Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
22Ns_ic
di
24 mei
22Ns
wo
25 mei
22Ns
do
26 mei
22Ns_ic
za
28 mei
22Ns

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Rotterdam naar Nijmegen

distanceAfstand94 km
durationGemiddelde busduur1 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 7
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Rotterdam naar Nijmegen leg je reis 94 km af wat gemiddeld 1 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 7 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam Centraal en arriveren in Nijmegen, Tunnelweg.

Busmaatschappijen: FlixBus van Rotterdam naar Nijmegen

Koop je officiële tickets voor de bus tussen Rotterdam en Nijmegen bij FlixBus vanaf € 7 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Bus van Rotterdam naar Nijmegen: reisinformatie

De bussen van Flixbus brengen reizigers in ongeveer 1,5 uur van Rotterdam naar Nijmegen. Op doordeweekse dagen rijdt de bus Rotterdam Nijmegen tussen 8:15 uur 's ochtends en 22:15 uur 's avonds. Van maandag tot en met vrijdag vertrekt er elke 2 uur een bus vanuit Rotterdam. In het weekend komt de dienstregeling net iets later op gang. Op zaterdag en zondag vertrekt de eerste bus om respectievelijk 9:15 uur en 12: 15 uur. 's Zaterdags rijdt Flixbus wel iets langer door. De laatste bus gaat dan namelijk rond 23:15 uur op weg naar Nijmegen.

De bus nemen vanuit Rotterdam

Reizigers van de bus Rotterdam Nijmegen kunnen instappen bij de halte Rotterdam Zuidplein (perron X) of station Lombardijen. Halte Zuidplein is het beste bereikbaar met de metro. De metro's van lijn D en E hebben namelijk allemaal een stop op dit station. De meeste mensen die vanaf station Rotterdam Lombardijen vertrekken, maken gebruik van de tram (lijn 2 of lijn 20). Daarnaast zijn er diverse stadsbussen die langs Lombardijen rijden.

In Nijmegen aankomen met de bus

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland. Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Nijmegen, kan terecht op de archeologische afdeling in museum Het Valkhof. Daarnaast heeft het museum een mooie kunstcollectie die zeker de moeite waard is. Wie met de bus Rotterdam Nijmegen reist, stapt uit bij de bushalte van Nijmegen CS. Hier vandaan loopt men in 10 minuten naar de Grote Markt en de omliggende winkelstraten. Natuurlijk kan men de reis ook vervolgen met de stadsbus. Onder andere de bussen van lijn 2, 8, 13 en 57 rijden naar de gezellige Nijmeegse binnenstad. Veel van deze stadsbussen rijden daarna door naar museum Het Valkhof.

Reistips: bus van Rotterdam naar Nijmegen

Pak eenvoudig de bus naar Nijmegen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Nijmegen te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Rotterdam naar Nijmegen?

Voordelige bustickets van Rotterdam naar Nijmegen zijn al verkrijgbaar vanaf € 7, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de prijs van een busticket van Rotterdam naar Nijmegen?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 7  te betalen voor een bus ticket van Rotterdam naar Nijmegen.

Hoe ver is Nijmegen van Rotterdam als ik per bus wil reizen?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Rotterdam en Nijmegen per bus ongeveer 94 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Rotterdam naar Nijmegen?

The gemiddelde reistijd per bus van Rotterdam naar Nijmegen is 1 h 40 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Rotterdam naar Nijmegen.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte busterminals voor een trip naar Nijmegen naar Rotterdam?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Nijmegen is het meest populaire busstation onder reizigers Nijmegen, Tunnelweg.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Rotterdam gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Nijmegen gesitueerd?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Rotterdam Centraal, wat ongeveer 875 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Nijmegen, Tunnelweg, dat 2 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Rotterdam naar Nijmegen?

Voor de beste bus van Rotterdam naar Nijmegen, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Rotterdam naar Nijmegen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om bustickets tussen Rotterdam en Nijmegen te scoren met de beste prijs?

Als je een bustickets van Rotterdam naar Nijmegen gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 7 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Rotterdam naar Nijmegen zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Als ik aankom in Nijmegen vanuit Rotterdam per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Nijmegen?

Veel van onze klanten die een reis naar Nijmegen per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Eindhoven of Berlijn. Check Omio voor de beste verbindingen van Nijmegen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Rotterdam naar Nijmegen per bus?

Als je per bus wilt reizen van Rotterdam naar Nijmegen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Rotterdam en Nijmegen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Rotterdam naar Nijmegen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Nijmegen vanaf Rotterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Rotterdam naar Nijmegen en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Rotterdam
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Rotterdam naar Nijmegen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: