Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Rotterdam naar Amstelveen

distanceAfstand49 km
changesDirecte busJa

Met bussen van Rotterdam naar Amstelveen leg je reis 49 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe busdiensten beschikbaar.

Reistips: Busreizen van Rotterdam naar Amstelveen

Pak eenvoudig de bus naar Amstelveen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Amstelveen te reizen.
FAQs

Hoe ver is het van Rotterdam naar Amstelveen per bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Rotterdam naar Amstelveen per bus ongeveer 49 km  is.

Ik wil per busreisen van Rotterdam naar Amstelveen. Welke andere plaatsen in de buurt van Amstelveen zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Amstelveen, reizen ook vaak naar Parijs, Brussel of Londen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amstelveen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Rotterdam naar Amstelveen per bus met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Rotterdam naar Amstelveen per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Rotterdam naar Amstelveen boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Rotterdam naar Amstelveen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Het is goed mogelijk om van Rotterdam naar Amstelveen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Rotterdam naar Amstelveen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Rotterdam
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Rotterdam - Amstelveen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: