Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Rijsel naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rijsel naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een bus van Rijsel naar Londen zijn?
Voordelige bus tickets van Rijsel naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 28, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Rijsel naar Londen?
Het boeken van bus tickets naar Londen van Rijsel kost gemiddeld € 34. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Rijsel naar Londen te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Londen van Rijsel als ik per bus wil reizen?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Londen van Rijsel van ongeveer 242 km. Als je overweegt een bus ticket van Rijsel naar Londen te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Rijsel to Londen per bus?
The gemiddelde reistijd per bus van Rijsel naar Londen is 6 h 20 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bus tickets koopt van Rijsel naar Londen.
Als ik per bus wil reizen, welke in Rijsel en Londen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Rijsel naar Londen, vertrekken meestal van Lille Flandres in Rijsel en komen aan op London, Victoria Coach Station in Londen. Het is altijd handig om deze in Rijsel en Londen te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Rijsel en in Londen?

Je kunt een bus nemen vanaf Rijsel op Lille Flandres, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Londen is het meest gebruikte door reizigers London, Victoria Coach Station, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Rijsel naar Londen aanbieden?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Rijsel naar Londen, kun je vertrouwen op Eurolines France, Flixbus, Ouibus of Union Ivkoni International om snel naar Londen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Rijsel naar Londen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Rijsel naar Londen?
Wil je per bus reizen van Rijsel naar Londen? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik ben mijn geplande reis van Rijsel naar Londen per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel van onze klanten die een reis naar Londen per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Rijsel naar Londen reizen? Kan ik per bus reizen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Rijsel naar Londen wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rijsel
Londen
Gare Lille Europe
Voorzieningen
LILLE, Gare de Lille Europe
Voorzieningen
Lille
Voorzieningen
Lille
Voorzieningen
Lille
Voorzieningen
Lille, Boulevard de Leeds
Voorzieningen
Lille, France
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Rijsel - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: