ryanair
do
3 feb.
46Deutsche Bahn
32Flixbus
22Ryanair
vr
4 feb.
60Deutsche Bahn
38Flixbus
22ryanair sun
za
5 feb.
46Deutsche Bahn
40Flixbus
22ryanair sun
zo
6 feb.
47Deutsche Bahn
35Flixbus
46ryanair sun
ma
7 feb.
46Deutsche Bahn
30Flixbus
22ryanair sun
di
8 feb.
46Deutsche Bahn
52Flixbus
22Ryanair

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over bussen van Praag naar Brussel

distanceAfstand717 km
durationGemiddelde busduur12 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 40
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenRegioJet, Flixbus, Eurolines Germany, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Deinbus of STUDENT AGENCY k. S.

Met bussen van Praag naar Brussel leg je reis 717 km af wat gemiddeld 12 h duurt bij onze reispartners zoals RegioJet, Flixbus, Eurolines Germany, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Deinbus of STUDENT AGENCY k. S. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 35 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 40. Reizigers vertrekken het vaakst van Prague, Praha, Zličín en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: Student Agency en FlixBus tussen Praag en Brussel

Vind de beste bussen van Praag naar Brussel met Omio's reispartners Student Agency en FlixBus vanaf € 35. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste reis te vergelijken en te boeken.

Student Agency
FlixBus

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Praag en Brussel: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Bespaar tijd en geld door je bus tussen Praag en Brussel van Student Agency online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus tussen Praag en Brussel van Student Agency kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van Student Agency voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de trip tussen Praag en Brussel. Bekijk ook de informatie voor de bus (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een bus allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen tussen Praag en Brussel, kun je meteen controleren of het ticket van Student Agency een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het busstation. Koop je officiële ticket voor de bus van Student Agency van Praag naar Brussel snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Reistips: Busreizen van Praag naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Praag naar Brussel te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Praag naar Brussel?

Voordelige bustickets van Praag naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 35, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Praag naar Brussel?

De Praag naar Brussel busticketsprijs is gemiddeld € 40  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.

Hoeveel kilometer is het van Praag naar Brussel met de bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Praag en Brussel per bus ongeveer 717 km  is.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Praag naar Brussel per bus?

De reisduur per bus van Praag naar Brussel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 12 h.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte busterminals voor een trip naar Brussel naar Praag?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Praag naar Brussel, vertrekken meestal van Prague, Praha, Zličín in Praag en komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) in Brussel. Het is altijd handig om deze busterminals in Praag en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar vind ik de Praag busstation naar Brussel? Waar is de Brussel busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Prague, Praha, Zličín en reizen ongeveer 10 km van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) en moeten ongeveer 2.1 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Brussel.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Praag naar Brussel te komen?

Voor de beste bus van Praag naar Brussel, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: RegioJet, Flixbus, Eurolines Germany, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Deinbus of STUDENT AGENCY k. S. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Praag naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoe vind ik een route per bus van Praag naar Brussel zonder overstap?

Als je naar een directe bus zoekt vanaf Praag naar Brussel, overweeg dan te reizen met Flixbus. Non-stop busdiensten geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.

Wanneer moet ik reserveren om de beste deals voor Praag Brussel bustickets te krijgen?

Je kunt zien dat een bus tussen Praag en Brussel gemiddeld € 40 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Praag naar Brussel over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Als ik aankom in Brussel vanuit Praag per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Brussel?

Voor veel van onze klanten die per bus van Praag naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Wat is de beste manier om te reizen van Praag naar Brussel per bus met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Praag naar Brussel zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Praag naar Brussel te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Praag naar Brussel reizen? Kan ik per busreisen?

Reizen van Praag naar Brussel zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Praag naar Brussel.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Praag
Brussel
Prag, Busbhf. Florenc
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Praag - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: