VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
17Ns
6Flixbus
do
30 sep.
17Ns
4BlaBlaCar Bus
vr
1 okt.
17Ns
5Flixbus
za
2 okt.
17Ns
4BlaBlaCar Bus
zo
3 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
ma
4 okt.
17Ns
4Flixbus
di
5 okt.
17Ns
5Flixbus
wo
6 okt.
17Ns_ic
5Flixbus
do
7 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
vr
8 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
za
9 okt.
17Ns
4Flixbus
zo
10 okt.
17Ns
4BlaBlaCar Bus
ma
11 okt.
17Ns
4Flixbus
di
12 okt.
17Ns_ic
5Flixbus
wo
13 okt.
Vind prijzen
5Flixbus
do
14 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
vr
15 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
za
16 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
zo
17 okt.
17Ns_ic
4Flixbus
ma
18 okt.
17Ns
6Flixbus
di
19 okt.
17Ns
5Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Rotterdam naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Rotterdam naar Amsterdam per bus?
De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Rotterdam te komen is per bus en hoeft maar € 4 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Rotterdam naar Amsterdam bij Omio te kopen.
Wat kost de bus van Rotterdam naar Amsterdam gemiddeld?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Rotterdam naar Amsterdam, kun je rekenen op een bedrag van € 5 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is Amsterdam van Rotterdam als ik per bus wil reizen?
Als je reist van Rotterdam naar Amsterdam per bus, reken dan op een reisafstand tussen Rotterdam en Amsterdam van ongeveer 57 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang duurt het om te reizen van Rotterdam naar Amsterdam per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Rotterdam naar Amsterdam. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 1 h 10 min.
Als ik per bus wil reizen, welke in Rotterdam en Amsterdam zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Amsterdam is het meest populaire onder reizigers Amsterdam, Sloterdijk.

Waar zijn de in Rotterdam in Amsterdam?

Je kunt een bus nemen vanaf Rotterdam op Rotterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Amsterdam is het meest gebruikte door reizigers Amsterdam, Sloterdijk, dat 3 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Rotterdam naar Amsterdam per bus?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Rotterdam naar Amsterdam kun je een bus nemen van Flixbus of Eurolines France. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Rotterdam en Amsterdam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Rotterdam naar Amsterdam?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Rotterdam naar Amsterdam, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Flixbus om snel naar Amsterdam te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Rotterdam naar Amsterdam.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Rotterdam naar Amsterdam?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Rotterdam naar Amsterdam, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je bus trip van Rotterdam naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Amsterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan op Omio!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Rotterdam naar Amsterdam reizen? Kan ik per bus reizen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Rotterdam naar Amsterdam te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Rotterdam naar Amsterdam vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Amsterdam
Rotterdam
Voorzieningen