Bussen van Rotterdam naar 's-Hertogenbosch

vr 23 aug.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

VERGELIJK

Prijzen van verschillende soorten vervoer

Train
do
22 aug.
17 NS
vr
23 aug.
17 NS
za
24 aug.
17 NS
di
27 aug.
17 NS
wo
28 aug.
17 NS

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Ouibus
National Express
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Rotterdam naar 's-Hertogenbosch

Beginpunt bus:Rotterdam
Eindpunt bus:'s-Hertogenbosch
Afstand busreis:62 km

Bus van Rotterdam naar 's-Hertogenbosch: reisinformatie

Wie van Rotterdam naar 's-Hertogenbosch wil reizen, kan gebruik maken van de snelle en goedkope bussen van Flixbus. Na ongeveer 1 uur en 10 minuten staat men dan al midden in het Brabantse Den Bosch. De bus Rotterdam 's-Hertogenbosch rijdt 8 keer per dag. Op doordeweekse dagen kunnen reizigers tussen 8:45 uur 's ochtends en 22:45 uur 's avonds vertrekken. In het weekend vervallen de eerste ritten. Hierdoor kan men op zaterdag vanaf 9:45 uur de bus nemen, terwijl 's zondags de eerste bus rond 12:45 uur vertrekt.

De bus nemen vanuit Rotterdam

Reizigers van Flixbus hebben keuze uit twee opstapplaatsen: Rotterdam Zuidplein (perron X) of de bushalte bij station Lombardijen. Rotterdam Zuidplein is niet alleen een busstation, maar er stoppen ook metro's (lijn D en E). Station Lombardijen is beter bereikbaar met de tram (lijn 2 of lijn 20) en diverse stadsbussen. Na aankomst kan men in alle rust overstappen op de bus Rotterdam 's-Hertogenbosch.

In 's-Hertogenbosch aankomen met de bus

Den Bosch is één van de mooiste steden in de provincie Noord-Brabant. Veel bezoekers komen naar de stad voor de Sint-Janskathedraal, een rondvaart op de Binnendieze en natuurlijk de befaamde Bossche Bol. Ook het Jheronimus Bosch Art Center is zeker een bezoek waard. In deze verbouwde kerk komt men op een bijzondere manier in aanraking met de kunst van Jeroen Bosch. Reizigers van de bus Rotterdam 's-Hertogenbosch stappen uit bij het Leonardo da Vinciplein, dat naast het centraal station ligt. Hier kan men eventuele overstappen op de speciale binnenstadsbus (lijn 10). Deze bus rijdt langs populaire locaties in de stad, zoals de Markt, de Parade en het Museumkwartier. Natuurlijk kan men Den Bosch ook te voet verkennen.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Rotterdam
's-Hertogenbosch
BusRotterdam

Voorzieningen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.