Bus van Rotterdam naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 29 jan.

Goedkoopst

37

Gemiddelde

38

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:12Rotterdam, Conradstraat12u03 19:15Londen
1 overstap
371Enkele reis
2e goedkoopste
21:35Rotterdam, Conradstraat9u45 06:20Londen
0 overstappen
401Enkele reis

Bustijden Rotterdam naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, zondag 29 januari
08:12Rotterdam, Conradstraat12u03 19:15Londen
1 overstap
21:35Rotterdam, Conradstraat9u45 06:20Londen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
29 jan.
ma
30 jan.
di
31 jan.
wo
01 feb.
do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 29 jan.

Snelste reis

9 u 45 m

Gemiddelde

10 u 54 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

321 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Londen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
21:35Rotterdam, Conradstraat9u45 06:20Londen
0 overstappen
401Enkele reis
08:12Rotterdam, Conradstraat12u03 19:15Londen
1 overstap
371Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde reistijd met de bus9 u 45 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 35
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de bus per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus

Bij busreizen van Rotterdam naar Londen leg je 320 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus gemiddeld 9 u 45 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 30 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 35.

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Rotterdam naar Londen

Reis vanaf € 30 met de bus van Rotterdam naar Londen met Omio-partners als BlaBlaCar Bus en FlixBus! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste reis. Kijk, vergelijk, boek!

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Rotterdam naar Londen met de bus:

 • Gemiddelde duur: 9 u 19 min
 • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Londen?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Rotterdam naar Londen aan?
 • Wie met bussen van Rotterdam naar Londen wil reizen, vindt comfortabele busritten in het aanbod van Eurolines en Flixbus.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Zowel bij Eurolines als bij Flixbus heb je de keuze uit bussen die onderweg een tussenstop maken als busreizen die rechtstreeks naar hun bestemming gaan.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Eurolines heeft met een reisduur van 9 uur en 45 minuten de kortste reistijd, op de voet gevolgd door Flixbus die 9 uur en 55 minuten klokt.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Vlak voor je vertrekdatum tot enkele maanden van tevoren kun je bustickets reserveren voor bussen van Rotterdam naar Londen.
 • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
 • Omio levert je goedkope bustickets en biedt je een veilig en snel online bestelsysteem aan.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Rotterdam naar Londen?

Er zijn ongeveer zes tot acht bussen van Eurolines die dagelijks van Rotterdam naar Londen rijden. Als je een rechtstreekse busreis boekt, mag je rekening houden met een reistijd van 9 uur en 45 minuten. Kies je voor een bus die onderweg een tussenstop heeft, dan ben je zeker 12 uur tot 20 uur onderweg.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Rotterdam naar Londen?

Flixbus organiseert dagelijks drie snelle bussen van Rotterdam naar Londen. Een rechtstreekse busreis brengt je na 9 uur en 55 minuten tot 10 uur en 10 minuten reizen in Londen. Neem je een bus met overstap, dan duurt je busreis 10 uur en 30 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Rotterdam?

De meeste bussen hebben het busstation op de Conradstraat als vertrekpunt. Dit grote busstation ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal en is goed te bereiken met stadsbussen, trams, metrolijnen en treinen. Je vindt de Conradstraat vlak bij het Weena.Een tweede vertrekpunt in Rotterdam is het busstation bij station Zuidplein. Ook hier kun je snel en regelmatig naartoe reizen met de metro of andere vormen van openbaar vervoer.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Alle internationale bussen komen in Londen samen op de grote busterminal van Victoria Coach Station. Victoria Coach Station bevindt zich midden in het centrum van Londen. Van hieruit loop je een kleine afstand richting metro- en treinstation Victoria Station en heb je veel mogelijkheden om je reis verder te vervolgen.

Reistips: bus van Rotterdam naar Londen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Londen naar Rotterdam te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 30, zeker als je ruim van tevoren boekt.
De busticketprijs voor een reis van Rotterdam naar Londen is gemiddeld € 35  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
De afstand van Rotterdam naar Londen per bus bedraagt ongeveer 320 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Rotterdam naar Londen is 9 u 45 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Rotterdam naar Londen koopt.
Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Rotterdam naar Londen kun je de bus nemen van BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Rotterdam naar Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er is op Omio een 1 directe reis met de bus van Rotterdam naar Londen per dag van Flixbus of BlaBlaCar Bus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld 1 reis met de bus per dag van Rotterdam naar Londen. De vertrektijden van de bus op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
De bus die het vroegst vanaf Rotterdam naar Londen vertrekt, gaat om 07: 12. De bus die het laatat Rotterdam naar Londen vertrekt, gaat om 07: 12. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Rotterdam naar Londen en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Rotterdam naar Londen gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 35. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Rotterdam naar Londen zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal