VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
19 jun.
152Eurostar
zo
20 jun.
144Eurostar
ma
21 jun.
125Eurostar
di
22 jun.
152Eurostar
wo
23 jun.
125Eurostar
do
24 jun.
78Eurostar
vr
25 jun.
99Eurostar
za
26 jun.
78Eurostar
zo
27 jun.
65Eurostar
ma
28 jun.
78Eurostar
di
29 jun.
78Eurostar
wo
30 jun.
71Eurostar
do
1 jul.
55Eurostar
vr
2 jul.
65Eurostar
za
3 jul.
65Eurostar
zo
4 jul.
65Eurostar
ma
5 jul.
65Eurostar
di
6 jul.
65Eurostar
wo
7 jul.
65Eurostar
do
8 jul.
55Eurostar

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Rotterdam naar Londen

Gem. reistijd
14 uren 15 minuten
Gem. busticket: 58
Beginpunt bus:Rotterdam
Eindpunt bus:Londen
Afstand busreis:321 km
Busmaatschappijen:BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Rotterdam naar Londen aan?
  • Wie met bussen van Rotterdam naar Londen wil reizen, vindt comfortabele busritten in het aanbod van Eurolines en Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Zowel bij Eurolines als bij Flixbus heb je de keuze uit bussen die onderweg een tussenstop maken als busreizen die rechtstreeks naar hun bestemming gaan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Eurolines heeft met een reisduur van 9 uur en 45 minuten de kortste reistijd, op de voet gevolgd door Flixbus die 9 uur en 55 minuten klokt.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Vlak voor je vertrekdatum tot enkele maanden van tevoren kun je bustickets reserveren voor bussen van Rotterdam naar Londen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Omio levert je goedkope bustickets en biedt je een veilig en snel online bestelsysteem aan.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Rotterdam naar Londen?

Er zijn ongeveer zes tot acht bussen van Eurolines die dagelijks van Rotterdam naar Londen rijden. Als je een rechtstreekse busreis boekt, mag je rekening houden met een reistijd van 9 uur en 45 minuten. Kies je voor een bus die onderweg een tussenstop heeft, dan ben je zeker 12 uur tot 20 uur onderweg.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Rotterdam naar Londen?

Flixbus organiseert dagelijks drie snelle bussen van Rotterdam naar Londen. Een rechtstreekse busreis brengt je na 9 uur en 55 minuten tot 10 uur en 10 minuten reizen in Londen. Neem je een bus met overstap, dan duurt je busreis 10 uur en 30 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Rotterdam?

De meeste bussen hebben het busstation op de Conradstraat als vertrekpunt. Dit grote busstation ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal en is goed te bereiken met stadsbussen, trams, metrolijnen en treinen. Je vindt de Conradstraat vlak bij het Weena.Een tweede vertrekpunt in Rotterdam is het busstation bij station Zuidplein. Ook hier kun je snel en regelmatig naartoe reizen met de metro of andere vormen van openbaar vervoer.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Alle internationale bussen komen in Londen samen op de grote busterminal van Victoria Coach Station. Victoria Coach Station bevindt zich midden in het centrum van Londen. Van hieruit loop je een kleine afstand richting metro- en treinstation Victoria Station en heb je veel mogelijkheden om je reis verder te vervolgen.

Reistips

Busreizen van Rotterdam naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe ver is Londen van Rotterdam als ik per bus wil reizen?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Rotterdam naar Londen? De afstand tussen Rotterdam en Londen per bus is ongeveer 320 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Rotterdam naar Londen te vinden.
Wat zijn de meest gebruikte in Rotterdam en in Londen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Rotterdam naar Londen is het heel fijn om te weten dat Rotterdam Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Rotterdam vertrekken en dat London, Victoria Coach Station het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Londen.

Hoe ver van het centrum in Rotterdam en Londen zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een bus vanuit Rotterdam te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Rotterdam Centraal. Als je aankomt in Londen per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, London, Victoria Coach Station, naar het centrum.

Welke zijn actief op de route van Rotterdam van Londen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Rotterdam naar Londen kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France, Bla Bla Bus of Ouibus. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Rotterdam en Londen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Rotterdam per bus, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per bus van Rotterdam naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik van Rotterdam naar Londen reizen per bus in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Rotterdam naar Londen te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Rotterdam naar Londen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Londen
Rotterdam
Voorzieningen