Bus van Rotterdam naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Goedkoopst

27

Gemiddelde

29

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

2e goedkoopste
11:22Rotterdam, Conradstraat6u35 17:57Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
271Enkele reis
2e goedkoopste
08:12Rotterdam, Conradstraat6u50 15:02Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
271Enkele reis
15:02Rotterdam, Conradstraat8u43 23:45Paris, Quai de Bercy
1 overstap
321Enkele reis

Bustijden Rotterdam naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 23 maart
00:51Rotterdam, Conradstraat6u33 07:24Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
08:12Rotterdam, Conradstraat6u50 15:02Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
11:22Rotterdam, Conradstraat6u35 17:57Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
15:02Rotterdam, Conradstraat8u43 23:45Paris, Quai de Bercy
1 overstap
23:25Rotterdam, Conradstraat6u45 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 mrt.
vr
24 mrt.
za
25 mrt.
zo
26 mrt.
ma
27 mrt.
di
28 mrt.
wo
29 mrt.
do
30 mrt.
vr
31 mrt.
za
01 apr.
zo
02 apr.
ma
03 apr.
di
04 apr.
wo
05 apr.
do
06 apr.
vr
07 apr.
za
08 apr.
zo
09 apr.
ma
10 apr.
di
11 apr.
wo
12 apr.

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Snelste reis

6 u 33 m

Gemiddelde

6 u 40 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

373 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Parijs rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
00:51Rotterdam, Conradstraat6u33 07:24Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
551Enkele reis
2e snelste
11:22Rotterdam, Conradstraat6u35 17:57Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
271Enkele reis
23:25Rotterdam, Conradstraat6u45 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
551Enkele reis
08:12Rotterdam, Conradstraat6u50 15:02Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
271Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Rotterdam naar Parijs

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde reistijd met de bus6 u 35 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 25
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenMovelia, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Eurolines Switzerland

Bij busreizen van Rotterdam naar Parijs leg je 373 km af, wat bij onze reispartners zoals Movelia, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Eurolines Switzerland gemiddeld 6 u 35 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 25 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Rotterdam naar Parijs

Koop je officiële tickets voor de bus van Rotterdam naar Parijs bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 19 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reisroute te vergelijken en te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Informatie over FlixBus, Rotterdam naar Parijs met de bus:

  • Gemiddelde duur: 7 u 29 min
  • Frequentie van FlixBus: 1 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuks handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Informatie over BlaBlaCar Bus, Rotterdam naar Parijs met de bus:

  • Gemiddelde duur: 6 u 39 min
  • Frequentie van BlaBlaCar Bus: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Parijs?

  • FlixBus, OUIBUS, ALSA en Eurolines bieden bussen aan van Rotterdam naar Parijs.
  • De busreis naar Parijs is rechtstreeks mogelijk.
  • OUIBUS biedt de kortste busreis aan van 6,5 uur.
  • De goedkoopste bustickets zijn beschikbaar bij Eurolines vanaf 19 euro.

Van Rotterdam naar Parijs met FlixBus

FlixBus reist ongeveer achttien keer per dag van Rotterdam naar Parijs. FlixBus heeft twee opstapstations in Rotterdam: het busstation aan de Conradstraat en Rotterdam Zuidplein.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Rotterdam naar Parijs?

FlixBus biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. De kortste busreis duurt een kleine 7 uur en brengt je naar Charles de Gaulle Airport. De andere diensten duren een kleine 8 uur en brengen je tot in Parijs.

De eerste FlixBus vertrekt om 07.35 uur vanuit Rotterdam. Je komt aan in Parijs om 14.25 uur. De laatste bus is een nachtdienst die in Rotterdam om 00.20 uur vertrekt. Je bent dan in Parijs om 08.15 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met FlixBus: aankomsthaltes

FlixBus heeft ritten die je naar vliegveld Charles de Gaulle brengen. Wil je naar het centrum van Parijs, dan neem je de RER en vervolgens in Parijs zelf de lokale busdiensten of de metro, die in de regel om de vijf minuten vertrekt. Kom je aan in Parijs zelf, dan is dat op Boulevard Pershing. Het dichtstbijzijnde metrostation is Porte Maillot, waar je via verschillende metrotrajecten het centrum kunt bereiken.

Van Rotterdam naar Parijs met OUIBUS

OUIBUS reist één keer per dag van Rotterdam naar Parijs. OUIBUS laat je opstappen op Rotterdam Centraal.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Rotterdam naar Parijs?

OUIBUS biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. De busreis duurt 6,5 tot een kleine 7 uur en brengt je naar Gare de Bercy.

OUIBUS vertrekt in Rotterdam om 14.00 uur en je komt aan in Parijs om 20.30 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met OUIBUS: aankomsthaltes

OUIBUS zet zijn reizigers af op Gare de Bercy. Vanaf Gare de Bercy kun je het beste metrolijnen 6 of 14 nemen om het centrum van Parijs te bereiken. Een andere mogelijkheid is de trein Line B, die je naar het hartje van Parijs voert.

Van Rotterdam naar Parijs met ALSA

ALSA biedt éénmaal per dag een busdienst aan van Rotterdam naar Parijs en het is uitsluitend een nachtdienst.

Wat zijn de bustijden van ALSA van Rotterdam naar Parijs?

ALSA biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. Deze reis vertrekt van Rotterdam Centraal en duurt ongeveer een kleine 7 uur.

De bus van ALSA vertrekt om 23.15 uur vanuit Rotterdam. Je komt aan in Parijs om 06.00 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met ALSA: aankomsthaltes

ALSA heeft ritten die je naar busstation Gallieni brengen. Wil je naar het centrum van Parijs, dan kun je het beste metrolijn 3 nemen en vervolgens een aansluiting zoeken die je naar je plaats van bestemming brengt.

Reistips: bus van Rotterdam naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Rotterdam naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De prijs voor de bus bedraagt gemiddeld € 25  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Rotterdam naar Parijs per bus is ongeveer 373 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Rotterdam naar Parijs is 6 u 35 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Rotterdam naar Parijs koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Rotterdam naar Parijs reizen, vertrekken in Rotterdam vanaf Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en stappen in Parijs uit op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 1.7 km naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Als je de bus van Rotterdam naar Parijs, neemt biedt Movelia, BlaBlaCar Bus, Flixbus of Eurolines Switzerland de beste manier om snel naar Parijs te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Rotterdam naar Parijs aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn directe busreizen van Rotterdam naar Parijs, en jij kunt een directe de bus voor deze reis vinden bij Flixbus of BlaBlaCar Bus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Rotterdam naar Parijs? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 19: 35. Als je liever nacht busreizen van Rotterdam naar Parijs hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 19: 35. Omio toont jou een recentste de bus van Rotterdam naar Parijs, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Tickets voor de bus van Rotterdam naar Parijs kosten gemiddeld € 25, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Rotterdam naar Parijs zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die per bus in Parijs aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal