Bus van Rotterdam naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Goedkoopst

16

Gemiddelde

27

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
16:36Rotterdam, Conradstraat6u40 23:16Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
161Enkele reis
2e goedkoopste
01:16Rotterdam, Conradstraat7u03 08:19Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
191Enkele reis
12:12Rotterdam, Conradstraat6u25 18:37Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
331Enkele reis
08:12Rotterdam, Conradstraat6u25 14:37Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
391Enkele reis

Bustijden Rotterdam naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, vrijdag 20 mei
01:16Rotterdam, Conradstraat7u03 08:19Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
08:12Rotterdam, Conradstraat6u25 14:37Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
12:12Rotterdam, Conradstraat6u25 18:37Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
16:36Rotterdam, Conradstraat6u40 23:16Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 20 mei

Snelste reis

6 u 25 m

Gemiddelde

6 u 38 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

373 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Parijs rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:12Rotterdam, Conradstraat6u25 14:37Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
391Enkele reis
snelste
12:12Rotterdam, Conradstraat6u25 18:37Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
331Enkele reis
2e snelste
16:36Rotterdam, Conradstraat6u40 23:16Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
161Enkele reis
01:16Rotterdam, Conradstraat7u03 08:19Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
191Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Rotterdam naar Parijs

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde busduur6 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 17
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Movelia, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Infobus

Met bussen van Rotterdam naar Parijs leg je reis 373 km af wat gemiddeld 6 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Movelia, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Infobus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 17 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 16. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam Centraal en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Rotterdam naar Parijs

Koop je officiële tickets voor de bus van Rotterdam naar Parijs bij Alsa en FlixBus vanaf € 16 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair te vergelijken en te boeken.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bustickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Rotterdam naar Parijs?

  • FlixBus, OUIBUS, ALSA en Eurolines bieden bussen aan van Rotterdam naar Parijs.
  • De busreis naar Parijs is rechtstreeks mogelijk.
  • OUIBUS biedt de kortste busreis aan van 6,5 uur.
  • De goedkoopste bustickets zijn beschikbaar bij Eurolines vanaf 19 euro.

Van Rotterdam naar Parijs met FlixBus

FlixBus reist ongeveer achttien keer per dag van Rotterdam naar Parijs. FlixBus heeft twee opstapstations in Rotterdam: het busstation aan de Conradstraat en Rotterdam Zuidplein.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Rotterdam naar Parijs?

FlixBus biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. De kortste busreis duurt een kleine 7 uur en brengt je naar Charles de Gaulle Airport. De andere diensten duren een kleine 8 uur en brengen je tot in Parijs.

De eerste FlixBus vertrekt om 07.35 uur vanuit Rotterdam. Je komt aan in Parijs om 14.25 uur. De laatste bus is een nachtdienst die in Rotterdam om 00.20 uur vertrekt. Je bent dan in Parijs om 08.15 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met FlixBus: aankomsthaltes

FlixBus heeft ritten die je naar vliegveld Charles de Gaulle brengen. Wil je naar het centrum van Parijs, dan neem je de RER en vervolgens in Parijs zelf de lokale busdiensten of de metro, die in de regel om de vijf minuten vertrekt. Kom je aan in Parijs zelf, dan is dat op Boulevard Pershing. Het dichtstbijzijnde metrostation is Porte Maillot, waar je via verschillende metrotrajecten het centrum kunt bereiken.

Van Rotterdam naar Parijs met OUIBUS

OUIBUS reist één keer per dag van Rotterdam naar Parijs. OUIBUS laat je opstappen op Rotterdam Centraal.

Wat zijn de bustijden van OUIBUS van Rotterdam naar Parijs?

OUIBUS biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. De busreis duurt 6,5 tot een kleine 7 uur en brengt je naar Gare de Bercy.

OUIBUS vertrekt in Rotterdam om 14.00 uur en je komt aan in Parijs om 20.30 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met OUIBUS: aankomsthaltes

OUIBUS zet zijn reizigers af op Gare de Bercy. Vanaf Gare de Bercy kun je het beste metrolijnen 6 of 14 nemen om het centrum van Parijs te bereiken. Een andere mogelijkheid is de trein Line B, die je naar het hartje van Parijs voert.

Van Rotterdam naar Parijs met ALSA

ALSA biedt éénmaal per dag een busdienst aan van Rotterdam naar Parijs en het is uitsluitend een nachtdienst.

Wat zijn de bustijden van ALSA van Rotterdam naar Parijs?

ALSA biedt op het traject Rotterdam naar Parijs uitsluitend rechtstreekse diensten aan. Deze reis vertrekt van Rotterdam Centraal en duurt ongeveer een kleine 7 uur.

De bus van ALSA vertrekt om 23.15 uur vanuit Rotterdam. Je komt aan in Parijs om 06.00 uur.

Van Rotterdam naar Parijs met ALSA: aankomsthaltes

ALSA heeft ritten die je naar busstation Gallieni brengen. Wil je naar het centrum van Parijs, dan kun je het beste metrolijn 3 nemen en vervolgens een aansluiting zoeken die je naar je plaats van bestemming brengt.

Reistips: bus van Rotterdam naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Rotterdam naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 16 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De Rotterdam naar Parijs busticketsprijs is gemiddeld € 17  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Rotterdam naar Parijs per bus ongeveer 373 km  is.
De reisduur per bus van Rotterdam naar Parijs kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 6 h 40 min.

Als je per bus van Rotterdam naar Parijs reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Rotterdam vertrekken van Rotterdam Centraal en dat de meeste mensen in Parijs uitstappen op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Rotterdam Centraal, wat ongeveer 875 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 4.6 km ligt van het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Rotterdam naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Rotterdam kun je reizen met Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus, Ouibus, Movelia, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Infobus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Rotterdam naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, je kunt kijken of je een directe bussen van Rotterdam naar Parijs kunt krijgen met Flixbus of BlaBlaCar Bus  zonder te hoeven overstappen. Een directe bus nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
Een vroegste bus vertrekkend vanaf Rotterdam naar Parijs vertrekt om 06: 12. Een laatste bus vertrekkend vanaf Rotterdam naar Parijs vertrekt om 23: 16. Je vindt de recentste Rotterdam naar Parijs bus dienstregeling op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Als je een bustickets tussen Rotterdam en Parijs gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 17 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Rotterdam naar Parijs zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Je bus trip van Rotterdam naar Parijs hoeft niet te eindigen in Parijs. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Parijs die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Londen, Barcelona of Amsterdam te gaan op Omio!
Als je wilt reizen van Rotterdam naar Parijs per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Rotterdam naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Rotterdam naar Parijs te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Rotterdam naar Parijs vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal