Bus van Rotterdam naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

54

Gemiddelde

88

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:12Rotterdam, Conradstraat12u33 19:45Londen
1 overstap
541Enkele reis
15:02Rotterdam, Conradstraat16u23 06:25Londen
1 overstap
1221Enkele reis

Bustijden Rotterdam naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
08:12Rotterdam, Conradstraat12u33 19:45Londen
1 overstap
15:02Rotterdam, Conradstraat16u23 06:25Londen
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

12 u 33 m

Gemiddelde

14 u 28 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

321 km

Het is lastig om van Rotterdam naar Londen te reizen zonder minstens een overstap.

08:12Rotterdam, Conradstraat12u33 19:45Londen
1 overstap
541Enkele reis
15:02Rotterdam, Conradstraat16u23 06:25Londen
1 overstap
1221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde reistijd met de bus10 u 20 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 62
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 2 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus

Bij busreizen van Rotterdam naar Londen leg je 320 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus gemiddeld 10 u 20 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 62 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 30.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Rotterdam naar Londen

Koop je officiële tickets voor de bus van Rotterdam naar Londen bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 30 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Rotterdam naar Londen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 11 u
 • Gemiddelde prijs: € 34
 • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Rotterdam naar Londen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 9 u 45 min
 • Gemiddelde prijs: € 30
 • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Londen?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Rotterdam naar Londen aan?
 • Wie met bussen van Rotterdam naar Londen wil reizen, vindt comfortabele busritten in het aanbod van Eurolines en Flixbus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Zowel bij Eurolines als bij Flixbus heb je de keuze uit bussen die onderweg een tussenstop maken als busreizen die rechtstreeks naar hun bestemming gaan.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Eurolines heeft met een reisduur van 9 uur en 45 minuten de kortste reistijd, op de voet gevolgd door Flixbus die 9 uur en 55 minuten klokt.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Vlak voor je vertrekdatum tot enkele maanden van tevoren kun je bustickets reserveren voor bussen van Rotterdam naar Londen.
 • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
 • Omio levert je goedkope bustickets en biedt je een veilig en snel online bestelsysteem aan.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Rotterdam naar Londen?

Er zijn ongeveer zes tot acht bussen van Eurolines die dagelijks van Rotterdam naar Londen rijden. Als je een rechtstreekse busreis boekt, mag je rekening houden met een reistijd van 9 uur en 45 minuten. Kies je voor een bus die onderweg een tussenstop heeft, dan ben je zeker 12 uur tot 20 uur onderweg.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Rotterdam naar Londen?

Flixbus organiseert dagelijks drie snelle bussen van Rotterdam naar Londen. Een rechtstreekse busreis brengt je na 9 uur en 55 minuten tot 10 uur en 10 minuten reizen in Londen. Neem je een bus met overstap, dan duurt je busreis 10 uur en 30 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Rotterdam?

De meeste bussen hebben het busstation op de Conradstraat als vertrekpunt. Dit grote busstation ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal en is goed te bereiken met stadsbussen, trams, metrolijnen en treinen. Je vindt de Conradstraat vlak bij het Weena.Een tweede vertrekpunt in Rotterdam is het busstation bij station Zuidplein. Ook hier kun je snel en regelmatig naartoe reizen met de metro of andere vormen van openbaar vervoer.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Alle internationale bussen komen in Londen samen op de grote busterminal van Victoria Coach Station. Victoria Coach Station bevindt zich midden in het centrum van Londen. Van hieruit loop je een kleine afstand richting metro- en treinstation Victoria Station en heb je veel mogelijkheden om je reis verder te vervolgen.

Reistips: bus van Rotterdam naar Londen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Londen naar Rotterdam te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 30, zeker als je ruim van tevoren boekt.
Als je in de komende 7 dagen busticketprijs voor een enkele reis wilt boeken, kun je erop rekenen dat de bus van Rotterdam naar Londen gemiddeld € 62  kost.
Met de bus van van Rotterdam naar Londen is ongeveer 320 km.
De reis met de bus van Rotterdam naar Londen duurt gemiddeld 10 u 20 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Rotterdam naar Londen.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de bus van Rotterdam naar Londen te brengen. Op de route naar Londen vanuit Rotterdam kun je reizen met BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te bekijken voor de route van Rotterdam naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 2 directe busreizen per dag van Rotterdam naar Londen. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 2 busreizen per dag van Rotterdam naar Londen. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste Rotterdam naar Londen de bus vertrekt om 06: 12   en een laatste de bus van Rotterdam naar Londen vertrekt om 22: 51. Check de laatst bijgewerkte Rotterdam naar Londen de bus vertrektijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Rotterdam naar Londen gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 62. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Rotterdam naar Londen zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je bus trip van Rotterdam naar Londen hoeft helemaal niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Londen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal