Bus van Rotterdam naar Zaandam

De goedkoopste busreizen Van Rotterdam Naar Zaandam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

4

Gemiddelde

5

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Flixbus
08:25Rotterdam1u15 09:40Zaandam
0 overstappen
41Enkele reis
Flixbus
14:25Rotterdam1u35 16:00Zaandam
0 overstappen
41Enkele reis
Flixbus
17:00Rotterdam1u15 18:15Zaandam
0 overstappen
61Enkele reis
BlaBlaCar Bus
19:45Rotterdam1u30 21:15Zaandam
0 overstappen
81Enkele reis

Bustijden Rotterdam naar Zaandam

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Flixbus
08:25Rotterdam1u15 09:40Zaandam
0 overstappen
Flixbus
14:25Rotterdam1u35 16:00Zaandam
0 overstappen
Flixbus
17:00Rotterdam1u15 18:15Zaandam
0 overstappen
BlaBlaCar Bus
19:45Rotterdam1u30 21:15Zaandam
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste bussen Van Rotterdam Naar Zaandam

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

1 u 15 m

Gemiddelde

1 u 23 m

Bussen per dag

4

Afstand busreis

62 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Zaandam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Flixbus
17:00Rotterdam1u15 18:15Zaandam
0 overstappen
61Enkele reis
Flixbus
08:25Rotterdam1u15 09:40Zaandam
0 overstappen
41Enkele reis
BlaBlaCar Bus
19:45Rotterdam1u30 21:15Zaandam
0 overstappen
81Enkele reis
Flixbus
14:25Rotterdam1u35 16:00Zaandam
0 overstappen
41Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Rotterdam naar Zaandam

distanceAfstand62 km
durationGemiddelde busduur1 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 4
changesDirecte busNee
carriersBusmaatschappijenFlixbus of Blablabus

Met bussen van Rotterdam naar Zaandam leg je reis 62 km af wat gemiddeld 1 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus of Blablabus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 4 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 4.

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Rotterdam naar Zaandam

Voor slechts € 4 kun je reizen met een bus tussen Rotterdam en Zaandam met FlixBus en BlaBlaCar Bus. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Rotterdam naar Zaandam bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 h 24 min
  • Gemiddelde prijs: € 4
  • FlixBus frequentie: 10 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt in tien landen in Europa. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen op de bussen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor het ruim kunt meenemen.

BlaBlaCar Bus Rotterdam naar Zaandam bus informatie:

  • Gemiddelde duur: 59 min
  • BlaBlaCar Bus frequentie: 2 per dag

Reistips: bus van Rotterdam naar Zaandam

Pak eenvoudig de bus naar Zaandam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Zaandam te reizen.
FAQs
Bustickets van Rotterdam naar Zaandam zijn al verkrijgbaar vanaf € 4 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De Rotterdam naar Zaandam busticketsprijs is gemiddeld € 4  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Rotterdam en Zaandam per bus ongeveer 62 km  is.
De reisduur per bus van Rotterdam naar Zaandam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 40 min.
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Rotterdam naar Zaandam kun je een bus nemen van Flixbus of Blablabus. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Rotterdam naar Zaandam om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Een eerste bus van Rotterdam naar Zaandam vertrekt om 04: 35   en een laatste bus voor deze vertrekt om 20: 15. Omio toont jou een recentste bus van Rotterdam naar Zaandam schema om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Als je een bustickets van Rotterdam naar Zaandam gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 4 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Rotterdam naar Zaandam zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Rotterdam naar Zaandam reizen, is Zaandam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Zaandam die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Eindhoven of Brussel. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per bus wilt reizen van Rotterdam naar Zaandam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Rotterdam en Zaandam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Zaandam vanaf Rotterdam. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Rotterdam naar Zaandam en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam

Meer reisopties per bus van Rotterdam naar Zaandam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal