VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
8STUDENT AGENCY k.s.
do
27 jan.
8STUDENT AGENCY k.s.
za
29 jan.
8STUDENT AGENCY k.s.
zo
30 jan.
8STUDENT AGENCY k.s.

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Praag naar Mariënbad

distanceAfstand123 km
durationGemiddelde busduur2 h 30 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 8
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenRegioJet

Met bussen van Praag naar Mariënbad leg je reis 123 km af wat gemiddeld 2 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals RegioJet. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 8 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Prague, Praha, Zličín en arriveren in Mariánské Lázně.

Busmaatschappijen: Student Agency tussen Praag en Mariënbad

Student Agency geeft je vanaf € 8 tickets voor bussen tussen Praag en Mariënbad. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

Student Agency

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus tussen Praag en Mariënbad: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Een van de bexste manieren om van Praag naar Mariënbad te reizen is door een bus te nemen met Student Agency. Omio helpt je de ideale bus van Praag naar Mariënbad bij Student Agency te vinden door je de Student Agency huidige dienstregelingen voor de bus te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de bus, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de bus van Praag naar Mariënbad. Je kunt verwachten tussen Praag en Mariënbad te reizen op een bus met Student Agency. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen van Praag naar Mariënbad, kun je meteen controleren of het ticket bij Student Agency een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het busstation. Zodra je die perfecte bus hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij Student Agency op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis van Praag naar Mariënbad!

Reistips: Busreizen van Praag naar Mariënbad

Pak eenvoudig de bus naar Mariënbad. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Praag naar Mariënbad te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Praag naar Mariënbad?

De goedkoopste manier om van Mariënbad naar Praag te reizen is per bus en dat hoeft maar € 8 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Praag naar Mariënbad bij Omio te kopen.

Wat is de prijs van een busticket van Praag naar Mariënbad?

De Praag naar Mariënbad busticketsprijs is gemiddeld € 8  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand naar Mariënbad van Praag per bus?

De afstand van tussen Praag en Mariënbad per bus is bij benadering 123 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Praag naar Mariënbad per bus?

De reis per bus van Praag naar Mariënbad duurt gemiddeld 2 h 30 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Praag naar Mariënbad.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Praag naar Mariënbad?

Voordat je je trip van Praag naar Mariënbad gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Praag, vertrekken van Prague, Praha, Zličín en op Mariánské Lázně aankomen in Mariënbad.

Waar is het Praag busstation? Waar is het Mariënbad busstation?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Prague, Praha, Zličín, wat ongeveer 10 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Mariánské Lázně, dat 1 m ligt van het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Praag naar Mariënbad per bus?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Praag naar Mariënbad te brengen per bus. Op de route naar Mariënbad vanuit Praag kun je reizen met RegioJet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Praag naar Mariënbad, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Is er een rechtstreekse bus van Praag naar Mariënbad?

Ja, je kunt kijken of je een directe bussen van Praag naar Mariënbad kunt krijgen met STUDENT AGENCY k. S.   zonder te hoeven overstappen. Een directe bus nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om bustickets tussen Praag en Mariënbad te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik wil per busreisen van Praag naar Mariënbad. Welke andere plaatsen in de buurt van Mariënbad zijn het waard om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per bus van Praag naar Mariënbad reizen, is Mariënbad niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Mariënbad die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, München of Karlsbad. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Praag naar Mariënbad?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Praag naar Mariënbad om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Praag naar Mariënbad bus, zowel voor als tijdens de reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Praag naar Mariënbad reizen? Kan ik per busreisen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Mariënbad vanaf Praag. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Praag naar Mariënbad en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Praag
Mariënbad
Prag, Busbhf. Florenc
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Praag - Mariënbad

Bekijk gerelateerde reisinformatie: