VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
237Eurostar
Vind prijzen
100BA Cityflyer
do
30 sep.
187Eurostar
80Flixbus
135BA Cityflyer
vr
1 okt.
152Eurostar
55Flixbus
166BA Cityflyer
za
2 okt.
Vind prijzen
35Flixbus
Vind prijzen
zo
3 okt.
152Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
ma
4 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
166BA Cityflyer
di
5 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
171BA Cityflyer
wo
6 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
159BA Cityflyer
do
7 okt.
128Eurostar
45Flixbus
160BA Cityflyer
vr
8 okt.
99Eurostar
45Flixbus
92BA Cityflyer
za
9 okt.
55Eurostar
45Flixbus
Vind prijzen
zo
10 okt.
125Eurostar
45Flixbus
201BA Cityflyer
ma
11 okt.
Vind prijzen
Vind prijzen
120BA Cityflyer
di
12 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
13 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
87BA Cityflyer
do
14 okt.
128Eurostar
45Flixbus
64BA Cityflyer
vr
15 okt.
126Eurostar
45Flixbus
64BA Cityflyer
za
16 okt.
187Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
zo
17 okt.
237Eurostar
45Flixbus
166BA Cityflyer
ma
18 okt.
140Eurostar
Vind prijzen
84BA Cityflyer
di
19 okt.
116Eurostar
Vind prijzen
64BA Cityflyer

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Rotterdam naar Londen aan?
  • Wie met bussen van Rotterdam naar Londen wil reizen, vindt comfortabele busritten in het aanbod van Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Zowel bij Eurolines als bij Flixbus heb je de keuze uit bussen die onderweg een tussenstop maken als busreizen die rechtstreeks naar hun bestemming gaan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Eurolines heeft met een reisduur van 9 uur en 45 minuten de kortste reistijd, op de voet gevolgd door Flixbus die 9 uur en 55 minuten klokt.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Vlak voor je vertrekdatum tot enkele maanden van tevoren kun je bustickets reserveren voor bussen van Rotterdam naar Londen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Omio levert je goedkope bustickets en biedt je een veilig en snel online bestelsysteem aan.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Rotterdam naar Londen?

Er zijn ongeveer zes tot acht bussen van Eurolines die dagelijks van Rotterdam naar Londen rijden. Als je een rechtstreekse busreis boekt, mag je rekening houden met een reistijd van 9 uur en 45 minuten. Kies je voor een bus die onderweg een tussenstop heeft, dan ben je zeker 12 uur tot 20 uur onderweg.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Rotterdam naar Londen?

Flixbus organiseert dagelijks drie snelle bussen van Rotterdam naar Londen. Een rechtstreekse busreis brengt je na 9 uur en 55 minuten tot 10 uur en 10 minuten reizen in Londen. Neem je een bus met overstap, dan duurt je busreis 10 uur en 30 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Rotterdam?

De meeste bussen hebben het busstation op de Conradstraat als vertrekpunt. Dit grote busstation ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal en is goed te bereiken met stadsbussen, trams, metrolijnen en treinen. Je vindt de Conradstraat vlak bij het Weena.Een tweede vertrekpunt in Rotterdam is het busstation bij station Zuidplein. Ook hier kun je snel en regelmatig naartoe reizen met de metro of andere vormen van openbaar vervoer.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Alle internationale bussen komen in Londen samen op de grote busterminal van Victoria Coach Station. Victoria Coach Station bevindt zich midden in het centrum van Londen. Van hieruit loop je een kleine afstand richting metro- en treinstation Victoria Station en heb je veel mogelijkheden om je reis verder te vervolgen.

Reistips

Busreizen van Rotterdam naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Rotterdam naar Londen?
Voordelige bus tickets van Rotterdam naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 35, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Rotterdam naar Londen?
Bus kaartjes van Rotterdam naar Londen kosten gemiddeld € 53. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is het van Rotterdam naar Londen per bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Londen van Rotterdam van ongeveer 320 km. Als je overweegt een bus ticket van Rotterdam naar Londen te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Londen per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Rotterdam naar Londen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rotterdam naar Londen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 11 h 15 min.
Vanaf welk in Rotterdam zou ik moeten reizen? Naar welk in Londen zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Londen is het meest populaire onder reizigers London, Victoria Coach Station.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Rotterdam en Londen?

Als je van plan bent een bus vanuit Rotterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Rotterdam Centraal. Als je aankomt in Londen per bus, ga er dan vanuit dat je 2 km moet reizen van het belangrijkste bus station, London, Victoria Coach Station, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Rotterdam naar Londen te komen?
Voor de beste bus van Rotterdam naar Londen, kun je terecht bij de volgende: Flixbus, Eurolines France of Ouibus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Rotterdam naar Londen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe kan ik een goedkoop bus ticket kopen om te reizen van Rotterdam naar Londen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per bus ter kopen van Rotterdam naar Londen dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Rotterdam per bus, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je bus trip van Rotterdam naar Londen hoeft niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Rotterdam naar Londen?
Het is goed mogelijk om van Rotterdam naar Londen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Rotterdam naar Londen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Londen
Rotterdam
Voorzieningen