Bustijden Rotterdam naar Berlijn

Bussen weergeven voor morgen, vr 25 jun.
14:15Rotterdam10u45 01:00Berlin, ZOB
0 changes
15:15Rotterdam, Conradstraat21u45 13:00Berlijn
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jun.

Snelste reis

10 u 45 m

Gemiddelde

16 u 15 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

612 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Berlijn rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 16 u 15 m over de afstand van 612 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 10 u 45 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 21 u 45 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
14:15Rotterdam10u45 01:00Berlin, ZOB
0 changes
471Enkele reis
15:15Rotterdam, Conradstraat21u45 13:00Berlijn
1 changes
511Enkele reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
24 jun.
38Deutsche Bahn with connection
38Flixbus
vr
25 jun.
38Deutsche Bahn with connection
43Flixbus
za
26 jun.
40Deutsche Bahn
38Flixbus
zo
27 jun.
50Deutsche Bahn
47Sindbad
ma
28 jun.
38Deutsche Bahn with connection
33Flixbus
di
29 jun.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
wo
30 jun.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
do
1 jul.
38Deutsche Bahn with connection
30Flixbus
vr
2 jul.
38Deutsche Bahn with connection
38Flixbus
za
3 jul.
Vind prijzen
30Flixbus
zo
4 jul.
Vind prijzen
38Flixbus
ma
5 jul.
38Deutsche Bahn with connection
33Flixbus
di
6 jul.
38Deutsche Bahn with connection
28Flixbus
wo
7 jul.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
do
8 jul.
38Deutsche Bahn
28Flixbus
vr
9 jul.
38Deutsche Bahn with connection
38Flixbus
za
10 jul.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
zo
11 jul.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
ma
12 jul.
38Deutsche Bahn
33Flixbus
di
13 jul.
38Deutsche Bahn
28Flixbus
wo
14 jul.
38Deutsche Bahn
28Flixbus

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jun.

Cheapest

47

Average

49

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Rotterdam naar Berlijn bedraagt ongeveer € 49 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 47.

2e goedkoopste
14:15Rotterdam10u45 01:00Berlin, ZOB
0 changes
471Enkele reis
15:15Rotterdam, Conradstraat21u45 13:00Berlijn
1 changes
511Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Rotterdam naar Berlijn

Gem. reistijd
12 uren 13 minuten
Gem. busticket: 34
Beginpunt bus:Rotterdam
Eindpunt bus:Berlijn
Afstand busreis:612 km
Busmaatschappijen:Flixbus, Sindbad

Bussen van Rotterdam naar Berlijn

Passagiers die van de grote havenstad in Nederland naar de bruisende hoofdstad van Duitsland willen reizen, vinden de bus een goede optie. Bussen van Rotterdam naar Berlijn vertrekken meerdere keren per dag en rijden in sommige gevallen al in 9 uur en 30 minuten over de 435-mijlsroute. Er is een mix van directe en indirecte diensten beschikbaar, waardoor passagiers flexibiliteit hebben bij het organiseren van hun reisplannen.

Welke busmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Berlijn?

Het merendeel van de diensten tussen Rotterdam en Berlijn wordt aangeboden door Eurolines, inclusief de Franse dochteronderneming Eurolines.eu. Flixbus bedient de route ook en biedt directe en indirecte diensten aan, maar hun directe diensten zijn alleen beschikbaar op donderdag tot en met zondag.

Hoe lang rijdt de bus van Rotterdam naar Berlijn?

De reistijden variëren afhankelijk van de directe of indirecte diensten en congestie tijdens de piekuren. De snelste ritten over de 435-mijlsroute kunnen slechts 9 uur en 30 minuten duren. Dit is meestal een directe overnachtingsservice, waarbij het verkeer tijdens de piekuren wordt vermeden. Langere indirecte diensten kunnen langer duren dan 11 uur en 15 minuten. Indirecte diensten kunnen overal van 16 uur tot meer dan 24 uur duren.

Hoeveel bussen zijn er van Rotterdam naar Berlijn?

Passagiers kunnen elke dag een keuze maken uit minimaal 3 afvaarten van Rotterdam naar Berlijn. Hiervan zal er ten minste één directe dienst zijn, met uitzondering van de dinsdag, waar alleen indirecte opties beschikbaar zijn. Donderdag is de drukste dag voor vertrek.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Rotterdam naar Berlijn?

Vertrekstation: Bussen vertrekken vanuit Rotterdam, Conradstraat. De bushalte is centraal gelegen bij de hoogbouw van het Albeda College gebouw. Rotterdam Centraal, het centraal station, ligt op korte loopafstand en biedt verbindingen met de rest van de stad en vele internationale routes. Rotterdam Centraal wordt zwaar bediend door bussen en trams, waardoor alle reizigers gemakkelijk toegang hebben tot Rotterdam Centraal.

Aankomststation: Passagiers komen aan op het centrale busstation Berlin ZOB, gelegen in de westelijke wijk Charlottenburg. Berlijn Schönefeld Airport ligt op 25 minuten met de taxi, en Tegel Airport is nog dichterbij en neemt slechts 10 minuten met de taxi, beide goede opties voor diegenen die hun verdere reis moeten organiseren. Berlijn ZOB wordt bediend door verschillende buslijnen en de S-Bahn lijnen S41 en S46.

Reistips

Busreizen van Rotterdam naar Berlijn
Pak eenvoudig de bus naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Berlijn te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Rotterdam naar Berlijn?
Voordelige bus tickets van Rotterdam naar Berlijn zijn al verkrijgbaar vanaf € 33, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een bus kaartje van Rotterdam naar Berlijn?
Het boeken van bus tickets naar Berlijn van Rotterdam kost gemiddeld € 38. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Rotterdam naar Berlijn te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is het van Rotterdam naar Berlijn per bus?
Als je reist van Rotterdam naar Berlijn per bus, reken dan op een reisafstand tussen Rotterdam en Berlijn van ongeveer 611 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Rotterdam naar Berlijn?
De reisduur per bus van Rotterdam naar Berlijn kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 10 h 45 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Rotterdam naar Berlijn?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Rotterdam naar Berlijn is het heel fijn om te weten dat Rotterdam Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Rotterdam vertrekken en dat Berlin, ZOB het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Berlijn.

Waar zijn de in Rotterdam in Berlijn?

Bij het plannen van je reis naar Berlijn van Rotterdam, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Rotterdam is Rotterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Berlijn is het populairste Berlin, ZOB en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Rotterdam naar Berlijn per bus?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Rotterdam naar Berlijn te brengen per bus. Op de route van On the route naar Berlijn van Rotterdam kun je reizen met Flixbus, Eurolines France of Bla Bla Bus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Rotterdam naar Berlijn, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Rotterdam naar Berlijn?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Rotterdam naar Berlijn per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Rotterdam naar Berlijn in de Omio app.
Ben je van plan om van Rotterdam naar Berlijn te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per bus van Rotterdam naar Berlijn reizen, is Berlijn niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Berlijn die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Praag of Parijs. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Rotterdam naar Berlijn?
Het is goed mogelijk om van Rotterdam naar Berlijn te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Rotterdam naar Berlijn te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Berlijn
Rotterdam
Voorzieningen