Bus van Rotterdam naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

40

Gemiddelde

40

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

15:02Rotterdam, Conradstraat9u00 00:02Paris, Quai de Bercy
1 overstap
401Enkele reis
08:12Rotterdam, Conradstraat6u50 15:02Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
12:12Rotterdam, Conradstraat6u35 18:47Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
23:25Rotterdam, Conradstraat6u45 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis

Bustijden Rotterdam naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
08:12Rotterdam, Conradstraat6u50 15:02Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
12:12Rotterdam, Conradstraat6u35 18:47Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
15:02Rotterdam, Conradstraat9u00 00:02Paris, Quai de Bercy
1 overstap
23:25Rotterdam, Conradstraat6u45 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

6 u 35 m

Gemiddelde

7 u 17 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

373 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Parijs rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
12:12Rotterdam, Conradstraat6u35 18:47Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
2e snelste
23:25Rotterdam, Conradstraat6u45 06:10Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
08:12Rotterdam, Conradstraat6u50 15:02Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis
15:02Rotterdam, Conradstraat9u00 00:02Paris, Quai de Bercy
1 overstap
401Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Rotterdam naar Parijs

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde reistijd met de bus7 u 9 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 26
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenAlsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Movelia, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Infobus

Bij busreizen van Rotterdam naar Parijs leg je 373 km af, wat bij onze reispartners zoals Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Movelia, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Infobus gemiddeld 7 u 9 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 15 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 26. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Rotterdam Centraal en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus van Rotterdam naar Parijs

Reis vanaf € 15 met de bus van Rotterdam naar Parijs met Omio-partners als Alsa, FlixBus en BlaBlaCar Bus! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste route. Kijk, vergelijk, boek!

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Alsa

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Alsa is de belangrijkste Spaanse aanbieder van reizen met de bus en een dochteronderneming van het Britse National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa op bepaalde routes ook scherp geprijsde of flexibele tickets, ideaal voor wie geld wil besparen op busreizen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met normale busreizen te reizen, met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien eerder Alsa's luxe busreizen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Parijs?

  • FlixBus, OUIBUS, ALSA en Eurolines bieden bussen aan van Rotterdam naar Parijs.
  • De busreis naar Parijs is rechtstreeks mogelijk.
  • OUIBUS biedt de kortste busreis aan van 6,5 uur.
  • De goedkoopste bustickets zijn beschikbaar bij Eurolines vanaf 19 euro.

Van Rotterdam naar Parijs met FlixBus

FlixBus reist ongeveer achttien keer per dag van Rotterdam naar Parijs. FlixBus heeft twee opstapstations in Rotterdam: het busstation aan de Conradstraat en Rotterdam Zuidplein.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Rotterdam naar Parijs?

FlixBus biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. De kortste busreis duurt een kleine 7 uur en brengt je naar Charles de Gaulle Airport. De andere diensten duren een kleine 8 uur en brengen je tot in Parijs.

De eerste FlixBus vertrekt om 07.35 uur vanuit Rotterdam. Je komt aan in Parijs om 14.25 uur. De laatste bus is een nachtdienst die in Rotterdam om 00.20 uur vertrekt. Je bent dan in Parijs om 08.15 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met FlixBus: aankomsthaltes

FlixBus heeft ritten die je naar vliegveld Charles de Gaulle brengen. Wil je naar het centrum van Parijs, dan neem je de RER en vervolgens in Parijs zelf de lokale busdiensten of de metro, die in de regel om de vijf minuten vertrekt. Kom je aan in Parijs zelf, dan is dat op Boulevard Pershing. Het dichtstbijzijnde metrostation is Porte Maillot, waar je via verschillende metrotrajecten het centrum kunt bereiken.

Van Rotterdam naar Parijs met OUIBUS

OUIBUS reist één keer per dag van Rotterdam naar Parijs. OUIBUS laat je opstappen op Rotterdam Centraal.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Rotterdam naar Parijs?

OUIBUS biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. De busreis duurt 6,5 tot een kleine 7 uur en brengt je naar Gare de Bercy.

OUIBUS vertrekt in Rotterdam om 14.00 uur en je komt aan in Parijs om 20.30 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met OUIBUS: aankomsthaltes

OUIBUS zet zijn reizigers af op Gare de Bercy. Vanaf Gare de Bercy kun je het beste metrolijnen 6 of 14 nemen om het centrum van Parijs te bereiken. Een andere mogelijkheid is de trein Line B, die je naar het hartje van Parijs voert.

Van Rotterdam naar Parijs met ALSA

ALSA biedt éénmaal per dag een busdienst aan van Rotterdam naar Parijs en het is uitsluitend een nachtdienst.

Wat zijn de bustijden van ALSA van Rotterdam naar Parijs?

ALSA biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. Deze reis vertrekt van Rotterdam Centraal en duurt ongeveer een kleine 7 uur.

De bus van ALSA vertrekt om 23.15 uur vanuit Rotterdam. Je komt aan in Parijs om 06.00 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met ALSA: aankomsthaltes

ALSA heeft ritten die je naar busstation Gallieni brengen. Wil je naar het centrum van Parijs, dan kun je het beste metrolijn 3 nemen en vervolgens een aansluiting zoeken die je naar je plaats van bestemming brengt.

Reistips: bus van Rotterdam naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Rotterdam naar Parijs hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Rotterdam naar Parijs.
Als je je bustickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Rotterdam naar Parijs met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 26.
Met de bus van van Rotterdam naar Parijs is ongeveer 373 km.
De reis met de bus van Rotterdam naar Parijs duurt gemiddeld 7 u 9 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor busreizen van Rotterdam naar Parijs.

Voordat je je reis van Rotterdam naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Rotterdam vanaf Rotterdam Centraal vertrekken en in Parijs aankomen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

De meeste mensen pakken de bus vanaf Rotterdam Centraal, wat op ongeveer 875 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat op 4.6 km van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Rotterdam naar Parijs kun je de bus nemen van Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Movelia, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Infobus. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Rotterdam naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt zoeken naar directe busreizen vanaf Rotterdam naar Parijs op Omio met Flixbus of BlaBlaCar Bus, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe bussen leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat boeken.
De trein die als eerste gaat, is de de bus van Rotterdam naar Parijs, om 04: 35   De de bus die als laatste van Rotterdam naar Parijs, vertrekt om 22: 51. Kijk voor de actuele vertrektijden van de de bus van Rotterdam naar Parijs Omio en boek de beste tijd deze reis.
Tickets voor de bus van Rotterdam naar Parijs kosten gemiddeld € 26, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Rotterdam naar Parijs zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die per bus in Parijs aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal