Bussen van Rotterdam naar Málaga

vr 23 aug.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

VERGELIJK

Prijzen van verschillende soorten vervoer

Flight
do
22 aug.
65 Transavia Airlines
za
24 aug.
55 Transavia Airlines
zo
25 aug.
55 Transavia Airlines
di
27 aug.
60 Transavia Airlines
do
29 aug.
60 Transavia Airlines
vr
30 aug.
75 Transavia Airlines
za
31 aug.
130 Transavia Airlines
zo
1 sep.
116 Transavia Airlines
di
3 sep.
182 BA Cityflyer

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Ouibus
National Express
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Rotterdam naar Málaga

Beginpunt bus:Rotterdam
Eindpunt bus:Málaga
Afstand busreis:1829 km

Bus van Rotterdam naar Malaga: reisinformatie

De busmaatschappijen Eurolines, ALSA en Socibus bieden reizigers de mogelijkheid om comfortabel en goedkoop met de bus van Rotterdam naar Malaga te reizen. De Spaanse vervoerder ALSA rijdt driemaal per week van Rotterdam naar Bilbao, waarna Socibus het laatste deel van Bilbao naar Malaga voor zijn rekening neemt. Eurolines laat ook driemaal per week een bus Rotterdam Malaga rijden, die rechtstreeks koers zet naar het busstation in Malaga. Reizigers overbruggen een afstand van ruim 2.200 kilometer en zijn daarbij tussen de 33 en 35 uur onderweg.

De bus nemen vanuit Rotterdam

De bus Rotterdam Malaga vertrekt van het busstation bij Rotterdam Centraal aan de Conradstraat. Vanuit het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar het busterrein bij het centraal station van Rotterdam, maar men kan ook van vroeg tot laat gebruikmaken van een van de stadsbussen of de metro die bijna voor de deur stopt. Het busstation bij Rotterdam CS is vanuit alle stadsdelen met de trein te bereiken vanaf de kleinere stations Rotterdam Zuid, Rotterdam Stadion Feijenoord, Rotterdam Noord, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Blaak en Rotterdam Alexander.

In Malaga aankomen met de bus

Malaga is de op vijf na grootste stad van Spanje en de een na grootste stad van Andalusië. De stad is populair door het aangename klimaat, de gunstige ligging aan de Middellandse Zee en bezienswaardigheden als het Arabische fort Alcazaba, Castillo de Gibralfaro, de kathedraal van Malaga en het Picasso museum. De bus Rotterdam Malaga arriveert op het centrale busstation aan de Paseo de los Tilos, dat gelegen is in het zuidwesten van de stad. Het busstation bevindt zich naast het treinstation Maria Zambrano, op ongeveer 2 kilometer van de haven en 1 kilometer van het oude stadscentrum. Het is circa 15 minuten lopen naar de binnenstad, met een stadsbus of streekbus is men er nog sneller. Taxi’s zijn ook niet duur om snel van het busstation naar het centrum van Malaga te komen.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Rotterdam
Málaga
BusRotterdam

Voorzieningen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.