VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
43BlaBlaCar Bus
zo
23 jan.
Vind prijzen
69BlaBlaCar Bus
ma
24 jan.
99Eurostar
Vind prijzen
di
25 jan.
99Eurostar
Vind prijzen
wo
26 jan.
78Eurostar
Vind prijzen
do
27 jan.
109Eurostar
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde busduur10 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 48
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France of Ouibus

Met bussen van Rotterdam naar Londen leg je reis 320 km af wat gemiddeld 10 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France of Ouibus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 43 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 48. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam Centraal en arriveren in London, Hammersmith Bridge Road.

Busmaatschappijen: Rotterdam naar Londen met FlixBus

FlixBus geeft je vanaf € 43 tickets voor bussen van Rotterdam naar Londen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Rotterdam naar Londen aan?
  • Wie met bussen van Rotterdam naar Londen wil reizen, vindt comfortabele busritten in het aanbod van Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Zowel bij Eurolines als bij Flixbus heb je de keuze uit bussen die onderweg een tussenstop maken als busreizen die rechtstreeks naar hun bestemming gaan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Eurolines heeft met een reisduur van 9 uur en 45 minuten de kortste reistijd, op de voet gevolgd door Flixbus die 9 uur en 55 minuten klokt.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Vlak voor je vertrekdatum tot enkele maanden van tevoren kun je bustickets reserveren voor bussen van Rotterdam naar Londen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Omio levert je goedkope bustickets en biedt je een veilig en snel online bestelsysteem aan.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Rotterdam naar Londen?

Er zijn ongeveer zes tot acht bussen van Eurolines die dagelijks van Rotterdam naar Londen rijden. Als je een rechtstreekse busreis boekt, mag je rekening houden met een reistijd van 9 uur en 45 minuten. Kies je voor een bus die onderweg een tussenstop heeft, dan ben je zeker 12 uur tot 20 uur onderweg.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Rotterdam naar Londen?

Flixbus organiseert dagelijks drie snelle bussen van Rotterdam naar Londen. Een rechtstreekse busreis brengt je na 9 uur en 55 minuten tot 10 uur en 10 minuten reizen in Londen. Neem je een bus met overstap, dan duurt je busreis 10 uur en 30 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Rotterdam?

De meeste bussen hebben het busstation op de Conradstraat als vertrekpunt. Dit grote busstation ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal en is goed te bereiken met stadsbussen, trams, metrolijnen en treinen. Je vindt de Conradstraat vlak bij het Weena.Een tweede vertrekpunt in Rotterdam is het busstation bij station Zuidplein. Ook hier kun je snel en regelmatig naartoe reizen met de metro of andere vormen van openbaar vervoer.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Alle internationale bussen komen in Londen samen op de grote busterminal van Victoria Coach Station. Victoria Coach Station bevindt zich midden in het centrum van Londen. Van hieruit loop je een kleine afstand richting metro- en treinstation Victoria Station en heb je veel mogelijkheden om je reis verder te vervolgen.

Reistips: Busreizen van Rotterdam naar Londen

Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Rotterdam naar Londen?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Rotterdam naar Londen is € 43. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Rotterdam naar Londen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de bus van Rotterdam naar Londen gemiddeld?

Als je je bustickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Rotterdam naar Londen voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 48.

Hoe ver is het van Rotterdam naar Londen per bus?

De bus afstand van Rotterdam naar Londen is circa 320 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Rotterdam naar Londen?

De reis per bus van Rotterdam naar Londen duurt gemiddeld 10 h 45 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Rotterdam naar Londen.

Welke busterminals zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Rotterdam naar Londen?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Londen is het meest populaire busstation onder reizigers London, Hammersmith Bridge Road.

Waar is het Rotterdam busstation? Waar is het Londen busstation?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Rotterdam Centraal, wat ongeveer 659 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op London, Hammersmith Bridge Road, dat 7.2 km ligt van het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Rotterdam naar Londen per bus?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Rotterdam naar Londen kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France of Ouibus. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Rotterdam naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te reserveren voor de beste prijzen voor bustickets van Rotterdam naar Londen?

Je kunt zien dat een bus tussen Rotterdam en Londen gemiddeld € 48 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Rotterdam naar Londen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik wil per busreisen van Rotterdam naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Rotterdam naar Londen per bus met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Rotterdam naar Londen per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Rotterdam naar Londen boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Rotterdam naar Londen te komen?

Reizen van Rotterdam naar Londen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Rotterdam naar Londen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Londen
Rotterdam
Voorzieningen